Napi horoszkóp - 2018-08-17

Kos

Kedves Kos! E csillagjegy szülöttei szívósak, nem könnyű őket összeroppantani. Ha azonban rájönnek, hogy rászedték őket, a gyűlöletig képesek fokozni felháborodásukat. Attól is megvonják bizalmukat, aki nem szolgált rá. Ma hasonló tüneteket észlelhetsz magadon. Egy szavát sem hiszed senkinek. Eddig hiszékeny voltál, most átesel a ló túloldalára.

Bika

Kedves Bika! Megcsikordulnak a fogaskerekek, a gépezet gyorsabb fokozatra vált. Annyi mindent kell még elvégezni, és néha már arról esik szó, hogy jövőre mi lesz. Gondolkodásunknak az évek adnak keretet, de a tervek közönyösen átnyúlnak az éveken. Felfortyansz ezen. Miért kell a jövőről beszélni, amikor még a jelen elvásásait sem teljesítettük?

Ikrek

Kedves Ikrek! Az izomgyengeség ellenszere a kiadós és rendszeres testmozgás. Vegyél egy kerékpárt, ha még nincs, és pattanj nyeregbe! Azon kívül, hogy megmozgatod elpuhult tagjaidat, egészen más szemszögből fogod látni a világot, mint a kocsiból, vagy az autóbuszról. Kerüld azonban a nagy forgalmú utakat! Ma kimondottan nagy a balesetek veszélye.

Rák

Kedves Rák! Most valahogy semmi sem sikerül. Apróbb hibáid miatt is állandóan kritizálnak, ráadásul éppen azok, akiktől erre nem is számítottál. Otthon sem tisztelnek igazán, és ez most nem tesz jót önbecsülésednek. Pénzügyekben sem haszontalan most a körültekintés, mert rossz napok közelednek. Okosan teszed, ha ma otthon maradsz és bezárkózol.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Felbukkanhatnak a rég nem látott barátok. Élménybeszámolók végeláthatatlan sora vár rád, és a felpezsdült társasági élet kellemes bizsergéssel, izgalommal tölt el. Alig várod, hogy új kalandokba vesd magad, és azt sem tudod, hogy a számtalan meghívásból melyiket fogadod még el. Szinte zavarba ejtő, hányan keresik ma kegyeidet.

Szűz

Kedves Szűz! Képtelen vagy bármilyen eredmény felmutatására, hiába koncentrálsz feszülten a munkádra. Szünet nélkül teszed a dolgodat. Valahogy átsiklasz a lényegen, így nem veszed észre azokat a momentumokat, melyek segíthetnének a látványosabb munkavégzésben. Így jobb is, ha más elfoglaltság után nézel. Ajánlott egy szépségszalon meglátogatása.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kicsit korai még ez az őszies idő, de esernyő nélkül semmiképpen se indulj útnak! Hangulatod is tükrözi az időváltozást: hol kisüt, hol beborul. Környezetednek éppen elég a hőmérséklet ingadozással megbirkóznia, miért kell még téged is elviselniük? Nem okos lépés, ha egyszer igent mondasz, majd percekkel később megváltoztatod azt.

Skorpió

Kedves Skorpió! Alapjában véve kellemes napnak nézel elébe, sok tervvel és vággyal. A derűs hangulatot azonban néha apró, de annál kellemetlenebb események zavarhatják meg. Teljesen nem tudják elvenni a kedvedet a munkától, de ahhoz mindenesetre elegendőek, hogy megrontsák a kettőtök között meglévő harmóniát. Ne keveredj ma kilátástalan vitába.

Nyilas

Kedves Nyilas! Áldhatod a szerencsédet és a jó sorsot, hogy ilyen napod van. Ma régen várt dolgok válhatnak valóra, regényes, de legalább különös körülmények között. Munkádban, hivatásodban újszerű lehetőségek csillannak fel, meglepő ajánlatokat kaphatsz. Szerelmi téren egy közelmúltbeli megismerkedés, találkozás szolgálhat váratlan újdonsággal.

Bak

Kedves Bak! Jó, ha már reggel mondogatod magadnak, hogy ma nem történhet olyan dolog, aminek ne lenne valamilyen megoldása. Mert sajnos történni fog. Megoldása is lesz, de a kimenetele egyedül csak rajtad múlik. Nézeteltérés támadhat családi, munkahelyi viszonylatban, esetleg összetűzésre kerül sor azokkal, akiket magad mellett foglalkoztatsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Teljes csend mindenütt. No nem vihar előtti, baljóslatú. Még csak nem is ütközet utáni, halotti, hanem amolyan szürke, egyhangú, unalmas csend és mozdulatlanság. Gyorsan hagyd is el munkahelyednek álmosan ringatózó hajóját, és evezz új vizekre. Például uszodába. Hátha egy váratlan kaland érzelmi hullámverésétől kissé felfrissülsz.

Halak

Kedves Halak! Noha alkalmazkodási képességed nem tartozik kimondottan gyenge oldalaid közé, most mégsem vagy elégedett magaddal. Hiszen keserűen állapítod meg, hogy a legkisebb okod sincs az önelégültségre. Talán ha még buzgóbb igyekezetet tanúsítanál e téren… De vajon miért vagy annyira letaglózva? Máris kifulladtál? Semmiképpen ne add fel!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL