Napi horoszkóp - 2018-08-02

Kos

Kedves Kos! Ma aztán megint tele van a hócipőd. Nem elég, hogy családi gondokkal küzdesz, az egészséged is rendetlenkedik, még munkatársaid, üzletfeleid is „kavarnak”. Ebben az idegállapotban képtelen vagy kordában tartani figyelmedet. Könnyen szerezhetsz lelki vagy egyéb sérüléseket. Jobb, ha ma nem indulsz hosszabb útra, inkább maradj otthon!

Bika

Kedves Bika! Az a lépés, amelyre elszánod magad, kétségkívül veszteségekkel jár. Mégsem tehetsz mást, mert lelki nyugalmad többet ér. Úgy véled, az anyagi kiadások jóval meghaladják az erkölcsi bevételeket. Véleményed azonban hamar megváltozik, örülni fogsz annak, hogy azt tetted, amit tettél, és nem fogod úgy érezni, hogy elherdáltad az idődet.

Ikrek

Kedves Ikrek! Akármilyen sokat alszol, halálos fáradtsággal ébredsz reggelente. Ez pontosan jelzi, hogy szervezeted kimerülőben van, alapos pihenésre volna szükséged. Többször elhalasztottad szabadságodat. Most már ne tedd, mert megbosszulhatja magát. Ha mód van rá, ne aprózd el a nyaralásra szánt időt, és tölts legalább két hetet családoddal.

Rák

Kedves Rák! A mai napon összetalálkozol valakivel, akit már régen láttál, és amúgy is meg kellett volna keresned. Hasznos tapasztalatcserére kerülhet ma sor. Örülsz a viszontlátásnak, és ami a lényeg, hasznodra is válik. Este kedvesed is meglepő gyengédséggel fogad. Bárcsak mindig ilyen kellemes napod lenne. Lehet, hogy ez egyedül rajtad múlik?

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ember tervez, de olykor közbeszólnak az események, ahogyan ezúttal is. Egy régi ismerős vagy barát bukkan fel, aki teljesen felborítja a napodat. Sőt, talán még a kellemesnek ígérkező hét végét is. Viharos estére kell számítanod, ha ez a látogató egy régi barátod, akit partnered egyáltalán nem szívlel, sőt kifejezetten gyűlöl.

Szűz

Kedves Szűz! Érzed, hogy sokat kérnek tőled. Inkább mondj most nemet, mint később derüljön ki, hogy nem volt erőd valamihez. Dicsőséggel félreállni még mindig színvonalasabb, mint meghunyászkodva bevallani a kudarcot. Elég túlterhelt vagy mostanában egyébként is. Családod hiányolja az esti beszélgetéseket. Próbálj ma törleszteni ebből valamit!

Mérleg

Kedves Mérleg! Jóval könnyebb lesz ez a csütörtök, ha mindvégig szem előtt tartod, hogy számodra ez a hét utolsó munkanapja. Munka után minél előbb indulj útnak, hogy ezzel is nyerj néhány órát. Bár késő este és fáradtan érkezel meg úti célodhoz, ne feledd, hogy reggeltől itt az édes pihenés. Nincs korán kelés, rohanás. Helyette vár a lazítás.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nézd meg, mi rejtőzködik a szavak mögött, és ha tudsz, iparkodj megbízható információkat szerezni Róla. Csak így vagy képes ugyanis érdemben nyilatkozni. A találkán viselkedj szolidan, és hallgasd meg a másikat. Minél többet tudsz meg róla, annál kedvezőbb helyzetbe kerülsz. Ha ettől az estétől sokat vársz, bizony csalódni fogsz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Idealizmusod tévútra vihet. Könnyen elszakadhatsz a realitásoktól, vágyaidat összetéveszted a lehetőségekkel. A többiek visszajelzései, reakciói azonban kijózanítanak. Ne légy elkeseredett, ne magad hibáztasd, és ne is másokat. Ne add fel! Próbálj kevésbé nagyigényűen, kevésbé maximalista módon hozzáfogni terved megvalósításához.

Bak

Kedves Bak! Élsz, mint Marci Hevesen. Számíts azonban rá, hogy mindenfajta jutalmat, díjazást csak megtermelt haszon, felmutatott eredmény után kapsz, hozomra bizony semmit nem adnak. Ez azért fontos, hogy kalkulálni tudj magadban. Viszont ami jár, azt semmiképpen se engedd elmismásolni. Bátran tartsd oda a tenyeredet, bárkivel legyen is dolgod!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Unalmas tárgyalások, újraszerveződő, átalakuló érdekcsoportok, szócséplés és felesleges hőbörgés mindenütt. Mérhetetlenül ingerült vagy, elkeseredetten dühödt mindentől, de józanságod megóv attól, hogy valami oktalanságot cselekedj. Mindenesetre örömmel tölt el, hogy néhány nap haladékot kapsz, mielőtt ringbe kényszerülsz szállni.

Halak

Kedves Halak! Kedvesed már huzamosabb idő óta szálka a szemedben. Rosszallod túl közvetlen viselkedését. Még a járásában is találsz kivetnivalót… Mintha féltékeny volnál kissé. A mai hosszúra nyúlt, őszinte beszélgetés során azonban kiderül, hogy alapjában rosszul ítélted meg a helyzetet. Lásd be, hogy tévedtél! Ez a legjobb, amit most tehetsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL