MÁGIA

Gyors és azonnal működő mágia energiavámpírok ellen

Szerző:
Szabó Anna
Úgy vetted észre, hogy vonzod azokat az embereket, akik örökösen panaszkodnak, tele vannak negatív energiával és szabályosan lehúznak téged? Előszeretettel néznek a lelki szemetesládájuknak vagy kimondottan igyekeznek lerombolni az önbecsülésedet és a jó kedvedet? Pontosan ők az energiavámpírok, akik ellen érdemes bevetned ezt a gyors és hatékony mágiát, nehogy kárt tegyenek benned!

 

Hiszen nagyon jól tudod, hogyha tartós ideig vannak energiavámpírok a környezetünkben, akkor egy idő után nem csak megfosztanak bennünket a saját energiánktól, meg megmérgeznek a saját, negatív energiájukkal. Így a lelki tünetek mellett (szomorúság, levertség, depresszió, pesszimizmus) megjelenhetnek a testi kellemetlenségek is (fáradtság, oktalan fájdalomérzet, fejfájás, gyengeség, rossz közérzet). Természetesen sok módja van annak, hogy megvédd magad tőlük, kezdve azzal, hogy elhajtod őket vagy mindenféle amulettet és ásványt vetsz be. De a varázslat is egy remek megoldás lehet! Kövesd a következő lépéseket és szabadulj meg az energiavámpíroktól!

Kellékek

1 kép magadról

4 kék gyertya

3 fekete gyertya

1 fehér gyertya

zsálya füstölő

3 fekete turmalin (vagy más fekete ásvány)

akácvirág

mirha/eukaliptusz illóolaj

fémtálka

A varázslat menete

A varázslat előtt mosd meg a kezeidet mirha vagy eukaliptuszos vízben e szavakkal: „Szent vízzel mosom kezeimet, nem érhet, hozzám ki ártani akar nekem.” Utána meggyújthatod a füstölőt.

Helyezd a fényképedet az oltárod közepére. A fehér gyertyába karcold bele a nevedet és a csillagjegyedet majd tedd a képre.

A gyertya köré négyzet alakban tedd le a kék gyertyákat is.

Végül a négyszöget a fekete gyertyákból készült háromszög zárja be és tedd oda melléjük a fekete köveket. Most már meggyújthatod a gyertyákat.

Végy a kezeid közé egy jó nagy marok akácvirágot és hunyd le a szemed. Képzeld el, hogy a rajtad található negatív energia beleáramlik a virágokba, amik egyenesen magukba szívják. Mikor úgy érzed minden rossz energia beléjük szállt, szórd őket a fémtálkába.

Ezután mond el az igét: "Téged hívlak, Aradia, (ha úgy tetszik, a Fény Urát is hívhatod, esetleg Mihály arkangyalt) a védelem és a gyógyítás istennője. Vigyázz rám és tartsd biztonságban testemet és lelkemet, most és mindörökre. Kergesd el tőlem messzire a vámpírokat, hogy többé belőlem ne táplálkozhassanak.”

Vizualizáld, hogy az istennő védelemmel ruház fel. Egy vastag és erős pajzs jelenik meg körülötted, ami elhárít minden negatív energiát. Fénylik és ragyog, jól eső melegséget érzel és tudod, hogy védve vagy.

Érdemes egy darabig így hagyni a gyertyákat, hogy égjenek, viszont amint lehetőséged nyílik rá, égesd el az akácvirágokat!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL