2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Gyors és azonnal működő mágia energiavámpírok ellen

Úgy vetted észre, hogy vonzod azokat az embereket, akik örökösen panaszkodnak, tele vannak negatív energiával és szabályosan lehúznak téged? Előszeretettel néznek a lelki szemetesládájuknak vagy kimondottan igyekeznek lerombolni az önbecsülésedet és a jó kedvedet? Pontosan ők az energiavámpírok, akik ellen érdemes bevetned ezt a gyors és hatékony mágiát, nehogy kárt tegyenek benned!

 

Hiszen nagyon jól tudod, hogyha tartós ideig vannak energiavámpírok a környezetünkben, akkor egy idő után nem csak megfosztanak bennünket a saját energiánktól, meg megmérgeznek a saját, negatív energiájukkal. Így a lelki tünetek mellett (szomorúság, levertség, depresszió, pesszimizmus) megjelenhetnek a testi kellemetlenségek is (fáradtság, oktalan fájdalomérzet, fejfájás, gyengeség, rossz közérzet). Természetesen sok módja van annak, hogy megvédd magad tőlük, kezdve azzal, hogy elhajtod őket vagy mindenféle amulettet és ásványt vetsz be. De a varázslat is egy remek megoldás lehet! Kövesd a következő lépéseket és szabadulj meg az energiavámpíroktól!

Kellékek

1 kép magadról

4 kék gyertya

3 fekete gyertya

1 fehér gyertya

zsálya füstölő

3 fekete turmalin (vagy más fekete ásvány)

akácvirág

mirha/eukaliptusz illóolaj

fémtálka

A varázslat menete

A varázslat előtt mosd meg a kezeidet mirha vagy eukaliptuszos vízben e szavakkal: „Szent vízzel mosom kezeimet, nem érhet, hozzám ki ártani akar nekem.” Utána meggyújthatod a füstölőt.

Helyezd a fényképedet az oltárod közepére. A fehér gyertyába karcold bele a nevedet és a csillagjegyedet majd tedd a képre.

A gyertya köré négyzet alakban tedd le a kék gyertyákat is.

Végül a négyszöget a fekete gyertyákból készült háromszög zárja be és tedd oda melléjük a fekete köveket. Most már meggyújthatod a gyertyákat.

Végy a kezeid közé egy jó nagy marok akácvirágot és hunyd le a szemed. Képzeld el, hogy a rajtad található negatív energia beleáramlik a virágokba, amik egyenesen magukba szívják. Mikor úgy érzed minden rossz energia beléjük szállt, szórd őket a fémtálkába.

Ezután mond el az igét: "Téged hívlak, Aradia, (ha úgy tetszik, a Fény Urát is hívhatod, esetleg Mihály arkangyalt) a védelem és a gyógyítás istennője. Vigyázz rám és tartsd biztonságban testemet és lelkemet, most és mindörökre. Kergesd el tőlem messzire a vámpírokat, hogy többé belőlem ne táplálkozhassanak.”

Vizualizáld, hogy az istennő védelemmel ruház fel. Egy vastag és erős pajzs jelenik meg körülötted, ami elhárít minden negatív energiát. Fénylik és ragyog, jól eső melegséget érzel és tudod, hogy védve vagy.

Érdemes egy darabig így hagyni a gyertyákat, hogy égjenek, viszont amint lehetőséged nyílik rá, égesd el az akácvirágokat!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

Ez a lap ösztöneink és szenvedélyeink megértéséről szól.

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Haniel arkangyal - Fontos pszichikus meglátások. Események a színfalak mögött. Engedd el a visszatartó érzelmeidet.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép