2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Idézd meg életedbe az egyetlen igaz szerelmedet! - Ikerláng varázs

Bizonyára te is hallottál arról a misztikus és csodálatos szerelemről, amit az ikerláng szerelem képes adni. Talán már elszántan keresed is a másik feledet a világban, azt, akiből csak egy van. Ha egy csettintésre nem is varázsolhatja elő ez a mágia, de meghívhatja az életedbe, hogy mielőbb egymásra leljetek, hogy újra egyesüljetek és beteljesítsétek a sorsokat. Végezd el az ikerláng varázst, ha szeretnél mielőbb az egyetlen igaz szerelmeddel lenni!

 

Nem árulunk zsákba macskát, így tudnod kell, hogy a varázslat elvégzése után nem biztos, hogy már másnap bele is botlasz az ikerlángodba, de aztán kitudja! Ez a varázslat azt a célt szolgálja, hogy meghívd őt az életedbe, leadj neki egyfajta jelzést, amit a lelke fogad, és mint két világító fénypont az éjszakában, elindultok majd egymás felé. Vagyis a varázslat oda-vissza hat és elősegíti azt, hogy te magad is minden lépéseddel egyre közelebb kerülj hozzá. Az pedig nem kérdés, hogy felfogod-e tudni ismerni, hiszen csak egyetlen egy van belőle!

Kellékek

2 piros gyertya

Méz

Egy szív viaszból, gyurmából, filcből, ami két félben van

A kedvenc parfümöd

Piros kötél vagy fonal

Madártoll

A varázslat menete

Telihold napján kell elvégezned a varázslatot. Az egyik gyertyába a saját nevedet karcold, a másikba azt a szót, hogy „ikerláng”. Kend be mindkettőt mézzel, a te gyertyádat fújd be legalább egyszer a kedvenc parfümöddel is. Tedd őket egymás közelébe, de még ne érjenek össze.

Előtte való nap érdemes elkészíteni két fél szívet, akár viaszból vagy gyurmából, esetleg olyan anyagból, amit utána össze tudsz varrni vagy olvasztani, ragasztani. Helyezd ezeket az oltárodra, a madártollal együtt.

Mielőtt bármit is tennél, előbb relaxálj. Ébreszd fel magadban a vágyat, hogy megtaláld a szerelmedet. Képzeld el, amint találkoztok, egyesültök, összeér a lelketek és elönt téged a boldogság. Amikor a csúcsfokára hát az érzés, kezd el mondani az igét: „Bármerre is járj, a sötétségben fény gyullad és észreveszel engem.”

Most told közelebb a gyertyákat egymáshoz, de még ne érjenek össze és így folytasd: „Láss meg a lelki szemeiddel, érezd az illatom, kövesd hívó szavamat és kerülj hozzám közelebb napról napra, mert én vagyok a te lelked párja.”

Érintsd őket egymáshoz. Kösd őket össze a piros fonallal. Azután varrd össze a két fél szívet is vagy illeszd őket össze. Így folytasd az igét: „Most már ismét egy a két fél lélek. Te és Én. Érzed, hogy hozzám tartozol, ahogy én is hozzád. Köszöntelek szerelmem, már vártalak téged!”

Ezután fogd a kezedbe a tollat és töltsd fel a szerelmeddel, a szereteteddel, mindazzal, amit a kedvesednek kívánsz nyújtani. Mikor ez megtörtént engedd szélnek e szavakkal: „Az istenek, akik egyszer szétszakítottak, most elvezetnek hozzám, hogy újra egységben éljünk.”

Ezzel készen is van egyelőre a varázslat. Mindennap égess egy keveset a gyertyákból addig, míg teljesen le nem égnek és mindig mikor meggyújtod őket mond azt: „Köszöntelek szerelmem, már vártalak téged!” és gondolj arra, hogy már belépett az életedbe és ismeritek egymást. Érdemes ilyenkor kicsit leülnöd és koncentrálni a vágyadra, elképzelni, hogy már együtt vagytok.

Mikor a gyertyák leégtek, fogd őket az összeillesztett a szívvel együtt tedd egy kis dobozba és helyezd biztos helyre, míg nem találkoztok.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

Ez a lap ösztöneink és szenvedélyeink megértéséről szól.

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Haniel arkangyal - Fontos pszichikus meglátások. Események a színfalak mögött. Engedd el a visszatartó érzelmeidet.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép