Napi horoszkóp - 2018-07-14

Kos

Kedves Kos! Valósággal feszülsz az alkotóerőtől és a boldogító érzésekről. Egész lényedet betölti a szerelem, amelynek minden változatát kiélvezheted, a gyengéd összesimulásoktól kezdve a legforróbb szerelmeskedésig. Ezúttal többről van szó, mint alkalmi szexéhségednek gyors csillapításáról. Mióta csak az eszedet tudod, erre vártál mindig.

Bika

Kedves Bika! Az elmúlt napok történései járnak a fejedben. Mindenfajta következtetésekre jutsz arról, hogy mit hogyan kellett volna csinálni, és hogy hasonló helyzetekben máskor mit fogsz tenni, hogyan fogsz viselkedni. De azért ne emészd magad, nem történt semmi jóvátehetetlen. Sőt, egyáltalában min is rágod magad, hiszen jól megy sorod?

Ikrek

Kedves Ikrek! Az olyan helyzetek, mint a tegnapi, jobban megviselnek, mintha egész nap fát vágtál volna. Lehet, hogy ezerféle dolgod lenne ezen a napon, mégis akkor cselekszel helyesen, ha annyit alszol, amennyit csak bírsz. Altatót csak végszükség esetén vegyél be, de előtte feltétlenül beszélj orvosoddal. Nem biztos, hogy szükség van rá.

Rák

Kedves Rák! Az új ismeretségek viszontagsággal járnak. E körülmények ma különösen érzékenyen érintenek. Úgy érzed, környezeted hátráltat. Minden jelentéktelen akadályt hajlamos vagy túlértékelni, kudarcélményként felfogni. Idegesít a napi rutin, a szokványos életmenet. Ne feledd, minden rajtad múlik. Változtass, és ne másra fogd, ha hibázol.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Magától értetődőnek tekinted az elismerést, a sikereket pedig az élet ajándékaként könyveled el. Minden, ami jó, az jár az Oroszlánnak, így a legkisebb kellemetlenség is feldúlja a lelkedet. Hiúságodban nagyobb jelentőséget tulajdonítasz olyan apró bosszúságoknak, amelyek felett mosolyogva, nagyvonalúan kellene átsiklanod.

Szűz

Kedves Szűz! Csupa olyan dolog vár ma rád, amit nem teszel szívesen, így hosszú hetek óta elnapoltad. Mivel nincs más, aki megtenné helyetted, ne halogasd tovább! Kipihenten, jókedvűen a legfárasztóbb munka is elviselhetőbbnek tetszik. A dolgos nap végeztével jobban értékeled az édes pihenést is. Megzavarhat valami, amiről álmodni sem mersz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Dilemmáidat ne oszd meg senki mással, mert akkor végképp elbizonytalanodsz. Ne habozz, tedd mérlegre eredményeidet, és képességeidet. Ha mélyen magadba nézel, nem kételkedsz többé abban, hogy mire vagy hivatott, mire vagy képes. Hirtelen mindent világosan látsz majd. Bizonytalan énedet legyőzve újra a tettek embere lehetsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! A baljós fordulatot jövendölő kártyalapokat valószínűleg mások keverték úgy, hogy komorrá fessék jövődet. Pedig ennek épp az ellenkezőjére van esélyed. Fontos találkozásra, új kapcsolatokra, anyagi előnyökre nyílik kilátásod jövő héten. Ezek nem esetlegesen, egymástól függetlenül, hanem csőstül érkeznek, csak ki kell várni.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha ma aktuális egy munkával kapcsolatos döntésed, akkor hálás lehetsz a sorsnak, mert számodra a lehető legkedvezőbben alakulnak a dolgok. Ebből persze a későbbiekben feladatok is származhatnak, amelyeknek örömmel teszel eleget. Ma könnyen adódhat olyan kötelezettséged, amelyhez azonban nem fűlik a fogad. Végy erőt magadon!

Bak

Kedves Bak! Ne várj külső segítségre ahhoz, hogy egészségedet, testedet karbantartsd, megerősítsd. A csodakészítmények (fogyókúrás italok, tabletták, proteinkészítmények) csak elvarázsolnak, de nem oldják meg véglegesen a problémát. Sokkal hatékonyabb leszel, ha természetesen, egészséges életmóddal próbálsz javítani közérzeteden, alakodon.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A délelőttöt a telefon mellett töltöd – egyre csüggedtebben és egyre fogyatkozó reménnyel. Hogy sehol egy üres szoba, vagy legalább egy fél sátor, azon már nem csodálkozol. De hogy egyetlen nyaraló-tulajdonos barátodat sem sikerül elérned, azon igencsak meg vagy lepve. Pedig épeszű ember nem tölti otthon a nyári hétvégéket.

Halak

Kedves Halak! Majdcsak véget ér ez a sorozat is. Egyelőre még elviseled. Türelemmel, sok megértéssel. Mindig szeretted volna megfejteni a siker titkát, most igyekszel kihasználni az alkalmat. Persze eközben keményen küzdesz, nem engeded ki markodból, amit egyszer már megszereztél. Pedig sokan állítják, hogy könnyen lemondasz, meghátrálsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL