MÁGIA

Szeretnél eltűnni valaki elől? - Használd a láthatatlanná tévő varázslatot!

Szerző:
Szabó Anna
Valaki folyton üldöz a szerelmével? Piszkálnak a munkahelyeden a kollégák? A főnök kipécézett magának és az idegeidre megy? Mit tehetsz azon kívül, hogy szép szóval megvéded magad vagy elmenekülsz? Bevethetsz egy kis mágiát, mint amilyen a láthatatlanná tévő varázslat, amelynek segítségével ha nem is fizikai szinten, de észrevétlen maradsz a zavaró személlyel szemben, így olyan lesz számára, mintha ott sem lennél!

 

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy szerettünk volna láthatatlanná válni, hogy végre békén hagyjanak, ne zaklassanak bennünket. Hogy a felettes, a kollégák, egy zaklató, zavaró személy elfelejtsen bennünket egy varázsütésre. Azért, ha nem is egy csettintésre, de valóban kivitelezhető! Persze ettől még nem fogsz úgy eltűnni, mint Harry Potter a láthatatlanná tévő köpenye alatt, de elérheted, hogy az illető ne vegyen észre, akár keresztül nézzen rajtad, megszűnj létezni a számára, ugyanis blokkolod vele az aurádat, az energia kisugárzásodat, hogy számára ne legyen észrevehető. Ám ahhoz, hogy teljes mértékben sikerüljön, ügyelned kell arra, hogy ne is hívd fel magadra a figyelmét valamilyen kirívó tettel vagy öltözékkel, legalábbis az első néhány hétben! Igyekezz nyugodt és kiegyensúlyozott maradni.

Ha valóban ezt szeretnéd, kövesd a következő lépéseket:

Kellékek

1 fehér gyertya

1 fekete gyertya

1 tükör

Zsálya füstölő

 

A varázslat menete

Újhold idején a legcélszerűbb elvégezni a varázslatot, de ha sürgősnek érzed a helyzetet, akkor bármikor máskor is megejtheted.

Tisztítsd meg a tükröt és vidd fel rá a saját energiáidat. Majd gyújtsd meg a zsálya füstölőt.

A fekete gyertyába karcold annak a nevét, akinek elszeretnél tűnni a szeme elől. A fehérbe a sajátodat.

Tedd mindkét gyertyát a tükör elé és helyezkedj úgy, hogy magad is látszódj benne.

Ülj le eléjük és koncentrálj. Vizualizálj magad köré egy ezüstszínű pajzsot, ami tükrözi a környezetedet, mintha csak tükörbe burkolóznál. Te nem látszol, csak a környezeted. Érezd, hogy biztonságban vagy, nem lát téged az, aki miatt a varázslatot végzed. Mikor úgy érzed elég erős ez a pajzs, mond el az igét, de előbb mond ki hangosan a nevét:

Eltűnök örökösen vizslató szemed elől. Eltűnök éles nyelved elől. Eltűnök mérgező jelenléted elől. Többé nem láthatsz engem, amíg én nem akarom, azt is felejtsd el, hogy létezem, mert számodra megszűntem.”

Ezután fogd a fehér gyertyát és az óramutató járásával egyezően kerüld meg a tükröt és tedd a háta mögé a gyertyát.

Most ismét relaxálj arra, hogy az illető már nem lát, így nem is tud zaklatni vagy piszkálni. Erősítsd meg a pajzsodat és ezzel készen is van a varázslat.

Ha elszeretnéd oltani a gyertyát, akkor hátulról fújd el, de ügyelj arra, hogy ne kerülj a tükör elé.

Érdemes a varázslatot még kétszer elvégezni és ez idő alatt leégetni a gyertyákat.

Célszerű egy egészen kis tükröt használni, mivelhogy ajánlatos egy rövid ideig magunknál hordani a táskánkban, hogy visszatükrözze a zaklató energiáit és ne vegyen észre bennünket.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL