FOGYÓKÚRA

Nagy Diétateszt

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed, kicsit kigömbölyödtél és feszülnek rajtad a nadrágok? A problémáért természetesen nem a mosógép a felelős, mert nem a ruháid mentek össze, te híztál egy keveset. Töltsd ki tesztünket és megtudhatod, hogy a három diéta közül melyik való neked.

{CIKK_TESZT}

 

Titkok, tanácsok


És most néhány megszívlelendő tanács, melyet, ha betartasz, gyerekjáték lesz a hozzád illő diétát betartani.

Figyelj a testedre!
Egy apró titok. A testünk eredetileg úgy van kódolva, hogy a sok falás, édességfogyasztás után ne kívánjunk még több édeset. Szóval, ha nem bírod mind megenni, amit a tányérodon van, vagy nem szeretnél pizzázni a barátaiddal, ne aggódj, ez teljesen normális. A lényeg, hogy figyelj oda a testedre, mert mindig tudja, hogy mire van szüksége.
Igyál sokat!
Ha sokat eszünk, főleg a cukros és zsíros ételeket az emésztőszerveink küzdenek, hogy megbirkózzanak az extra teherrel. Egyre több méreganyag halmozódik fel a szervezetünkben és ettől egyre lomhábbnak érezzük magunkat. Ezért fogyasszunk sok folyadékot, vizet, gyümölcslevet, leveseket.
Ne éhezzünk!
A helyes fogyókúra nem jár éhezéssel. Lehet, hogy hamar lefogyunk, de a lehető legkönnyebb módja is annak, hogy tönkretegyük egészségünket. Ha megfosztod magad az ételtől, a szervezeted lelassul, hogy kevesebb energiát égessen el, mivel nincs annyi tartalékod. A koplalás vitaminhiányt is eredményez, amely fáradtsághoz és depresszióhoz vezethet. Megfelelő táplálékbevitel nélkül a szervezeted egyre több méreganyagot termel.
Ha dühös vagy, egyél zöldséget, vagy gyümölcsöt!
Ha idegességedben enni szeretnél, egyél gyümölcsöt vagy zöldséget. Ezekből annyit ehetsz, amennyit akarsz, eheted nyersen, de főzve is. Minimális kalóriát tartalmaz, ezért biztosan nem hízol tőle. A vitaminok egyik fő beviteli forrása is egyben. Naponta legalább 600g gyümölcsöt vagy zöldséget fogyassz el.
Egyél fehérjét!
Ha netán még többet is fogytál egy kicsit a kelleténél, ne hagyd abba a hús, hal, tejtermék és tojás fogyasztását. Tele vannak fehérjével és növelik az izomtömeget, amire szintén szükségünk van. Ha fogyni szeretnél, egyél csirkemellet, sovány sonkát, fehér húsú halakat. Nem hizlalnak, és meg van bennük a megfelelő fehérje mennyiség is.




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL