Napi horoszkóp - 2018-07-09

Kos

Kedves Kos! A csillaghatások ma elsősorban az érvényesülésben, az alkotómunka eredményességében segítenek. Ötleteiddel sikereket aratsz, szorgalmaddal, tehetségeddel felhívhatod magadra a figyelmet. Ragadd meg a kínálkozó alkalmat, és ha eddig is iparkodtál, most tegyél rá még egy lapáttal.

Bika

Kedves Bika! Senki és semmi nem képes letéríteni az útról, melyet jársz. Nincs messze a cél, és a legnagyobb akaraterő épp az utolsó méterek megtételéhez szükséges. A célszalag átszakításának mámorító érzése – ez a vágy elhomályosít előtted mindent, pedig nem maradtak még le a versenytársak.

Ikrek

Kedves Ikrek! Hosszú idő eltelte után végre beköszönt a szerencsés időszak. Testi értelemben nem vagy erőd teljében, mégis kimagasló teljesítményekre vagy képes szellemi téren. Bátrabban kockáztathatsz, mint máskor, merészebb lehetsz a kapcsolatok kezdeményezésében, a sikerre nagy esélyed van.

Rák

Kedves Rák! Lehetséges, hogy egy kicsit túlzásba estél tegnap? Fáradt, kialvatlan vagy, pedig az egész napot átaludtad. Igaz, nem mély álom volt ez, csak hánykolódás. Ég a gyomrod, éhes vagy, de nincs otthon semmi. Nincs kedved semmihez, az élet azonban nem állhat meg, mert kirúgtál a hámból.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ezekben a hetekben minden Oroszlán idősebb lesz egy évvel, és a kitartó ünneplés nem marad el ugyan, mégis dühít az idő múlása. Ne vedd személyes sértésnek, hogy a természet törvényei rád is vonatkoznak. Az örök ifjúság titka egyszerű: nem kell megöregedni. A látszat néha csal.

Szűz

Kedves Szűz! Vigyázz azokkal, akik túl kedvesek, vagy a szokottnál mézesmázosabbak. Jó tanácsaikat ma nem érdemes megfogadni, hiszen valószínűleg rosszindulatú csipkelődésről van szó. A partnereddel kapcsolatos megjegyzésekről győződj meg magad, kár lenne mások álláspontját készpénznek venni.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nem vagy biztos benne, hogy helyesen döntöttél, de mindenki szabadságon van, nem tudtál tanácsot kérni. A lényeg: vállald az esetleges következményeket, legyenek kellemesek vagy kellemetlenek. Ma felkérnek valamire, amit örömmel vállalsz. Nem is gondolod, mennyire nehéz feladat.

Skorpió

Kedves Skorpió! Össze sem lehet hasonlítani a tegnapi és mai önmagad. A bizonytalanság megszűnt, szokásos talpraesettségeddel lépsz fel. Talán érzékenységed, fogékonyságod nem a régi, netán csak arról van szó, hogy a megváltozott helyzethez igazodsz nehezebben. Elkerülhetetlen az önvizsgálat.

Nyilas

Kedves Nyilas! Terveid megvalósítása során váratlan akadályokkal találod magad szembe. Olyanok részéről is értetlenséget tapasztalsz, akikre pedig számítottál. Falakba ütközöl, fafejekkel vagy kénytelen vitatkozni. Még azt is fontolgatod, hogy feladod. Megbánthatsz valakit, akit igazán szeretsz.

Bak

Kedves Bak! Furcsa kettősségre van lehetőséged: dolgozni, pihenni egyszerre. Ha szerencsés vagy, olyan elfoglaltság vár rád, mely szabad levegőn végezhető, és nagy sikerélménnyel kecsegtet. A Bakok többsége a hónap hátralévő idejében elhagyhatja a munkát, hisz nincsenek különleges lehetőségek.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Lehet, hogy a meleg teszi, de mostanában mintha elhagyott volna megfontoltságod, mindent mérlegelni tudó okosságod. Még ki sem békültetek igazán, máris újabb veszekedésbe bonyolódtál pároddal. Ne hidd, hogy mindig és mindenben neked van igazad! Csalhatatlan ember ugyanis nincs.

Halak

Kedves Halak! Megnyugodtál, és szemrehányásokat teszel magadnak, miért nem kerested fel előbb az orvost. Eredményeid összességükben elfogadhatók, persze kisebb-nagyobb foltoznivaló akad itt-ott. Mivel könnyen veszel fel egy-két kilót, tartózkodnod kell a zsírostól, az édestől. Mi lesz veled?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL