2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hogyan hatnak a kozmikus változások a fizikai testedre?

Mindannyian kapcsolatban állunk a kozmosszal, a Világegyetem részei vagyunk, mely emberként fejezi ki önmagát. Ez azt jelenti, hogy amikor váltások és változások történnek az égbolton, azok ránk is hatással vannak. A kozmosz hatását nem csak érzelmi és spirituális, hanem fizikai szinten is megérezhetjük.

Gondold végig a következőt. Tudjuk, hogy a Hold képes hatást gyakorolni az árapályra, és a mi testünk közel 80 százalékát is víz teszi ki. Tehát akkor biztosan ránk is hatással van! Hasonlóan, a különféle bolygók is képesek befolyásolni minket fizikai szinten, akár alacsony vagy magas rezgésű energiát, akár külső és belső energiát is hozhatnak.

Tudd meg, hogy hatnak a testedre a kozmikus változások

Tudd meg, hogy hatnak a testedre a kozmikus változások

A külső energia

A kozmosz azt kéri tőlünk, hogy sugározzuk energiánkat kifelé, miután egy új ciklusba kerültünk, vagy egy új energiaváltás került az utunkba. Ilyen energiát lehet érezni a tavaszi napéjegyenlőség, illetve a nyári napforduló idején is. Ez az energia inspirálhat és energiával tölthet fel bennünket, és stimulálja a test gyógyító folyamatait is. Mivel az energia kifelé áramlik, a tűnetek külső szinten jelenhetnek meg.

Mind a külső, mind a belső energia működhet magas és alacsony rezgésű energiákkal. Befolyásolhatja azt, hogy hogyan fogadjuk és érzékeljük az energiákat. Fontos megjegyezni, hogy a fizikai tünetek gyakran akkor jelentkeznek, amikor megrekedünk, és muszáj valamit kezdenünk a problémáinkkal.

Amennyiben felismered a kozmosz ismétlődő hatását a testedre, az a saját gyógyító utazásod jele. Például, ha állandóan fáj a fejed egy jelentős bolygó változás vagy telihold idején, az annak a jele, hogy az intuícióid blokkoltak, el kell engedned valamit. Ha fáradnak és letargikusnak érzed magad egy alacsony rezgésű időszakban, akkor ez azért van, mert nem szánsz kellő időt magadra.

A napfogyatkozás mindenkire ugyanúgy hathat, más esetben azonba figyelembe kell venni a személyes asztrológiai jellemzőket. Akkor igazodhatsz el, ha végig gondolod a tüneteket, majd energetikai szemszögből vizsgálod meg azokat. Például, ha gyulladt, kiszáradt a torkod, kérdezd meg magadtól, hogy mit tartasz magadban és milyen energiák kellenének ahhoz, hogy külső szinten jelenjenek meg.

A fizikai tünetek az egyensúlyhiány jelei, és ez mindenkivel előfordulhat, nem tudjuk elkerülni. Annyit tehetünk, hogy a tőlünk telhető legjobb módon tápláljuk, védelmezzük a testünket, és megtanuljuk, hogyan kezelhetjük a változó energiákat, például meditáció és különböző gyakorlatok segítségével.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen buktatók várnak rád az elkövetkező időszakban? - Megmondja az akadályszámod!

Milyen buktatók várnak rád az elkövetkező időszakban? - Megmondja az akadályszámod!

Az akadályszámok olyan útjelzők, melyek figyelmeztetnek az életünk lehetséges buktatóira. Megmutatják, várhatóan milyen akadályokba botolhatunk, vagy, hogy milyen csapdákba sétálhatunk bele, ha nem vigyázunk.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Az Igazságosság kártyája az elfogulatlan döntéshozatalnak és a dolgok objektív szemléletének szükségességére hívja fel a figyelmet.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Mire vágysz jelenleg? Csak képzeld el, és valóra válik. A negatív gondolatok gátolják a fejlődésedet.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép