SZÁMMISZTIKA

Keresed a kiegyensúlyozottságot ebben az őrült világban? - Az egyensúly számodban rejlik a megoldás

Szerző:
Szabó Anna
Kimerültnek, közönyösnek, kiegyensúlyozatlannak érzed magad? Számos módszer létezik arra, hogy visszanyerd az energiádat és ismét kiegyensúlyozottá válj. A számmisztika egészen egyedülálló és nagyszerű módszer arra, hogy harmóniába kerülj önmagaddal és érettebbé válj szellemileg és lelkileg. A legismertebb számolási technika a híres görög matematikustól, Pitagorasztól származik.


Az életben gyakran vannak hullámvölgyek és számos kudarc, amelyek bizony könnyen befolyásolhatják a kedélyállapotodat. Ilyenkor az ember hajlamos elveszíteni a türelmét és a józan eszét, és nem is olyan egyszerű megőrizni a nyugalmat, ha a külső tényezőkre koncentrálsz.


A számok tanulmányozása és a számmisztika egy ősi tudományág, hasonlóan az égi testek tanulmányozásával foglalkozó asztrológiához. No de hogyan segíthet a számmisztika a lelki egyensúly megtalálásában? Úgy, hogy számos fontos szám van, amelyek számos dologra választ adnak.


Ahhoz, hogy megtudd az egyensúlyiszámodat, előbb ismerned kell az egyes betűkhöz tartozó számokat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  


Például a Mária név úgy épül fel, hogy 4 + 1 + 9 + 9 + 1 = 24.
Amennyiben két számjegyű összeget kapsz eredményül, redukáld egyszámjegyűre, azaz 2 + 4 = 6.


Ezután pedig vond ki a teljes neved kezdőbetűinek értékét a fentebb kapott névszámból, így megkapod az egyensúlyi számodat. Miután ezzel meg vagy, máris olvashatod az egyensúlyi számodhoz tartozó leírást, amely segít abban, hogy ismét kiegyensúlyozott és boldog lehess.

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL