2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ne cipeld tovább a negatív energiákat! - Egyszerű leföldelő igézet

Ahelyett, hogy cipeled a negatív energiákat, a rossz érzéseket és gondolatokat, inkább szabadulj meg tőlük természetes úton! Ez az egyszerű és villámgyors varázslat segít leföldelni az energiákat, és amíg te kivezeted magadból őket, a föld friss, új és intenzív energiákkal lát el téged. Az igézet bármikor és bármennyiszer elmondható!

 

Nem csak saját magunk által lehetünk csurig negatív energiával. Nem csak az olyan érzések termelik, mint a szégyen, a harag, a gyűlölet, a stressz, a düh, stb. hanem ahogy nap, mint nap kölcsönhatásba lépünk másokkal, úgy vesszük át tőlük akarva-akaratlanul. Ezért teszi bölcsen az ember, ha rendszeresen leföldeli magát az ember, úgy nem fáradhat el a lelke, nem merülhet ki testi szinten és nem betegedhet meg.  A föld pedig elszívja a negatív energiát, átalakítja pozitívvá és neked egy friss, élettel teli erőt ad.

A varázslat menete

A legjobb, ha kimész a természetbe, az erdőbe, a kertbe, ahol föld közelben lehetsz, de ha nincs erre lehetőség, az is tökéletes, ha otthon végzed el. Lehetőség szerint ülj a földre, de tégy meg minden óvintézkedést annak érdekében, hogy ne fázhass fel! Ha gondolod, akár elhelyezkedj úgy, hogy a tenyereid is érintsék a földet. Amennyiben otthon végzed, érdemes gyújtani egy fekete gyertyát, amibe a neved van karcolva. Vedd kezedbe és mond ezt: „Ez a gyertya Én vagyok, ahogy ég a lángja, úgy távozik el belőlem a negatív energia."

Képzeld el, hogy egy gyönyörű helyen vagy és fák vesznek körbe. Lásd őket úgy, mintha ott ülnél közöttük. Ott van alattad a föld, körülötted a friss levegő, ha kint vagy, akkor érezd a nap melegét az arcodon és a szellőt. Válj eggyé a környezetededdel. Érezd, ahogy elönt a békesség és megnyugszol. Kitisztul az elméd, már nem kavarognak benne a gondolatok.

Amint ez bekövetkezett, mond el az igét: „Érzem, ahogy elhagy a sötétség, ahogy a negativitás kiszökik a testemből és a lelkemből. Vedd el tőlem hatalmas Föld Anya, és tölts fel engem éltető energiával.”

Ezután képzeld el, ahogy a testedben lévő fekete tömeg, negatív energia, lassan a tested alsó területeire áramlik. Megjelenik alattad egy örvény és egyenesen kiszívja belőled a negatív energiát, mintha csak kiporszívózná. De akár azt is vizualizálhatod, hogy gyökereket eresztesz mélyen a földbe és azokon keresztül szivárog ki belőled a negatív energia. Bármelyiket is választ, fontos, hogy érezd, a föld része vagy. Ez téged kellemes érzéssel tölt el, úrrá lesz rajtad a megkönnyebbülés. Hagyd, hogy ez a folyamat addig tartson, ameddig jól esik. Érdemes megfigyelni, milyen érzések távoznak belőled, mik jutnak az eszedbe. mert sokat tanulhatsz ezekből és rájöhetsz mik azok, amik mérgeznek téged.

Utána ez az örvény bezárul és megnyílik helyette egy másik, egy aranyló, fényes örvény, amiből energia árad és szép lassan feltölt téged. A gyökeres verzió esetén meg koncentrálj arra, hogy a gyökereken keresztül mászik fel benned a pozitív energia. Lásd, érezd, ahogy felkúszik benned és megtelsz pozitív érzésekkel, boldogsággal és fénnyel. Ebben az állapotban is tartózkodj addig, ameddig csak szeretnél.

A végén mondj hálát a saját szavaiddal a Földnek, Föld Anyának, amiért megtisztított és meggyógyított téged.

A kis ceremónia után frissnek, egészségesnek, nyugodtnak fogod érezni magad!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép