DIVAT

Divat bakik és szuper szettek

Szerző:
Szabó Anna
Ciki vagy menő? Olykor nehéz eldönteni, de a következő sztárok egyértelműen besorolhatók a két kategória valamelyikébe. Egy nem megfelelő kardigán kiválasztásával egész szettünket meggyalázhatjuk, viszont egy csinos kiegészítővel pompássá varázsolhatjuk ruháinkat.

 

 

Orlando Bloom, a Karib-tenger kalózai szexis jófiúja tudja, mire gerjedünk, mi nők. Úgy tűnik, ő megfogadta a mondást: a kevesebb néha több. Egy kissé áttetsző fekete pulóver, egy fekete farmer és szürke sál, más nem is kell a sikerhez, gratulálunk!

Madonnát láthatóan megviselte a válása Guy Richie-vel. Valószínűleg szerette volna felhívni magára férje figyelmét, de valaki elmondhatta volna neki, ha struccnak öltözik maximum egy „madarat” foghat magának, de férjet nem.

Lilly Allan úgy látszik menthetetlen. Egy ideig úgy tűnt, hogy kigyógyult súlyos ízlésficamából, de most láthatjuk, igazi visszaeső. Ez az összeállítás egyszerűen borzalmas. Az eklektikus fogalmát mérföldekkel meghaladja. Baggy jeans, balerinacipő rendben, atléta rendben, Chanel kardigán rendben, na de ez mind együtt? Ezt ne! Arról az extrém fehér sapkáról nem is beszélve.




Lady GaGa maga a megszemélyesített szürrealitás. Ilyenkor jogosan tesszük fel a kérdést, vajon nézett már valaha tükörbe? Az anyukája miért hagyja, hogy kislánya így menjen emberek közé? Első blikkre, úgy tűnik kicsit „hajaz” Amy Winehous-ra és Posh Spice lakkcsodáira. De miért?

Keira Knightly kicsit lenyugodott, ami a külsejét illeti, nem jár annyit szakadt cuccokban és férfikalapokban. Ez a mintás ceruzaszoknya, a rézgombos felső, mind a múltat idézi, vessünk csak pillantást erre az emelt talpas cipőre, hát nem lenyűgöző? Mint egy hercegnő!

Justin Timberlake napjaink első számú popikonja ízlése (vagy stylistjáé) kifogástalan. Szövetnadrág, ing, az 50-60-as éveket idéző nyakkendő, csinos. Ha ez még meg van bolondítva egy bőrdzsekivel és egy kalappal elképesztően dögös. Nem véletlen a hatalmas rajongótábor.

Blake Lively nem hazudtolta meg önmagát most sem, de bízunk benne, hogy megpróbálta. Ez a szürke estélyi egészében katasztrofálisan áll a színésznőn. Amit nem kéne, hogy kiemeljen, azt megteszi, és amit kéne, azt nem. Legalább 5 kg-ot dob rajta, persze pluszokban.

Eva Longoriáról nyugodtan példát vehetünk, ő tud öltözködni. Vagyis öltözködni mindenki tud, az nem mindegy, hogyan. Egyszerű, de nagyszerű. Az elől nyitott cipő extra nőies és klasszikus viselet, a sima sötétkék felsőt a kicsit érdekesebb szoknya dobja fel. Csak így tovább!

Drew Barrymore nagy talány a divat terén. Olykor úgy fest, mintha épp a Vogue címlapjáról lépett volna le, máskor meg, mintha csukott szemmel öltözött volna fel. Az ejtett váll sem az igazi, ráadásul a ruha olyan mintha két számmal nagyobb lenne, a szandál nagyítja a lábfejét. Drew, ezt most nem sikerült!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL