GASZTRO

Mennyei Manna - ínycsiklandó ebédmenük az Alagút tetején

Szerző:
Szabó Anna
Sokszor gondot okoz, hol étkezzünk változatosan, ízletesen napközben, a városban járva. Előfordulhat az is, hogy hivatalos tárgyalást kell lebonyolítanunk egy megfizethető munkaebéd keretében.

Játssz velünk és nyerd meg
a három darab ebédkupon egyikét! >>

 

 

Nos, Budapest egyik legjobb hírű étterme most kitűnő ajánlattal rukkolt elő: a Budai Vár tövében, az Alagút tetején található Manna Lounge remek ízekkel csábítja azokat a látogatóit, akik már az összes ételházhozszállítót kipipálták és napközben kedvező áron szívesen mhódolnának a kulináris örömöknek. A hangulatos belső tér, a kényelmes gyarmatbútorok, a meghitt fények és a lágy zene ugyan minden vendéget hosszabb ott-tartózkodásra vonz, de kezdetnek talán egy ebéd is elegendő ahhoz, hogy belekóstoljunk a Manna EUthentikus világába.

Szóval, ha nem tudunk ellenállni az olasz gasztronómia csábításának, vagy tűzbe hoznak az utánozhatatlan francia desszertek és ugyanakkor nem szeretnénk lemondani a magyar konyha jellegzetes ízeiről sem, akkor mostantól nem kell választanunk, ugyanis a Mannában most akár egyetlen ebéd alatt is könnyed gasztronómiai körutazást tehetünk Európában!

A Manna egyedülálló koncepciója az EUthentic Bisztró. Lényege, hogy három nemzet (francia, olasz és magyar) tradicionális ételeit autentikus eljárással, eredeti alapanyagokból, hitelesen készítik el.

Válogassunk hát kedvünkre az olasz, francia és magyar menükből! Sőt, e hármat akár variálhatjuk is – így válik egyetlen ebéd határtalan kulináris élménnyé. A fogások összeválogathatók vagy külön-külön is fogyaszthatók. Mindhárom fogás megrendelése esetén pedig még 10% kedvezményt is kapsz a menü árából.

 

Ízelítő a menüsorokból:

Magyar: Sütőtökkrémleves, Paprikás krumpli, Túrógombóc fahéjas tejföllel vagy Zeller-gombakrémleves, Csirkepaprikás tojásos galuskával, Rizsfelfújt málnaöntettel
***
Francia: Zöldséges quiche, Cassoulet, Creme Brulée vagy Burgonyakrémleves Brie-vel, Kacsa confit vöröskáposztával, csokoládémousse
***
Olasz: Nápolyi zöldségleves, Gnocchi gorgonzolamártással, Limoncello torta, vagy Crostini toszkán csirkemájkrémmel, Sütőtökös rizottó, Tiramisu
Tehát a kínálat igencsak változatos ígéretes, az árak pedig igazán megfizethetőek, hiszen egy-egy fogás ára mindössze 500,- és 1.300,- Ft között van. A napi program és persze autóvezetésünk függvényében egy-egy pohár minőségi fehér- vagy vörösbort is elkortyolhatunk, persze ha még dolgozni kell, akkor az ásványvíz is remek lezárása lehet EUthentikus ebédkalandozásunknak.


1013 Budapest, Palota út 17.
www.mannalounge.com

 



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL