EZOTÉRIA

Válassz egy szimbólumot és tudd meg, mi rejlik a tudatalattidban - Képes pszichológiai teszt

Szerző:
Szabó Anna
A tudatalatti elme számos olyan dolgot rejt, amely csak nehezen tárható fel, talán sosem tudod meg, mi minden rejlik benne. A tudatalatti ugyanis az álmaidat, az intuícióidat és a gyors, ösztönös reakciódat elemzi. A teljes, átfogó ismerete azonban túlmutat az emberi elmén. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne ismerhetnéd meg jobban saját magad, például e teszt segítségével.

 

A híres görög filozófus, Arisztotelész egyszer azt mondta, „megismerni önmagad út egy magasabb rendű tudáshoz.” Most te is elindulhatsz az önmegismerés útján. 8 különböző szimbólumot láthatsz, ezek pedig a szív, kupa, könnycsepp, madár, homokóra, pillangó, kirakó és a kulcs. Melyik szimbólummal tudsz leginkább azonosulni? A szimbólumok értelmezése egyébként teljesen eltérő, hiszen mást jelentenek keleten, és megint mást nyugaton. A lenti elemzések ez esetben inkább a nyugati értelmezéshez állnak közelebb. 

Válaszd ki azt a szimbólumot, amely leginkább megfog, és máris olvashatod, mit árul el rólad!

 

  

  

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

ezotéria személyiségteszt önismereti teszt pszichológia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL