2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Különösen érzékenyen érint az időjárás változás? - Talán "Geosentient" vagy!

Az utóbbi időben világszerte megnövekedett a természeti katasztrófák száma. Valójában úgy tűnik, hogy minden hétre jut egy földrengés, áradás vagy hurrikán. A tudósok szerint sok minden van, ami megzavarja a bolygó természetes ciklusait. Mindannyian kapcsolatban állunk tehát, ha életünkben eltolódás vagy zűrzavar van - a Föld is megérzi, és mi is érezzük, ha a Földdel van gond. 

Úgy tűnik, hogy a természeti katasztrófákkal a bolygónk határozottan fel akarja hívni a figyelmünket valamire. Ezek a természeti katasztrófák olyan pszichikai energiákkal, frekvenciaingadozással járnak együtt, amelyet a rendkívül érzékeny emberek vagy empaták megéreznek. A katasztrófák által érintett területeken nemcsak a félelem növekszik, hanem a hőmérséklet és a nyomás változása is fokozhatja a pszichikai aktivitást, és komoly érzelmeket kelthet energiaközpontjainkban vagy a csakrákban. Ez a fokozott érzékenység a természeti katasztrófák esetében nagyon gyakori, főként az empaták körében. Azonban sok ember érzékeny az időjárásra az év bármely időszakában.

Amikor vihar előtt a nyomás hirtelen lecsökken, a hőmérséklet megváltozik, egyes emberek rosszul érzik magukat vagy migrénben szenvednek. Frontérzékenyek, de nevezhetjük őket Geosentient-nek (geoőr) is. Az időjárás hatására az ilyen emberek eltolódást észlelnek fizikai, érzelmi és lelki szinten is, belső egyensúlyuk felborul. Mutatunk most néhány tüneteket, melyet ezek az emberek észlelnek, mielőtt az időjárás megváltozna, vagy egy természeti katasztrófa bekövetkezne. Gondold végig, hogy neked vannak-e hasonló tüneteid!

  • Gyengeség és fáradtság érzése
  • Fejfájás vagy migrén
  • Olyan heves érzelmek, melyek nem jellemzőek rájuk
  • Nagy nyomás érzése
  • Aktív pszichés képességek

Ezek a tűnetek általában elmúlnak, ha az időjárás stabilizálódik, állandóvá válik.

A Geosentient-ek összhangban vannak a Holddal, erősen érzékeli, annak ciklusát. Azért van ez, mert hasonló frekvenciaváltozások történek az Újhold vagy Telihold idején. Képesek érezni a Föld fájdalmát, és úgy tekintenek rá, mint egy élő, lélegző, tudatos lényre. Nagyon szoros kapcsolatban állnak a Földdel, valószínűleg életcéljuk a bolygó, a természet védelme.

A legtöbb állatra is jellemző

Az állatoknak sokkal fejlettebb pszichikai érzékeik vannak, mint a legtöbb embernek. Képesek észrevenni a nyomás, a környezet legapróbb változásait is, és gyakran előre jelzik a katasztrófákat. Tudományosan megfigyelt tény, hogy az állatok furcsán viselkednek a természeti katasztrófák előtt. Mindannyian képesek vagyunk észlelni a Földanyát, és annak apró változásait, de általában nem figyelünk rá, észre sem vesszük.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A 12 Jung-féle személyiség archetípus - Te melyikbe tartozol?

A 12 Jung-féle személyiség archetípus - Te melyikbe tartozol?

Jung egyetértett azzal az ókori bölcsességgel, mely szerint csak egy igaz Egység létezik, melyet, amíg nem fedezel fel, addig megosztott személyiségzavarod van. Mint egy kirakós játék, össze kell raknod a Mindent és felfedni az Ént.  Ezt már az ókori Bölcsek is tudták több ezer évvel ezelőtt, és szimbólumokat használtak a mítoszokban. 

Tovább »
Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Az eredeti Boszorkány jóskártyát, azaz a Wychwood jóskártyát jósok tervezték jósok számára, és ősi szimbólumokon alapszik. A mély spirituális értelemmel bíró misztikus és mágikus lapok által bepillantást nyerhetsz a jövődbe. A boszorkányok és jósok világa ihlette kártya felfedi előtted mi várható a szerelemben, a pénzügyekben vagy akár választ kaphatsz a kérdéseidre is!

Tovább »
Vajon lesz valaha magyarázat erre a 8 felettébb rejtélyes eltűnésre?

Vajon lesz valaha magyarázat erre a 8 felettébb rejtélyes eltűnésre?

Hihetetlen, hogy évek teltek el és még mindig semmi válasz vagy épkézláb teória arra, mi történhetett ebben a 8 esetben. Hogy lehet, hogy egy férfi bemegy egy bárba és soha nem jön ki onnan? Vagy, hogy nő nyomtalanul eltűnik a konyhájából és csak egy vértócsa marad utána? Hogy lehet, hogy szinte soha senki sem látott semmit ennél a 8 rejtélyes eltűnésnél? Kiderül valaha az is igazság, hogy mi történhetett?

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép