2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Különösen érzékenyen érint az időjárás változás? - Talán "Geosentient" vagy!

Az utóbbi időben világszerte megnövekedett a természeti katasztrófák száma. Valójában úgy tűnik, hogy minden hétre jut egy földrengés, áradás vagy hurrikán. A tudósok szerint sok minden van, ami megzavarja a bolygó természetes ciklusait. Mindannyian kapcsolatban állunk tehát, ha életünkben eltolódás vagy zűrzavar van - a Föld is megérzi, és mi is érezzük, ha a Földdel van gond. 

Úgy tűnik, hogy a természeti katasztrófákkal a bolygónk határozottan fel akarja hívni a figyelmünket valamire. Ezek a természeti katasztrófák olyan pszichikai energiákkal, frekvenciaingadozással járnak együtt, amelyet a rendkívül érzékeny emberek vagy empaták megéreznek. A katasztrófák által érintett területeken nemcsak a félelem növekszik, hanem a hőmérséklet és a nyomás változása is fokozhatja a pszichikai aktivitást, és komoly érzelmeket kelthet energiaközpontjainkban vagy a csakrákban. Ez a fokozott érzékenység a természeti katasztrófák esetében nagyon gyakori, főként az empaták körében. Azonban sok ember érzékeny az időjárásra az év bármely időszakában.

Amikor vihar előtt a nyomás hirtelen lecsökken, a hőmérséklet megváltozik, egyes emberek rosszul érzik magukat vagy migrénben szenvednek. Frontérzékenyek, de nevezhetjük őket Geosentient-nek (geoőr) is. Az időjárás hatására az ilyen emberek eltolódást észlelnek fizikai, érzelmi és lelki szinten is, belső egyensúlyuk felborul. Mutatunk most néhány tüneteket, melyet ezek az emberek észlelnek, mielőtt az időjárás megváltozna, vagy egy természeti katasztrófa bekövetkezne. Gondold végig, hogy neked vannak-e hasonló tüneteid!

  • Gyengeség és fáradtság érzése
  • Fejfájás vagy migrén
  • Olyan heves érzelmek, melyek nem jellemzőek rájuk
  • Nagy nyomás érzése
  • Aktív pszichés képességek

Ezek a tűnetek általában elmúlnak, ha az időjárás stabilizálódik, állandóvá válik.

A Geosentient-ek összhangban vannak a Holddal, erősen érzékeli, annak ciklusát. Azért van ez, mert hasonló frekvenciaváltozások történek az Újhold vagy Telihold idején. Képesek érezni a Föld fájdalmát, és úgy tekintenek rá, mint egy élő, lélegző, tudatos lényre. Nagyon szoros kapcsolatban állnak a Földdel, valószínűleg életcéljuk a bolygó, a természet védelme.

A legtöbb állatra is jellemző

Az állatoknak sokkal fejlettebb pszichikai érzékeik vannak, mint a legtöbb embernek. Képesek észrevenni a nyomás, a környezet legapróbb változásait is, és gyakran előre jelzik a katasztrófákat. Tudományosan megfigyelt tény, hogy az állatok furcsán viselkednek a természeti katasztrófák előtt. Mindannyian képesek vagyunk észlelni a Földanyát, és annak apró változásait, de általában nem figyelünk rá, észre sem vesszük.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Az ősz és a tél a betegségek szempontjából a meghűlések, különböző légúti megbetegedések időszaka. Az inhalálás – különösen, ha gyógynövény kivonattal történik – egyszerű és remek módja a kezelésnek. Íme, a helyes inhalálási technika, és néhány receptúra!

Tovább »
6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

Az iskolai évek nagy kihívást jelenthetnek egyes gyermekek számára, - pláne azoknak, akik utálnak tanulni vagy tanulási nehézségeik vannak – de nem csak nekik, hanem a szüleik számára is nehéz lehet, akik a gyermekükkel együtt tanulnak. Vajon emlékszel még arra, mit tanultál a gyermekeddel vagy mikor még te ültél az iskolapadban? Itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, mire emlékszel az iskolai tananyagból!

Tovább »
A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

Számos döntést hozunk az életben, némelyik komoly és meghatározó akár évtizedekre nézve, emellett természetesen van sok-sok apróság is. Azt viszont csak utólag tudjuk meg, hogy tényleg apróság volt-e. A varázslatos kelet a pálmafák, a nagy sivatagok, a tevék, a burnuszok és a kávé világa. Titkai vannak, amit szívesen megoszt veled.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép