2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ezzel a varázslattal sikeresen kezelheted a gyomorpanaszaidat

Természetesen a varázslat nem minősül orvosi segítségnek, ezért tartós és komoly panaszok esetén mindenképpen keress fel egy szakembert. Ám alkalmi jellegű problémák felmerülésekor vagy kezelés kiegészítéseként tökéletes választás lehet, ha egy kis varázslattal toldod meg a gyógyulásodat! Semmit sem árthatsz vele, ellenben rengeteget javíthatsz a testi és a szellemi egészségeden!

 

Mint azt tudjuk, nem pusztán fizikálisan betegíthetjük meg magunkat, hanem lelki szinten is. Vagyis nem csak a rossz ételekkel vagy a kávéval, alkohollal bánthatod a gyomrodat, hanem a sok lenyelt sérelemmel, érzelemmel is, minden olyannal, amit „nem vesz be a gyomrod”.

A varázslat testi és lelki szinten egyaránt hat. Orvosolja a fizikai tüneteket, de lelki szinten oldja a problémát is, ami az esetleges gyomorpanaszt okozza.

Nem lehet elégszer ismételni, hogy nem minősül orvosi kezelésnek, tartós és komoly panaszok esetén fordulj orvoshoz, a varázslatot pedig orvosi kezelés mellett is használhatod, illetve bármikor, amikor csak gyomorpanasz lép fel.

Kellékek

1 citromsárga gyertya

1 pohár víz

1 bőrbarát toll

1 kis borostyán, citrin vagy tigrisszem

(kép: pinterest.com)

A varázslat menete

Bármikor végezhető, nem csak akkor, amikor a probléma fennáll, hanem megelőzés céljából is, főleg ha tudod, hogy rendszeresen vannak gyomorpanaszaid.

A pohár ásványvizet tedd ki pár pillanatra a napra, hogy fénnyel töltődjön meg.

Gyújtsd meg a sárga gyertyát. Ha gondolod, füstölj bátran zsályával vagy levendulával. Minél jobban el tudsz lazulni, annál jobb.

Rajzold fel a hasadra az alább található napfonatcsakra jelét.

Ürítsd ki az elmédet, relaxálj és mikor elérted a teljes nyugalmat. Vedd a kezedbe a pohár vizet majd mond: „Egy pohár éltető napfény van a kezemben, ha az ajkamhoz érintem, átmossa testemet és lelkemet és meggyógyítja sebeimet.”

Helyezkedj el kényelmesen. Ülhetsz, de akár félig fekhetsz is. A pohár víz legyen elérhető közelségben.

Tedd az előzőleg megtisztított ásványt a hasadra és pihentesd rajta az erősebb kezedet, azt, amelyiket írásra is használsz.

Hunyd le a szemedet, vizualizáld a csakrádat, ahogy forog az óramutató járásával megegyezően. Lásd erősnek és ragyogónak. Ekkor mond el az igét: „Bármi is legyen, amit lenyeltem, amellyel ártottam testemnek, amely lelkem gyomrának megemészthetetlen, azt most feloldom. Manipurám megtisztul és meggyógyul.”

Ezután nincs más dolgod, mint így maradni addig, ameddig jól esik. Érezd, hogy az ásványból és a kezedből meleg árad. Bevillanhatnak bizonyos események, gondolatok, érzések, amelyekkel megbetegíthetted magad. Ekkor már zajlik az oldás folyamata. Ilyenkor mindig igyál egy korty vizet.

Mikor már nem jön több emlék, feloldott élmény, és már a melegség érzet is alább hagyott, úgy érzed rendben vagy, akkor idd meg a maradék vizet és elfújhatod a gyertyát.

Az ásványt pedig tisztítsd meg, mielőtt ismét használnád!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép