SZEX, SZERELEM

5 kristály, hogy a szerelmi életed kiegyensúlyozottabb lehessen

Szerző:
Szabó Anna
A gyógyító hatású kristályok skálája egészen széles. Védőpajzsot szeretnél magad köré, netán pihentetőbb alvásra vágysz, esetleg meg akarod szüntetni a káros energiákat? Mindenre van megoldás. Nem meglepő hát, hogy a szerelemhez és a szeretethez is számos drágakő köthető.

Természetesen egyetlen drágakő viselése sem old meg egyetlen komoly párkapcsolati problémát sem, de a bennük lévő energia segítségével felerősítik a képességeidet. Például, a rózsakvarc viselése még nem jelenti azt, hogy automatikusan beléd szeret mindenki, ellenben arra ösztönöz, hogy legyél nyitottabb és empatikusabb másokkal szemben.

Ha tehát a szerelmi életed azonnali javulását várod mindettől, akkor tudnod kell, hogy mindez nem megy egyik napról a másikra. Ismerd meg az egyes kristályok szerelmi életedre gyakorolt jótékony hatását!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL