Napi horoszkóp - 2018-06-24

Kos

Kedves Kos! Mindent olyan szépen elterveztél, és egy váratlan rosszullét keresztülhúzza számításaidat. Hangulatod mélypontra süllyed, úgy érzed, hogy tönkretettek, összetörtek. Kicsit el is túlozod megpróbáltatásaidat, amelyeket leginkább a saját könnyelműségeddel idéztél elő. Kocsiba most ne ülj! Maradj inkább otthon!

Bika

Kedves Bika! Leengedett redőnyök, elhúzott függönyök mögött pihensz. Kicsit túlzásba vitted a hajtást az elmúlt napokban. Kifacsart vagy, képtelen vagy gondolkodni. Ráébredsz, hogy a tv, a kép a legerőszakosabb műfaj. Ha hidegen hagynak is az ostoba vetélkedők, a fogkrém- és macskatápszer-reklámok, akkor sem tehetsz mást.

Ikrek

Kedves Ikrek! Igazán nem ártana, ha némi önvizsgálatot tartanál. Abban ugyan igazad van, hogy ezt a világot a „valamit valamiért” elv alapján rendezték be, de azért időnként nyugodtan felrúghatod ezt az elvet. Ha nem tudsz úgy adni valakinek, hogy semmit sem vársz cserébe, elég nagy a baj. Hamar változtatnod kell ezen!

Rák

Kedves Rák! Még mindig csak a szerelmi életed körül forognak gondolataid. Elég jól alakulnak a dolgok, partnered szórakoztatóbb, mint gondoltad volna. A baj csak az, hogy nem tudja megoldani azt a kettősséget, amelyben jelenleg él. Régi kapcsolata még mindig működik valahogy, ha nem is olyan zökkenőmentesen, mint eddig.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Amikor az Oroszlán elégedett, sohasem fordul befelé, törekszik arra, hogy társaságában mindenki jól érezze magát. Így van ez addig, amíg bírálat nem éri, vagy nem sarkallják olyan tettekre, amihez semmi kedve. Ma jobban teszed, ha megadóan tűröd sorsodat, különben meggondolatlanságra ragadtathatod magad.

Szűz

Kedves Szűz! Sok elmaradásod van a ház körüli munkákat illetően. Kezdj hozzá mielőbb, így a vasárnapi ebéd is jobban ízlik majd. Délutánra is akad számos teendőd, de csak örülhetsz neki, hogy a szabadban lehetsz ilyen szép napon. Estére nemcsak a rendben gyönyörködhetsz, hanem elégedett leszel napbarnított színeddel is.

Mérleg

Kedves Mérleg! Valami családi ünnep van ezen a napon, de hogy pontosan mi, arról fogalmad sincs. A biztonság kedvéért vegyél valami kis apró ajándékot. Partnered boldog lesz, hogy évfordulótokat ennyi idő után sem felejted el. Töltsd az egész napot szeretteid közelében, hiszen olyan ritkán jöhet össze az egész család.

Skorpió

Kedves Skorpió! Vidám és optimista hangulatban azt gondoltad, hogy a június vége kegyes lesz hozzád, és hogy végre rád mosolyog a szerencse. Várakozásaid eddig persze nem igazán igazolódtak be, és keserű szájízzel kell tudomásul venned, hogy megint csak „gödörben” vagy. A sors, úgy látszik, most sem fogadott kegyeibe.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma gyűjts erőt a jövő heti feladatokhoz. Ha teheted, ülj le és vesd papírra konkrét elképzeléseidet, ötleteidet. Apró részletmegoldásokkal finomítsd eddigi munkádat. Kitűnő közérzeted és szellemi készenléted alkalmassá tesz arra, hogy mindent pontosan végezz el, és kivitelezz. A siker persze nem marad el.

Bak

Kedves Bak! Egy nemes cél érdekében érdemes egyezséget kötnöd. Nem fogod kevesebbnek érezni magad azáltal, hogy az eszedet használva kompromisszumot ajánlasz. Körültekintéssel fogalmazol meg egy okiratot, egyezményt, amit példaként fognak továbbvinni. A sok szálon futó összefüggéseket egyedül te vagy képes áttekinteni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nem akarsz otthon kotlani. Pedig volna mit tenned. Tartasz attól, hogy – amilyen ingerült vagy mostanában – nem tudod szó nélkül tűrni kedvesed megjegyzéseit. Dönts, ahogy tetszik, de dönts! A nagy melegben egyébként nemcsak a strandolás, hanem például a jégszekrény leolvasztása is hűsítő foglalatosság.

Halak

Kedves Halak! Ne gondolj pihenésre! Úgy sem esne jól. Úgy éreznéd, kényszerpihenőre ítéltek, pedig ma munkakényszered van. Helyzetedet súlyosbítja, hogy akármibe is fogsz, mindent sikeresen oldasz meg. Egyszerűen képtelen vagy véteni ezen a napon. Rettegve gondolsz arra a napra, amikor mindennek az ellenkezője lesz igaz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL