MÁGIA

Teljeskörű védő varázslat az otthonodra a betörők és szellemek ellen

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd megóvni otthonodat a betörőkkel és szellemekkel szemben egyaránt? Ez az egyszerű és gyorsan elvégezhető varázslat védelmet kíván minden látható és láthatatlan gonoszsággal szemben. Óvd meg otthonodat, a benne élőket és az értékeiteket azzal, hogy elvégezd ezt az erőteljes mágiát! A mágia egy „mellékhatással” bír, méghozzá azzal, hogy kimagasló pozitivitással tölti meg hajlékodat.

Ez a varázslat nem csak a betörőktől, a szellemektől és démonoktól védi meg otthonodat, hanem a rossz szándékú, negatív emberektől is. Távol tartja otthonodtól az ilyen jellegű személyeket, így nem vihetik be negativitásukat, hogy megfertőzzék otthonodat, és utána megfertőzzenek és esetleg megbetegítsenek téged és a benne élőket. Ráadásul nem csak véd, hanem pozitív energiával is feltölti az lakóhelyedet. A havi egy tértisztítás mellett érdemes lehet akár havonta elvégezni ezt a mágiát.

 

Kellékek

Négy üvegedény

4 marék levendula

4 marék bazsalikom

4 marék só

4 marék fehér rizs

A levendula a békét hozza el és megtisztítja a teret. A bazsalikom elűzi a negatív energiákat és védelem alá helyezi az otthonodat. A só védelmet nyújt minden támadással szemben, és hagyományosan az otthonok védelmére használják. A rizs a szellemeket tartja távol, ugyanakkor jó szerencsét hoz.

A varázslat menete

Növő hold idején, bármely reggelen elvégezhető a mágia, de az egyik legszerencsésebb e tekintetben a szombat vagy a hétfő.

Először is tisztítsd meg az otthonodat. Természetesen nem csak fizikai tisztaság uralkodjon benne, hanem energetikai is. Ehhez használhatsz zsálya füstölőt és gyógynövényes, levendulás felmosó vizet, de akár szentelt vizet is adhatsz hozzá!

Majd fogd a négy edényt és tölts mindegyik hozzávalóból egy-egy maroknyit az üvegekbe vagyis oszd el négy felé a négy adagot.

Utána helyezd el az üveget a négy égtáj irányába. Legyen egy északon, délen, nyugodton és keleten.

Kiteheted őket a kertedbe is vagy az ablakpárkányra, akár egy eldugott sarokba is.

Minden egyes üveg elhelyezésekor relaxálj és képzeld el, ahogy láthatatlan pajzs veszi körbe otthonodat, mely visszaver minden ártalmat. Nem jöhet át rajta szellem, negatív energia és a betörők is visszafordulnak. Majd mond el a következőt igét kell mondanod: „Észak, Dél, Kelet, Nyugat, ez az én otthonom négy sarka. Áld meg hatalmas istennő otthonomat, hogy a béke és biztonság szent szigete legyen hajlékom. Fussatok gonoszok s kerüljétek el messzire otthonom!”

Amint kitetted az utolsó edényt és elmondtad az igét, készen is vagy!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL