2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Teljeskörű védő varázslat az otthonodra a betörők és szellemek ellen

Szeretnéd megóvni otthonodat a betörőkkel és szellemekkel szemben egyaránt? Ez az egyszerű és gyorsan elvégezhető varázslat védelmet kíván minden látható és láthatatlan gonoszsággal szemben. Óvd meg otthonodat, a benne élőket és az értékeiteket azzal, hogy elvégezd ezt az erőteljes mágiát! A mágia egy „mellékhatással” bír, méghozzá azzal, hogy kimagasló pozitivitással tölti meg hajlékodat.

Ez a varázslat nem csak a betörőktől, a szellemektől és démonoktól védi meg otthonodat, hanem a rossz szándékú, negatív emberektől is. Távol tartja otthonodtól az ilyen jellegű személyeket, így nem vihetik be negativitásukat, hogy megfertőzzék otthonodat, és utána megfertőzzenek és esetleg megbetegítsenek téged és a benne élőket. Ráadásul nem csak véd, hanem pozitív energiával is feltölti az lakóhelyedet. A havi egy tértisztítás mellett érdemes lehet akár havonta elvégezni ezt a mágiát.

 

Kellékek

Négy üvegedény

4 marék levendula

4 marék bazsalikom

4 marék só

4 marék fehér rizs

A levendula a békét hozza el és megtisztítja a teret. A bazsalikom elűzi a negatív energiákat és védelem alá helyezi az otthonodat. A só védelmet nyújt minden támadással szemben, és hagyományosan az otthonok védelmére használják. A rizs a szellemeket tartja távol, ugyanakkor jó szerencsét hoz.

A varázslat menete

Növő hold idején, bármely reggelen elvégezhető a mágia, de az egyik legszerencsésebb e tekintetben a szombat vagy a hétfő.

Először is tisztítsd meg az otthonodat. Természetesen nem csak fizikai tisztaság uralkodjon benne, hanem energetikai is. Ehhez használhatsz zsálya füstölőt és gyógynövényes, levendulás felmosó vizet, de akár szentelt vizet is adhatsz hozzá!

Majd fogd a négy edényt és tölts mindegyik hozzávalóból egy-egy maroknyit az üvegekbe vagyis oszd el négy felé a négy adagot.

Utána helyezd el az üveget a négy égtáj irányába. Legyen egy északon, délen, nyugodton és keleten.

Kiteheted őket a kertedbe is vagy az ablakpárkányra, akár egy eldugott sarokba is.

Minden egyes üveg elhelyezésekor relaxálj és képzeld el, ahogy láthatatlan pajzs veszi körbe otthonodat, mely visszaver minden ártalmat. Nem jöhet át rajta szellem, negatív energia és a betörők is visszafordulnak. Majd mond el a következőt igét kell mondanod: „Észak, Dél, Kelet, Nyugat, ez az én otthonom négy sarka. Áld meg hatalmas istennő otthonomat, hogy a béke és biztonság szent szigete legyen hajlékom. Fussatok gonoszok s kerüljétek el messzire otthonom!”

Amint kitetted az utolsó edényt és elmondtad az igét, készen is vagy!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép