SZEX, SZERELEM

Használati útmutató a vaginádhoz (+18)

Szerző:
Szabó Anna
A jó orgazmus megéléséhez pontosan tudnod kell, hogy ott lent hogyan működnek a dolgok. A vagina ismerete hozzásegít ahhoz, hogy kiderítsd, mily módon izgatható, és hogyan önkielégíts. Csak érezz rá, hogyan jó!

Az orgazmushoz vezető lépések


1. Izgatás

Ismerős az a fájdalmas, üres érzés, melyet hosszú csókolózás alatt érzel? Ezt a szexuális ciklus első fázisa okozza: az izgatás. A vér a medencébe áramlik, az ajkak megduzzadnak, a vagina pedig sötétebb színre vált. És persze ilyenkor van az, hogy el kezdesz nedvesedni.



2. Tetőzési fázis

Azért, mert nem vagy annyira tudatában ennek a fázisnak, attól az még létezik. Ilyenkor a vagina felső harmada kinyílik, a méh pedig kissé feljebb húzódik. Tested így teremt vonzó környezetet a spermáknak.


3. Csúcspont

A melleidbe vér áramlik, mire a mellbimbóid megkeményednek. Ilyenkor a csikló is kitüremkedőbb, keményebb lesz, és annyira érzékennyé válik, hogy szinte minden apró érintés fájdalmas, a szeméremajkak megduzzadnak. A hüvelyi izmok görcsösen összehúzódnak, majd elernyednek. Szívverésed, légzésed gyorsabbá, hangosabbá válik.



4. Feloldódás

Ez a ciklus utolsó szakasza, amikor a test visszaáll az eredeti állapotába. A vérbőség megszűnik, a mellek is visszatérnek megszokott nagyságukhoz, te pedig sokkal boldogabbnak és nyugodtabbnak érzed magad.

Próbáld ki most!

Fél kézzel nyisd szét a szeméremajkaidat, a másik kezeddel pedig dörzsölgesd a csiklódat. A széthúzott szeméremajkak miatt a bőr megfeszül, így a kellemes érzés felerősödik.


Az önkielégítés

A maszturbálás iránt nagyon sok nő vegyes érzelmekkel viseltetik. Ha te is így gondolkodsz, akkor jó, ha tudod, hogy a világon semmi rossz nincs abban, ha kiélvezed a saját tested nyújtotta örömöket. Sőt, ha hiszed, ha nem, rendkívül egészséges is. Hogy miért?

• mert azok a nők, akik rendszeresen végeznek önkielégítést, sokkal több orgazmust élnek át szex közben, mint azok, akik egyáltalán, vagy csak ritkán maszturbálnak.
• mert a maszturbálás által a nők is könnyebben megértik, hogy a beteljesedést nem csak a férfiak okozhatják.
• mert az orgazmushoz vezető önkielégítés remek torna a szív- és véredényeknek.
• mert az önkielégítés felszabadítja az endorfinokat és a stresszt is csökkenti.
• Mert minél edzettebbek a hüvelyi izmok, annál kevesebb az esélye a szülés körül fellépő komplikációknak.


Hogyan kell maszturbálni?


Fekve, állva, ülve, fantáziálgatva vagy sem, pornográf anyagokat olvasva vagy nézegetve, párnák, ujjaink, vibrátor használatával… Egyszóval mindegy, csak örömet okozzon. Itt nincs jó és nincs rossz – csak az számít, hogy minél jobban beindulj. Az orgazmus eléréséhez számos főbb zónára is koncentrálhatsz: a csiklóra, a hüvelyre, a G-pontra, az A-pontra és a húgycsőre.

Tudtad?

Menstruációs ciklusunk 18. napja környékén vagyunk a legkívánatosabbak, amikor az ösztrogénszintünk a legmagasabb. Ilyenkor testünk ugyanis jóval több feromont termel, mely vonzza a környezetünkben található fickókat. Ha durván akarjuk kifejezni, akkor „tüzelünk”. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban kívánjuk a szexet is, tágulékonyabbak vagyunk, és azon vesszük észre magunkat, hogy „tocsogunk” saját nedvességünkben. Ezt érdemes volna kihasználni, nem?


Önkielégítés – csiklóval


A csiklót többféleképpen ingerelheted, ezért most csak a legszuperebbeket írjuk le.

1. Fel-le

Nyugtasd a tenyered csukló felőli részét a szeméremdombon, ott, ahol a fanszőrzet kezdődne. Csiklód csúcsa legyen a mutató- és a középső ujjad között, így húzogasd fel és le az ujjaidat. A külső szeméremajkakat a másik kezeddel dörzsölgesd.

Mitől olyan jó ez?

Ez a mozdulat úgy ingerli a csiklót, hogy közben nem stimulálja túlzottan a klitorisz ultraérzékeny csúcsát. Emellett a csiklóhoz kapcsolódó bőrfelületeket is izgatja, melyek a szeméremajkakkal állnak összeköttetésben.



2. Fel-le, ki-be

Annyiban tér el az előző módszertől, hogy a másik kezedet becsúsztatod kissé a hüvelyedbe, és egyenletes mozdulatokkal körözni kezdesz közvetlenül a hüvelybejáratnál.

Mitől olyan jó ez?

Egyszerre izgatja a csiklót, illetve a hüvely bejárata mögötti idegcsoportot.


Dörzsi-dörzsi

Feküdj a hasadra, szorítsd össze a térdedet, és ritmikusan dörzsöld a medencédet az ágy felületéhez!


Önkielégítés – G-ponttal


Feküdj a hátadra, és húzd fel a térdedet a mellkasodhoz. Csúsztasd be két ujjadat a hüvelyedbe úgy, hogy az ujjaidat kissé behajlítod a hasad felé. A hüvely bejáratától kb. 4 cm-re található az ún. G-pont, egy kb. húszforintos nagyságú, szivacsos tapintású bőrdarabka. Ez képes megmerevedni: azaz megkeményedik és felduzzad. Ingereld úgy, mintha azzal a bizonyos ujjmozdulattal csalogatnál magadhoz valakit. Közben az óra járásának megfelelő irányban is mozgasd gyengéden, egyenletes ritmusban az ujjaidat.


Önkielégítés – A-ponttal


Az előző módszerhez hasonlóan indul, de csúsztasd feljebb ujjaidat egészen a méhnyakig. Ennek olyan a tapintása, mint egy rugalmas csomónak. A méhnyak és a G-pont között félúton egy sima, rendkívül érzékeny területet találsz. Nos, ez az A-pont. Mozgasd fel-le az ujjaidat.


Önkielégítés a húgycsövön keresztül


Helyezd ujjbegyedet a húgycső kimenetére – oda, ahol pisilni szoktál. Ingereld határozott, körkörös mozdulatokkal. Ha hiszed, ha nem, nagyon sok nő találja úgy, hogy a húgycső ingerlésétől nagyon gyorsan elélvez. Ez nem meglepő, hiszen pontosan a csikló és a hüvely között található.


És ha nem mozog a Föld?


Ha mindent megteszel, de az orgazmus mégsem következik be, akkor homok csúszott a gépezetbe. Lássuk, mi lehet az oka.


1. Visszatartod a lélegzetedet

Ez olyankor fordul elő, amikor már nagyon várod az orgazmust, és szinte levegőt is alig veszel, inkább visszatartod a légzést. Ez azonban képes arra, hogy megszakítsa azt a bizonyos folyamatot. Összpontosíts, hogy légzésed lassú és egyenletes maradjon.


2. Túlságosan száraz vagy

Mivel a maszturbáció alapja az érintés, elengedhetetlen a síkosító használata. Időnként tehát csúsztasd az ujjadat a hüvelyedbe, vagy használj síkosító krémet.


3. Képtelen vagy ellazulni

Ahhoz, hogy elélvezz, biztonságban kell érezned magad. Keress ehhez olyan helyet, ahol kényelmesen, magadban lehetsz, és nem zavarhatnak meg. Így könnyebben kikapcsolódhatsz és ellazulhatsz.


4. Közeledik a menstruáció

A hormonszint egyaránt befolyásolja a szexuális vágyat és az orgazmus készséget is. Ennek oka az ösztrogén. Mivel a ciklus 18. napjától egészen a menstruáció első napjáig az ösztrogénszint csökken, így vele együtt a vágy is.


5. Elkalandozó gondolatok

Használj külső ingereket ahhoz, hogy gondolataidat a szexre tudd összpontosítani. A női agyat a szavak jobban felizgatják, mint a képek, így az erotikus tartalmú könyvek biztosan beindítják a fantáziádat.


Az orgazmus alternatív fajtái


Ahhoz, hogy orgazmust érj el, nem feltétlenül kell izgatni a nemiszervet. Gyönyörérzetet ugyanis okozhat a mellek masszírozása, a csókolózás, a mellbimbók szívogatása, vagy a végbélnyílás izgatása. A gyönyörérzetet az is fokozhatja, ha egyszerre izgatod a tested két különböző pontját. Masszírozd egyszerre a csiklódat és a G-pontodat, vagy a melledet és az A-pontodat. Ennek lényege, hogy egyidejűleg több idegvégződést stimulálj, így a gyönyörérzet nagyobb területen jelentkezik.


Eszközök tárháza


Ha úgy gondolod, hogy fel akarod dobni egy kicsit az örömszerzést, és ehhez már az ujjad kevés, akkor válassz az alábbi finomságok közül.


1. Normál vibrátor

Amikor először választasz magadnak vibrátort, maradj egy kisebb, a táskádban kényelmesen elférő darabnál. A maximális élvezetért közvetlenül szorítsd a csiklóhoz, ha gyengédebb érintésre vágysz, akkor pedig a szeméremajkakhoz. Ez akkor is jó megoldást kínál, ha önkielégítéssel idáig még nem tudtál a csúcsra jutni.


2. Nyuszi

Ez az a vibrátor, amelybe a Szex és New York Charlotte-ja is beleszeretett. Ezt a vibráló műpéniszt ugyanis egy csiklóingerlő egységgel is ellátták.


3. G-pont ingerlő vibrátor

Ez aztán a csúcs! Tökéletesen ívelt, és teljesen illeszkedik beléd.


4. Szerelmi labdácskák

Ezeket a kis, nehezékkel ellátott labdácskákat a hüvelybe kell csúsztatni. Mozgás közben kellemesen mozognak benned.


5. Csiklóizgatók

Ezeket az apró, elemes, diszkrét játékszereket közvetlenül a csiklóhoz kell nyomni, a felületükön található kitüremkedések pedig óriási élvezet okoznak.


6. Bordázott óvszer

Most meg vagy lepve, igaz? Pedig a bordázott óvszereket nemcsak közösüléshez lehet ám használni. Bármire felhúzhatod őket, amibe aztán bugyi nélkül véletlenül belecsusszansz. És még a baciktól is védve vagy.

 

Kate Taylor - Az igazi orgazmus
Alexandra Könyvkiadó

Láss hozzá a fantasztikus orgazmusok megéléséhez ezzel a pimasz és szexi útmutatóval, mely megmutatja, hogyn aknázz ki minden benned rejlő szexuális képességet. Válj te is magaabiztos gyönyörkeresővé, aki eszméletvesztően csodás orgazmusokra képes. Jó szórakozás lesz megtalálni a G- és A-pontjaidat. Próbáld ki legújabb játékszereidet, melyek elindítanak a mennyei boldogság felé vezető úton. Aztán hívd meg a pasidat, hogy elmeséld neki, amit legutóbb tanultál, és vele együtt is átélhesd ezeket a pillanatokat.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL