SZEX, SZERELEM

5 jele annak, hogy a szerelmesek telepatikus kapcsolatban állnak egymással

Szerző:
Szabó Anna
A szerelmesek közti telepatikus kapcsolat bizony valódi. Ez egy kölcsönös kommunikáció, ahol üzeneteket küldesz és fogadsz a másiktól. Nagy erőfeszítésbe kerül áttörni a másik fél pszichés védelmi pajzsát, hogy behatolhass a gondolataiba, ám ha szerelmes vagy, akkor képes vagy érzékelni, mit érez és gondol a másik, mindez pedig telepatikus úton történik.

A telepatikus kommunikáció olyan üzenetközvetítés, amely során nincs szükség szavakra. Két szerelmes automatikusan közelebb kerül egymáshoz szellemileg és lelkileg.

Tudományosan bizonyított tény, hogy amikor két ember igazán szerelmes, a szívveréseik szinkronizálódnak, és ugyanolyan ütemben kezd el verni. Ugyanez történik az elméddel is. Képesek lesztek telepatikusan kommunikálni és üzenni egymásnak.  Persze ennek sokszor nem is vagy tudatában, pedig nagyon fontos üzeneteket közvetítetek egymásnak, mindez pedig öntudatlanul történik.

A telepatikus kommunikáció vágyak, érzések és képek formájában mutatkozik meg. Az alábbiak a telepatikus kommunikáció jelei a párok között:

 

szerelem párkapcsolat telepetikus
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL