3 feladat vár a született problémamegoldókra

3 szoba

Egy 3 szobás ház középső szobájában vagy. A középső szobában csak egy ablak van, amelyen vasrács található. A szoba mindkét oldalán ajtó van és az egyiken kell kimenned. A bal oldali szobában 2 gyilkos áll, akik készen állnak arra, hogy megöljenek, amint belépsz oda. A jobb oldali szobában napelemes UV lézerpisztolyok vannak felszerelve, amik halálsugaraikkal ölnek meg.

Hogyan fogsz megmenekülni?

Tűz az erdőben

2 barát, James és Michael, egy nagyon száraz erdőben gyalogolnak, amikor egy óriási tűzvihar közeledik feléjük. A nyomvonal másik oldalán egy hatalmas hegy található, amit nem lehet megmászni. A szél pedig feléjük fújja a tüzet. A fiúk úgy számolják, hogy egy nap alatt eléri őket a tűz. Michael biztosítja Jamesnek, hogy nem fognak meghalni, és hogy van náluk elég gyufa, sütemény, és elegendő víz, hogy megvárják, amíg a tűz kitombolja magát.

Mi Michael menekülési terve?  

           

Lelőtték és túlélte

Péntek este Robert megnézett egy filmet, amiben a kedvenc színésze játszik. Sajnos a film unalmasnak tűnt. Csalódottan elmegy a fürdőszobába, ami üres majd revolverével a szeme közé lő. 5 perc elteltével kilép a mosdóból úgy, hogy él.

Hogyan élte túl a lövést?

 

Megoldás

1. Menj ki éjszaka a jobb oldali szobán át. Mivel az UV lézerek napenergiával működnek, éjszaka nem fognak működésbe lépni.

2. Az erdei tűznek fák, bokrok vagy fű kell ahhoz, hogy égjen. A gyufák segítségével a tüzet a sziklák felé irányítják. A szél úgyis a szikla felé fújja a tüzet. Azt tervezik, hogy menedéket keresnek az égett területen.

3. Robert a saját tükörképére lőtt rá, melyet a fürdőben lévő tükörben látott.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL