Napi horoszkóp - 2018-06-14

Kos

Kedves Kos! Fordult a kocka: vesztésre álló vállalkozásod fellendül, hivatásodban kiemelkedő sikert érsz el. Az események felgyorsulnak, szívügyekben is erősödik a kedvező csillaghatás. A kissé már unalmas „házi áldásról” módodban lesz átkapcsolni egy sokkal izgalmasabb szexhullámhosszra. Ez mindig jólesik, de most különösen.

Bika

Kedves Bika! Anyagi helyzeted siralmas, és még ezek a beharangozott áremelkedések is – alighanem a titkos tartalékaidhoz is hozzá kell most nyúlnod. A nyaralás sem két fillér lesz, pedig a pihenésre, kikapcsolódásra igenis szükséged van. Elhatározod: kicsit összehúzod a szíjat. Ám belegondolván már nem nagyon van miből elvenni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Lehet, hogy pályát tévesztettél? Ha így van, akkor még nincs késő az újrakezdéshez. Figyeld, mennyire elemedben vagy, amikor a megszokott szokványos feladatok helyett, gyors döntéseket kívánó tevékenységeket végzel. Gondolj csak bele, milyen volna, ha mindig azt tehetnéd, amit a legjobban szeretsz, és tudsz is.

Rák

Kedves Rák! Ma valahogy semmi nem jön össze, nincs semmi izgalmas esemény, ami egy kicsit is feldobna. Néhány kósza ötlet kivételével – amelyeket aztán szintén nem valósítasz meg – semmi említésre méltó nem történik. Bánod nagyon, de hát mit lehet tenni. Ráfogod arra, hogy öregszel, de be kell látnod: nem ez az igazi indok.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ez a nap is tartogat számodra kellemes és szörnyű perceket egyaránt. Így minden azon múlik, beleveszel-e az apró bosszúságok tengerébe, vagy ezeken felülemelkedvén csak azoknak a dolgoknak tulajdonítasz jelentőséget, melyek valóban figyelmet érdemelnek. Kizárólag rajtad múlik, hogy megőrzöd-e lelked nyugalmát.

Szűz

Kedves Szűz! Üres, semmitmondó tekintettel bámulsz magad elé már órák óta. Környezeted viccelődéseit sem érted, sőt halálosan meg is sértődsz. Ha már úgy sincs étvágyad, használd ki az ebédidőt, és szellőztesd ki egy kicsit a fejedet! Ne remélj azonnali változást, de így legalább megkímélheted magad a még kínosabb helyzetektől.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ha szabadságra indulsz, ne feledd otthon fényképezőgépedet, vagy kamerádat. Útközben annyi szépet látsz majd, kár volna nem megörökíteni. Ha pedig még mindig csak sóvárogva gondolsz a pihenésre, légy nyugodt, csendes nap vár ma rád. Igaz, ez csak múló állapot, de használd ki, hogy legalább most nem ugráltatnak.

Skorpió

Kedves Skorpió! A mai nap a lehetőségek széles tárházát vonultatja fel, elsősorban a vállalkozásra hajlandó Skorpiók számára. Előnyös fejlemények várhatók pénzügyi téren, de a munkáddal, és hivatásoddal összefüggő kérdésekben is határozott előrelépésekre számíthatsz. Az egész hétvége is e kedvező vonulat jegyében telik majd el.

Nyilas

Kedves Nyilas! Régi szerelmeddel összefuthatsz, vagy telefonon hív, és találkozni akar veled. Te persze merész terveket szősz, álmodozol, mert még nem tudtad magadban teljesen feldolgozni az elválás, a szakítás tényét. De légy realista, a másiknak eszébe sem jut az újrakezdés. Ha mégsem tudnád lehűteni magad, inkább menj úszni.

Bak

Kedves Bak! Kiváló diplomáciai érzékkel elsimítasz egy kényes ügyet. Örülj, hogy túl vagy rajta, és igyekezz minden szálat elvarrni, nehogy újra szükség legyen beavatkozásodra. Mágnesként vonzod a sikereket és a kiálló fémtárgyakat. Az előbbiekkel nincs gondod, az utóbbiak viszont kellemetlen sérüléseket okozhatnak. Légy óvatos!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ismét eltelt fél év. A számvetéshez, visszapillantáshoz semmi kedved. Tégy legalább rendet a fiókodban, íróasztalodban, vagy a dolgozószobádban. Dobd ki öreg újságokat, régi számlákat, ma már érthetetlennek vagy legalábbis feleslegesnek tetsző feljegyzéseidet. Bujkáló rosszkedvedet küzdd le, és menj napozni.

Halak

Kedves Halak! Jó lesz, ha vigyázol magadra, mert ma Ámor, a szerelem pajkos kis nyilasa halászatra adja fejét. Levegő-víz rakétáival bárkit könnyedén eltalál. Lehet, hogy még téged is. Hiába bújsz fedezékbe, hiába vonsz szíved köré páncélt, e csodafegyver elől igazán nincs menekvés. Aztán lehet, hogy alig várod már a támadást…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL