2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Melyik ösvényen indulnál el elsőként - Feltárja az életfilozófiádat

Herceg Petra

Az élet egyben egy út, ahol végig haladsz, ám ez az út nem mindig egy sima és széles autópálya. Tele van kihívásokkal és mindez azt a célt szolgálja, hogy önmagadból a legjobbat hozhasd ki. A legfontosabb az, hogy te milyen életutat és célt választasz magadnak. Melyik ösvényen indulnál el zokszó nélkül? Nézd meg, mit árul el az életfilozófiádról!

Emlékezz Herkules esetére, hiszen ő is hatalmas választás előtt állt. Két ösvény terült el előtte, ahol két női alakot pillantott meg. Az egyik egy ravasz varázsló volt, míg a másik az erény és az erkölcs alakja. Az egyik nő azt mondta neki, hogy jöjjön és a széles egyszerű utat válassza, amely a vígságok útja. A másik női alak ugyan egy keskenyebb ösvényre mutatott rá, ez volt az erkölcs útja, de Herkules tudta, hogy mégis ezen a keskenyebb úton kell haladnia. Látta azt, hogy az első út a végzethez vezet, míg a másik jutalmat tartogat.

Vajon te melyik ösvényt választanád az alábbiak közül? Válassz egyet és ismerd meg, hogyan vélekedsz az életről, milyen az életfilozófiád!

 

  

  

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Légy kész a kalandra. Nyílj meg az ismeretlen előtt és légy hajlandó kockáztatni. Lépj túl a kulturális normák által megszabott korlátokon.

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

A találkozás lehetősége bizonyos. Isteni beavatkozásról van szó, amely katalizátorként működik, hogy lendületbe hozza imáid beteljesülésének folyamatát. Gondosan figyelj oda az új emberekre, akiket az életedbe küldünk. Fel fogod ismerni őket, hiszen ismerősnek tűnnek majd, kellemes és biztonságos érzést keltve.

Tovább »
 Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 18. - Június 24.

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 18. - Június 24.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép