LELKIPATIKA

10 jel, hogy az Univerzum csodálatos dolgokat tartogat a számodra

Szerző:
Szabó Anna
A világegyetem mindig tudja, hogyan kommunikáljon veled. Hatalmas erővel bír, és számos jelet küld neked, a legtöbbet azonban csak a tudatalattid fogja fel, te nem is szembesülsz mindezzel. Érdemes tehát ezekre a jelekre egy kicsit tudatosabban is figyelni. Ismerd meg azt a 10 jelet, amivel az Univerzum próbál üzenni neked, hogy valami egészen különleges dolgot tartogat számodra!

.

GABRIELLE BERNSTEIN - AZ UNIVERZUM MINDENBEN TÁMOGAT

Hogyan érezzük magunkat biztonságban, és bízzunk az életben, bármi történik is?

A The New York Times bestsellerszerzőnek és nemzetközi tanítónak, Gabrielle Bernsteinnek sikerült. Ezt az egyensúlyi állapotot önmaga átadása és az átszellemülés spirituális ösvénye mentén érte el. Az elénk tárt történetek és egyetemes tanulságok megadják a keretet az akadályok elengedéséhez, melyek blokkolják a mindannyiunk által vágyott boldogságot és biztonságot. A könyvben található gyakorlatok segítenek elhagyni a kontrollkényszert, hogy végre megnyugodhassunk a bizonyosság és a szabadság könnyed érzésében – és ne csak hajszoljuk, hanem valóban megéljük az életet.

Használd az univerzum energiáinak áramlását arra, hogy erőre kapj, hogy szinkronba kerülj és támogatást találj, ha elveszett vagy, hogy biztonságra lelj, szemben a bizonytalansággal. Az írónő fontos életvezetési titkokat fed fel előttünk, hogy felszabadítsa azt a megnyugtató meggyőződésünket, hogy az Univerzum figyel ránk és mindenben törekvésünkben támogat, csak rá kell tudni hangolódnunk.

Rendeld meg itt >>

 

 

 

univerzum lelkipatika
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL