2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

10 tudományos magyarázat a démonoktól a szellemekig mindenre, ami természetfeletti

Gondoltál már arra, hogy talán más oka is lehet annak, hogy valaki szellemeket lát, érzékeli a gonosz jelenlétét, esetleg démoni megszállás alatt áll? Persze, aki hinni akar bennük az hinni is fog és úgyis meglesznek rá a maga bizonyítékai, hogy igazolhassa hitét. Ám ebben a következő 10 esetben bizony az derült ki, hogy nagyon is lehetséges tudományos magyarázat mindarra, amit természetfelettinek hívunk.

10 tudományos magyarázat a természetfelettire

10 tudományos magyarázat a természetfelettire

Miért hisszük egyes helyekről, hogy kísértetjárta?

Vic Tandy nevű tudósnak furcsa élménye volt egy olyan gyárban, amelyről azt mondták, hogy kísértetjárta. Hirtelen hűvösség és szomorúság érzete fogta el. Aztán a szeme sarkából észrevette, hogy szürke alak figyeli. Az egész élmény annyira félelmetes volt, hogy eltartott egy darabig, hogy összeszedje a bátorságát és ránézzen, utána a jelenés eltűnt. A NASA egyik anyaga szerint a szem rezonanciafrekvenciája 18 Hz. Az említett helyen valószínűleg ilyen frekvenciájú rezgés keletkezett és ezt Tandy a szem rezgése következtében szürke foltként érzékelte.

Tandy, ezért tesztelte magát, mert biztos abban, hogy furcsa élményét infrahangok okozzák, amiknek alacsonyabb frekvenciája annál, mint amit az emberi fül meghallhat. Pár évvel később néhány kutató követte Tandy elméletét, amikor az emberek kanyargós folyosókon sétáltak és úgy érezték, hogy a hőmérséklet változik, és egyes esetekben furcsa jelenéseket látnak. De azok, akik nem érzékelték az infrazajt, nem láttak semmit. Ám a legvalószínűbb ok, amiért Tandy szellemet látott, éppen az, hogy az emberek azt mondták neki, hogy a gyár kísértetjárta, mivel ennek következtében az emberek megakarják tapasztalni az élményt és hajlamosak hinni benne.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 ma már jól ismert hely, melyet korábban jó ideig titokban tartottak - Vajon mi okból?

10 ma már jól ismert hely, melyet korábban jó ideig titokban tartottak - Vajon mi okból?

Egyes pszichológusok szerint téves az a gondolat, hogy a világról gazdag és részletes képpel bírnak az emberek. Ez nem más ugyanis, mint illúzió. Ha valami nem feltűnő, akkor bizony fel sem figyelsz rá, sőt, amit minden nap látsz, az már nem tűnik fel. Ismerd meg az alábbi helyeket, ahol akár tucatnyi alkalommal is elsétálhattál, mégsem figyelted meg alaposan.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

Az öntudatosság, önmagunk ismerete elengedhetetlen saját értékrendünk kialakításához és ahhoz, hogy szilárdan álljunk az élet viharaiban.

Tovább »
A szombati nap angyalüzenete

A szombati nap angyalüzenete

Hogy megoldhasd a jelenlegi helyzetet, át kell érezned a másik fél helyzetét.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép