Napi horoszkóp - 2018-06-10

Kos

Kedves Kos! A kozmikus tér megint gondoskodik egy kis változatosságról. Hol elbizonytalanít, hol pedig jókedvet, szerencsét sugároz a jegy szülötteire. Vagy minden sikerül ezen a napon, amibe csak belefognak, vagy éppen azzal rontanak el mindent, hogy a fehéret is feketének látják. Tedd le sürgősen a lelki batyut!

Bika

Kedves Bika! Nem szívesen kelsz ki az ágyból. Az ablakon beáramló friss levegő és kedvesed ernyedt testének párálló melege egyaránt marasztalásra késztet. Holott igencsak elszaladt az idő. Higgy abban, hogy mindenféle érdek nélkül is szerethetnek téged. Ne törődj azzal, hogy ez a szerelem nem hoz gyakorlati hasznot.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egyértelműen előnyös nap ez számodra, csupán egyetlen dologban kell a szokásosnál nagyobb óvatosságot tanúsítanod. Ez pedig az egészségeddel kapcsolatos. Bátran menj tehát társaságba, és a felkínált üzleti lehetőséget is elfogadhatod, be fog jönni. A testi erőfeszítésektől viszont tartsd távol magad.

Rák

Kedves Rák! Kedvesed egy valóban rendkívüli programajánlattal lep meg. Már meg is szervezett mindent, mert jól ismer téged, és tudja, hogy ha kész tények elé állít, nehezen hátrálsz meg. Így végül is remek kis kiruccanásban lehet részed. Kettesben amúgy is régen voltatok, most újra felfedezheted jó tulajdonságait.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Még az is megeshet, hogy ma semmi eget rengető nem történik veled. Ettől még akár jól is érezheted magad. Ha társaságba hívnak, ne szabódj, hiszen alig várod már, hogy körülrajongjanak. Amennyiben rövid a pórázod, be kell érned a család szórakoztatásával, és hálás tekintetével. Azért ez sem rossz.

Szűz

Kedves Szűz! Ma élvezheted a pihenés örömeit. Nem kell koncentrálnod, szervezned, várakoznod, mint általában. Bármit kedved szerint tehetsz, egy a fontos: ne hagyd ki semmiből kedvesedet! Szinte hihetetlen, hogy ennyire önfeledt is lehet egy nap az állandó stressz után. Tégy meg mindent, amire máskor sajnálod az időt.

Mérleg

Kedves Mérleg! A tegnapival ellentétben ma kellemes nap elé nézel. Strandolj, kirándulj, pihenj otthon, így is, úgy is remekül szórakozol majd. Hallasz valami pletykát, amibe téged is belekevertek, méghozzá nem túl előnyös szerepben. Mindegy, ha hevesen tiltakozol, vagy ha nagyon lapítasz, mindenképp gyanússá válsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! A nehéz hét után még a vendégek is! Nehéz lesz jó képet vágnod a dologhoz, kipihentnek és nyugodtnak mutatkozni, hiszen annyi minden történik ma veled. Nem biztos, hogy csak kellemetlenségből és kényszeredett traccsolásból áll majd a mai este. Van esély arra is, hogy valami közös akciót kifundáltok.

Nyilas

Kedves Nyilas! Pénzhez jutsz, vagy legalábbis megtudod, hogy hamarosan házhoz áll egy nagyobb összeg. Ezzel elhárult a nyaralás útjában álló egyetlen akadály. Független Nyilasnak el kell döntenie, hogy társasutazáson vegyen részt, vagy egyedül vágjon neki az útnak. Azért bízhatsz a véletlenben is. Fizess be az útra.

Bak

Kedves Bak! Ne veszítsd el türelmedet, és főleg ne kiabálj! A hangerő fokozása nem jár együtt a problémák megoldódásával. He nem bírod cérnával, inkább hagyd el a teret. Mire visszatérsz, már nyoma sem lesz a viszálynak. Most családi berkekben kiderül-beborul állapot uralkodik, nem érdemes vehemensen közbeavatkozni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az otthon békéje valahogy nem akar helyreállni. Kedveseddel sehogyan sem tudjátok megtalálni a közös nevezőt. A legártatlanabb megjegyzésből is parázs vita kerekedhet, melyet azután nem követ az édes kibékülés. Új kaland, új kapcsolat? A régit egyszerűen átlépni? Nem igazán volna ez rád valló lépés.

Halak

Kedves Halak! Március közepén született Halak ma repeshetnek az örömtől, ha kedvelik a bizonytalanságot. Ha nem szeretik, vagy tartanak tőle, akár szomorkodhatnak is, de okosabb, ha felkészülnek rá. Alkotóerejük kiteljesedik. Ezért minden esély meg van rá, hogy a bizonytalanságot kedvező bizonyossággá változtassák.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL