2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Vonzd be életedbe a pozitivitást ennek a varázslatnak a segítségével!

Wadolowska Balogh Orsolya

A pozitivitás az, amire mindannyian vágyunk az életben. De sok oka lehet annak, ha nem ér el hozzánk. Meglehet, hogy nem gondolkodunk megfelelően, túl sok negativitást eresztünk be az elménkbe és az sem kizárt, hogy a környezetünk van tele negatív emberekkel. Ám ez a varázslat minden októl függetlenül segít abban, hogy utat törjön és elérjen hozzánk a pozitivitás, így végre jó irányba terelődhet az életünk!

 

A varázslat hatását természetesen növelheted azzal, ha minden egyéb módon is odafigyelsz arra, hogy bevonzd a pozitivitást az életedbe. Törekedj a tiszta és pozitív gondolatokra, illetve arra, hogy minél több pozitív kisugárzású ember vegyen körbe. Ezzel már rengeteg teszel azért, hogy bevonzd életedbe a kívánt változásokat! A varázslattal együtt pedig szinte garantált a siker, ami a maga módján utat tör majd feléd!

Kellékek

1 sárgaszínű gyertya

1 mágnes

1 kép rólad

1 kis darab papír

Nap szimbólum

Toll

Fémtálka

A varázslat menete

Növő hold idején vasárnap, karcold bele a gyertyába a fentebb látható Nap szimbólumát és a nevedet. Ha van bármiféle nappal kapcsolatos szimbólumod, tárgyad, képed, helyezd bátran az oltárodra a többi kellékkel együtt.

Ezután tedd középre a gyertyát, helyezd el előtte a fényképedet és tedd rá a mágnest. Írd fel a kis cetlire: „Negatív érzések, negatív gondolatok, negatív emberek.” Tedd a mágnes és a kép közé. A gyertya fénye világítsa meg őket. A homlokodra rajzold fel a Nap szimbólumát.

Most pedig relaxálj. Ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmi egyébre, csak képzeld el, ahogy a Nap sugarai körbeölelnek téged, védőburkot vonnak köréd és létrejön körülötted egy mágneses pajzs, ami megóv a negativitástól, viszont vonzza a pozitív energiákat. Lásd, ahogy áramlanak hozzád a jó energiák.

Amikor úgy érzed, eleget vizualizáltad, fogd kezedbe a cetlit és mond el az igét: „Érzem, hogy úton vannak felém és senki és semmi sem állíthatja meg őket. A pozitív energiák itt loholnak a sarkamban, mágnesként vonzom őket és hamarosan elkapnak, hogy beburkoljanak. Életem pozitív irányba fordul, én nincs semmi, ami megakadályozhatná ezt.”

Most égesd el a celit. Érezd, hogy kiég belőled minden negativitás, mintha mázsás terhektől szabadulnál meg. A hamvait szórd ki a szélbe és tudd, hogy megszabadultál a negatív tényezőktől.

Ezután hagyj így mindent éjszakára, de a gyertyát elfújhatod. Másnap a mágnest vidd magaddal, legyen nálad a következő három napban, hogy megerősítse a varázslatot. Utána már otthon hagyhatod. A gyertyából égess mindennap egy keveset és töltekezz belőle, koncentrálj a körülötted lévő pozitív energiákra.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

A kelták figyelemreméltók voltak, nagyszerű feltalálók, akik járatosak voltak a természeti rituálékban, szoros összeköttetésben voltak a földdel és a tengerrel. Hírnevüket mágia és mítosz lengte körül. Most megismerhetünk néhány elemet a gyógyító gyakorlataikból.

Tovább »
Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Érthető, hogy sokszor a legkevésbé sincs hangulatod a memória játékokhoz meg a különböző feladványok elvégzéséhez, hiába tudod, hogy csak pár perc az egész, meg hogy milyen jó szolgálatot teszel vele az agyadnak! Talán egy kis motiváció kellene ahhoz, hogy megjöjjön hozzá a kedved! Egy cuki kutya vajon a segítségedre lesz abban, hogy nagyobb lelkesedéssel keresd meg a képeken a hibákat?

Tovább »
Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Ha szeretnél valami igazán érdekeset megtudni önmagadról, akkor most nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a rózsát, mely a leginkább elbűvöl, és máris olvashatod a hozzátartozó személyiségjellemzést! Rögtön kiderül, melyik személyiségtípusba tartozol, ha teszteled magad!

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép