Napi horoszkóp - 2018-06-07

Kos

Kedves Kos! Most tényleg úgy érezheted, hogy minden összeesküdött ellened. Még ki sem heverted a családi izgalmakat, máris újabb negatív hatások érnek. Üzleti vállalkozásodra ráfizetsz, terveid kudarcba fulladnak, optimizmusod is cserbenhagy. Mindez mégsem fog megakadályozni abban, hogy újra talpra állj.

Bika

Kedves Bika! Tagjaid nehezek, agyad tompa, vonszolódni is alig bírsz. A legszívesebben kivennél egy nap szabadságot, de már minden egyes szabad percedet betábláztad. Úgyhogy mész, mert menni kell, teszed, amit teszel, mert tenni kell. És ez lassacskán segít, a mérleg átbillen, erőd visszatér. Hogy mitől?

Ikrek

Kedves Ikrek! Lassanként – hacsak nem változtatsz szokásaidon – kezdesz megbízhatatlan ember hírébe keveredni. Azzal, hogy mindent első szóra bevállalsz, és azután nem teljesíted ígéreteidet, sok ellenséget szerzel magadnak. Meg kell tanulnod nemet mondani, mert az igenek pillanatnyi előnyei eltörpülnek.

Rák

Kedves Rák! Nagyon jó kedvedben vagy. Úgy látszik, kibírod néhány napig, hogy ne veszekedj. Nem is érti senki, mi ez a boldog derű, ami sugárzik belőled. Nem ehhez szoktattad környezetedet. Ezt kihasználva, ismerőseid korábbi hibáidra hívják fel figyelmedet. Ők még nem tudják, miért bólogatsz most hevesen.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán ritkán érzi úgy, hogy máshol volna jó, mint ahol épp van. Ha mégis előfordulna ilyen, akkor csak az lehet az oka, hogy már nem vágyik a pihenésre. Ha tehetné, egész nyáron barangolna, élvezné a napsütést, mely lételeme. Bírj magaddal, ilyenkor mindenki szeretne szabadságra menni.

Szűz

Kedves Szűz! Csak tapasztalatodnak köszönheted, hogy ma minden simán megy. Ha nem bizonyítaná annyi eredmény a sikert, bizony megpróbáltál volna ellenszegülni az eseményeknek, hiszen apróságokban megváltozott a véleményed. Örülj, hogy zökkenőmentesen sikerült megint a dolog. Utólag már kár rágódni rajta.

Mérleg

Kedves Mérleg! Anélkül, hogy tudomásod lett volna róla, belekeveredtél egy kellemetlen ügybe. Megpróbálsz kimászni belőle mielőbb, de sajnos úgy látszik, hogy minden igyekezeted ellenére inkább még jobban belebonyolódsz. Ne várj senkitől segítséget, butaság lenne bárkit is bevonni. Épp elég a baj így is.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem biztos, hogy sportsikereid érmekben, vagy bajnoki címekben jelentkeznek. Mindenképpen sikernek számít az, ami neked boldogságot nyújt, ami örömet és élvezetet jelent. Nem kell ehhez világcsúcsot dönteni, vagy napestig az edzőteremben izzadni. Apró örömöt jelenthet több méter úszás is.

Nyilas

Kedves Nyilas! A tegnapi vacsora közel hozott párodhoz. Oldottan, sok mindenről beszélgettetek. Ismét meggyőződhettél róla, hogy változatlanul mindenben számíthatsz rá, és még mindig rajong érted. Lelkiismeret-furdalás fog el, hogy tán nem szereted őt eléggé. Hessegesd el a gondolatot, és légy gyengédebb.

Bak

Kedves Bak! Különböző ajánlatokkal ostromolnak. Válogathatsz a kendermagban. Senkinek ne mondj nemet! Várj! Húzd az időt! Nem kedvező a pillanat a végletes döntésre. A bölcs előrelátásra, megfontoltságra mindennél nagyobb szükséged van. Magánéletedben viszont időnként azonnali válaszadásra kényszerülsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Munkahelyeden nyugalom van, aminek igazán örülsz, mert most nem buzognak benned az ötletek. Az otthoni mosolyszünetet már nagyon unod, a kezdőlépést azonban mégsem akarod megtenni – és ez igazán nem vall nemes lélekre… Az egyetlen, amelynek felhőtlenül örülhetsz, hogy kiválóan érzed magad.

Halak

Kedves Halak! Születéstől függően vannak olyan Halak, akik e napot eseménytelennek fogják érezni, másokra valóságos sikersorozat vár hivatásukban, és ismét mások jelentős változásra számíthatnak szerelmi életükben, mely azonban egészségi állapotukra kihat. Ezen utóbbi hatások ellen bölcsebb lenne védekezni.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL