ÁLLATI CUKISÁGOK

A fehér macska, mint szimbólum - Tudd meg, mire utal, ha fehér cicát látsz!

Szerző:
Szabó Anna
A fehér szín maga a tisztaság és a nagyszerű dolgok szimbóluma, minden ember tiszteli. Hasonlóképpen a fehér színű cicák is jót jelentenek, egyszerre jelképezik a boldogságot, a jó szerencsét és a sikert. Ismerd meg, mennyi mindent szimbolizálnak a fehér színű macskák, és tudd meg, mit jelent, ha keresztezik az utadat!

A macskák általában türelmes és szabad állatok, függetlenek, érzékiek, titokzatosak és roppant kíváncsiak. Imádják a kalandokat, ám ha éppen nem vadásznak vagy játszadoznak, akkor békésen alszanak. Sokszor hozzák őket kapcsolatba a reinkarnációval.

Újjászületés


A legtöbb kultúrában úgy vélték, hogy a macskáknak kilenc élete van, és magát az újjászületést jelképezik. A fehér macska emellett még a szerencsét is szimbolizálja, és világszerte pozitív jelként tekintenek rá. Ha kellően szerencsés vagy és te is találkozol egy fehér cicával, akkor aznap nagy szerencse vár rád. Egyes területeken azonban akár a balszerencsét is jelképezhetik, különösen jellemző ez az Egyesült Királyságban.


Bölcsesség és harmónia


Az ilyen színű cicák sokkal bölcsebbnek tűnnek és általában véve is nyugodtak. A toleranciát és a békét szimbolizálják. Ha fehér cicád van otthon, akkor te magad is sokkal rugalmasabbá válsz és képes leszel szembe nézni az életben felmerülő kihívásokkal.


Pénz és jólét


Ha fehér színű cicát pillantasz meg az otthonod körül, akkor számíts arra, hogy váratlan helyről érkezik pénz nemsokára. Az emberek mindig is a vagyont és a jólétet társították a fehér macskákhoz.


A siker szimbóluma


A Földközi-tenger körüli részen az emberek úgy vélik, hogy ha egy gyermeket fehér macskák vesznek körül és ragaszkodnak hozzá, akkor az a gyermek felnőttkorában igencsak sikeres lesz.


Alvás és pihenés


A fehér cicák és általában véve a cicák, igencsak sokat alszanak. Ha ezt tudatosan megfigyeled és alkalmazod a saját életedben is, mindenképpen jó dolog. A macskák figyelmeztetnek arra, hogy ideje ellazulnod.


Támasz és gyógyír


Az ilyen típusú macskák támaszt nyújtanak és segítenek neked, hiszen mélyen kapcsolódnak egy magasabb rendű, szellemi birodalomhoz. Gyógyító erővel vannak felruházva és bár törékenynek és szelídnek tűnnek, valójában nagyon is erősek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL