2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Csak egy lehetséges megoldása van ennek a logikai feladatnak - Ki találod melyik az?

Úgy tekintesz magadra, mint a logika nagymesterére? Talán valóban az vagy, de elhiheted, ez a trükkös fejtörő a legjobbakon is ki fog! Az a feladatod, hogy behelyezd a hiányzó darabkákat az üres helyekre. Na igen ám, de milyen logika szerint? A cikkben ismertetjük a talán mégsem olyan könnyű feltételeket!

 

A darabok sarkainak egyezniük kell, vagyis csak egy másik, ugyanolyan típusú képet érinthetnek. A katica a katicabogárral, esernyő esernyővel, gomba meg gombával és így tovább. A Te dolgod az, hogy kitaláld ezek alapján, hogyan illeszkednek darabkák az üres helyekre a kirakóban. A szimbólumokat helyes sorba kell helyezni és nem ismételődhetnek. Ugyanakkor nem minden darab kerül felhasználásra, ezért figyeld meg, hogy melyik marad ki!

A játék igazából egyszerű, de valóban zseniális. Szükséged lesz hozzá jó memóriára, nagy képzelőerőre és erős logikai érzéke. A legnehezebb rész talán az, hogy emlékezz, mely darabokat választottad már ki, és hova helyezted őket.

Ha mégis nehéznek bizonyulna, akkor se add fel, inkább nagyjából rajzold le, akár vágd ki a beilleszthető darabkákat és meglásd, ilyen szintű nyomon követéssel, már gyorsabban fog menni!

Megoldás

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

A kelták figyelemreméltók voltak, nagyszerű feltalálók, akik járatosak voltak a természeti rituálékban, szoros összeköttetésben voltak a földdel és a tengerrel. Hírnevüket mágia és mítosz lengte körül. Most megismerhetünk néhány elemet a gyógyító gyakorlataikból.

Tovább »
Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Érthető, hogy sokszor a legkevésbé sincs hangulatod a memória játékokhoz meg a különböző feladványok elvégzéséhez, hiába tudod, hogy csak pár perc az egész, meg hogy milyen jó szolgálatot teszel vele az agyadnak! Talán egy kis motiváció kellene ahhoz, hogy megjöjjön hozzá a kedved! Egy cuki kutya vajon a segítségedre lesz abban, hogy nagyobb lelkesedéssel keresd meg a képeken a hibákat?

Tovább »
Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Ha szeretnél valami igazán érdekeset megtudni önmagadról, akkor most nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a rózsát, mely a leginkább elbűvöl, és máris olvashatod a hozzátartozó személyiségjellemzést! Rögtön kiderül, melyik személyiségtípusba tartozol, ha teszteled magad!

Tovább »

Kalkulátor

Hogyan nassolnak a csillagjegyek?

Sajnos, eljönnek a pillanatok, amikor feladjuk a fogyókúrát, elfelejtjük számolni a kalóriákat. A csillagok elárulják, hogy mikor - pontosabban, hogy mi - csábíthatja nassolásra az egyes csillagjegyek szülötteit. Válaszd ki a saját jegyedet, és figyelj!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép