2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Csak egy lehetséges megoldása van ennek a logikai feladatnak - Ki találod melyik az?

Úgy tekintesz magadra, mint a logika nagymesterére? Talán valóban az vagy, de elhiheted, ez a trükkös fejtörő a legjobbakon is ki fog! Az a feladatod, hogy behelyezd a hiányzó darabkákat az üres helyekre. Na igen ám, de milyen logika szerint? A cikkben ismertetjük a talán mégsem olyan könnyű feltételeket!

 

A darabok sarkainak egyezniük kell, vagyis csak egy másik, ugyanolyan típusú képet érinthetnek. A katica a katicabogárral, esernyő esernyővel, gomba meg gombával és így tovább. A Te dolgod az, hogy kitaláld ezek alapján, hogyan illeszkednek darabkák az üres helyekre a kirakóban. A szimbólumokat helyes sorba kell helyezni és nem ismételődhetnek. Ugyanakkor nem minden darab kerül felhasználásra, ezért figyeld meg, hogy melyik marad ki!

A játék igazából egyszerű, de valóban zseniális. Szükséged lesz hozzá jó memóriára, nagy képzelőerőre és erős logikai érzéke. A legnehezebb rész talán az, hogy emlékezz, mely darabokat választottad már ki, és hova helyezted őket.

Ha mégis nehéznek bizonyulna, akkor se add fel, inkább nagyjából rajzold le, akár vágd ki a beilleszthető darabkákat és meglásd, ilyen szintű nyomon követéssel, már gyorsabban fog menni!

Megoldás

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 egyértelmű jel, hogy egy elhunyt szeretted a közeledben van

5 egyértelmű jel, hogy egy elhunyt szeretted a közeledben van

Mindenkinek vannak elhunyt rokonai, akiket szeretett és hiányol. Lehet, hogy régen történt, lehet, hogy új az élmény, de ettől még az érzések nem változnak. Vajon megnyugtatna a tudat, ha tudnád, hogy néha ott van a környezetedben és figyel, hall téged? Sőt, talán úgy érzed így is van, de nem vagy biztos benne? Akkori győződj meg róla ebből az 5 jelből, hogy tényleg melletted van-e az eltávozott szeretted!

Tovább »
Hova vezet életed ösvénye? - Megmondja az Életútszámod!

Hova vezet életed ösvénye? - Megmondja az Életútszámod!

Bár az iskolában szerzett képesítés nem jelenti azt, hogy abban a szakmában fogsz életed végéig dolgozni, de mindenképpen segíthet megtalálni a megfelelő utat. A számmisztika segít leszűkíteni a lehetőségeket, és segíthet abban az esetben, ha nem vagy biztos magadban. Ahhoz, hogy megkapd a szükséges információt, meg kell találnod az Életút számodat, ami a legfontosabb a Numerológia táblában.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

A Bolond nem tesz mást, mint a véletlenre és a megérzésére hagyatkozva választ magának útirányt.

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép