2018. október 16. - Gál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. október 16. - Gál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mit pillantasz meg elsőként a képen? - Elárulja, mitől tartasz titkon a szerelemben

Herceg Petra

A szerelem egy nagyon izgalmas és nagyszerű élmény, és sokkal egyszerűbb az ezzel kapcsolatos pozitív érzéseket megosztani, mint beszélni azokról a félelmekről, melyek esetlegesen gyötörnek. Ám csak azért, mert éppen nem beszélsz ezekről a félelmekről, még nem jelenti azt, hogy ne tartanál egyes dolgoktól a szerelemben. Ezek az aggodalmak szinte mindenkiben ott vannak, de muszáj kideríteni őket.

 

Sokszor azonban még magad előtt is rejtve van mindez, hiszen ezek a félelmek a tudatalattid mélyén rejtőznek. Érdemes feltárni ezeket az aggodalmakat, mivel így sokkal könnyebben nyílhatsz meg egy kapcsolatban és könnyebben adhatod át magad a szerelem érzésének.  De ne aggódj. Igenis képes vagy arra, hogy a szerelemmel kapcsolatos félelmeidet leküzdd, az alábbi személyiségteszt például kiváló eszköz arra, hogy feltárd, mi rejlik a lelked legmélyén és mik a legféltettebb titkaid a szerelemmel kapcsolatban.

Mit láttál a képen elsőként? Olvasd el az elemzést, és ismerd meg azokat a félelmeket, amelyek a szíved legmélyén gyötörnek a szerelemmel kapcsolatban.

 

Egy férfi arca

Egy nő könyvvel a kezében

Egy férfi csuhában

A távolban lévő nő

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10+1 egészségügyi probléma, melyről elsőként a kezed árulkodik

10+1 egészségügyi probléma, melyről elsőként a kezed árulkodik

A szervezet mindig időben jelzi, ha nem érzi jól magát, a baj csak az, hogy sokan nem értik ezt a fajta jelbeszédet. Márpedig elejét veheted a betegségeknek, ugyanis sok esetben elég, ha megvizsgálod a kezedet!

Tovább »
Hogy alakul az év végéig az egészségi állapotod? - A Szent Teknős megjósolja!

Hogy alakul az év végéig az egészségi állapotod? - A Szent Teknős megjósolja!

Számtalan mitológiában jelenik meg a teknős szent állatként. Kínában, Japánban, Indiában és sok helyütt a mai napig mélyen hisznek erejében és tisztelik, hiszen a hosszú élet és az egészség szimbóluma. Jó életet biztosít és végtelenül bölcs, hiszen oly sokáig él, hogy az idő alatt sok mindenről tudomást szerez. Így árulhatja el most a Szent Teknős, hogy alakul az egészségi állapotod az év végéig!

Tovább »
Turbózd fel szervezetedet az őszre lékúrával, és fogyj!

Turbózd fel szervezetedet az őszre lékúrával, és fogyj!

Tavasszal és ősszel érdemes egy intenzív tisztítókúrát végezned, hogy a nyár során felszedett pluszkilóktól megszabadulj, illetve, hogy feltöltsd szervezetedet létszükséges vitaminokkal a téli megfázásos időszak előtt.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép