Napi horoszkóp - 2018-06-04

Kos

Kedves Kos! Ha uralkodó bolygódnak, a Marsnak kedvezőtlen a fényszöge, akkor készülj el a lehető legrosszabbra szívügyekben és minden másban. Azok a Kos jegyűek viszont, akik április 1. és 20. között születtek, szerencsére mentesülnek az ártó bolygóhatások alól. Számukra kedvezően, vagy eseménytelenül alakul a nap.

Bika

Kedves Bika! Mintha kicseréltek volna, újra a régi vagy, sürögsz-forogsz, nem ismersz lehetetlent. Gyorsan túl akarsz esni az otthoni teendőkön, hogy mihamarabb felkerekedhess. A napfény, a víz, a csillámló föveny az igazi elemed. Ha napozol, feltétlenül krémezd be magad, de még kellemesebb, ha kedvesedet kéred meg.

Ikrek

Kedves Ikrek! Még egy ilyen meleg nyári nap is olyan hűvös tud lenni, hogy szinte megfagy körülötted a levegő. Környezeted nem tudja mire vélni a dolgot, pedig már megszokhatták, hogy időnként teljesen meggondolatlanul cselekszel, és a hangulatod is elég csapongóan változik. Még szerencse a bajban, hogy könnyen távozik rosszkedved.

Rák

Kedves Rák! Valamit érzel a levegőben, de nem tudhatod, hogy mi várható. Egész nap arra az egy dologra összpontosítasz, hogy valaminek történnie kell. És ha már ennyire akarod, bizonyára teszel is róla, hogy ne maradjon esemény nélküli a nap. Ha estig nem veszel észre semmi különöset, megszervezed, hogy esélyt adj a szerencsének.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma nagyon sok a dolgod, még arra sincs időd, hogy legalább egy kicsit magaddal foglalkozz. Ez azonban nem baj. Felvillanyoz, ha pótolhatatlannak, amolyan fontos embernek érezheted magad. Hiúságodat is legyezgeti, hogy dicsérnek, még ha úgy is gondolod, hogy megérdemled, és igencsak rászolgáltál az elismerésre.

Szűz

Kedves Szűz! Mintha lesben állnál. Vársz valamire, vagy valakire. Tán egy jelre ahhoz, hogy nekiláthass a megvalósításnak. Most biztosra akarsz menni, nem hamarkodod el a dolgot. Nem is érdemes kapkodni, hisz senki sem sürget. Gondolkozz el rajta, és beszéld meg családoddal, hogy nem kellene-e mégis beiktatni egy kis szabadságot.

Mérleg

Kedves Mérleg! Megszúrod, vagy megvágod magad. Egy biztos: ma peches nap vár rád. Légy óvatos, hogy nagyobb bajok nélkül átvészelhesd ezt a hétfőt. Kerüld a porcelánüzleteket, és ne kezdj ablakmosásba! Mindezek megvárnak, hiszen – mint te is tudod - a munka nem szalad el. Legalábbis eddig még soha nem kellett utána rohannod…

Skorpió

Kedves Skorpió! Hát ez nem a te napod! Partnereddel nem sikerül zöld ágra vergődnöd, és ezáltal az oly fontos közös program is elúszik. Legjobban teszed, ha este otthon maradsz, és nekilátsz a felgyülemlett restanciák pótlásának. Nem túl szórakoztató, ám mindenképpen hasznos tevékenység, és legalább az utóbbi legyen a vigasztalód.

Nyilas

Kedves Nyilas! A közelgő nyaralás a független Nyilast töprengésre késztetheti: miért alakult úgy, hogy nem tud kivel elutazni. Az önvizsgálat helyes, de kicsit igazságtalan vagy magaddal. Ne búslakodj, a nyár nagy kerítő. Nagy lehetőségek várnak rád. Házas Nyilast megkísértheti a gondolat: jó lenne egy kicsit „szabadon” nyaralni.

Bak

Kedves Bak! Izgalmak, kiszámíthatatlan, beláthatatlan helyzetek várnak ma rád. Nehéz bármit is tennie ellenük, mert ahogy mondani szokás, nem vagy túl jó passzban. Ne heveskedj! Értékeld és fogadd el barátaid jó tanácsát. Kívülállóként most jobban átlátják a helyzetet. A január eleji Bakokra hatványozottan vonatkoznak a leírtak.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Rosszkedvedet munkába fojtod – és van is mit tenned. Félbe maradt ügyek garmadáját kell lezárnod, számtalan új feladathoz kell hozzálátnod. Ha valamilyen nagyobb üzlet részese vagy, ma semmiképp ne hozz végérvényes, vagy nagyobb horderejű döntést! Kisebb üzletekben azonban nyugodtan lehetsz bátor. Minden megeshet.

Halak

Kedves Halak! Elhatározod, hogy végre függetleníted magad az összes külső tényezőtől, amelyek akadályoznak munkádban. Immár odáig jutottál, hogy a környezetedben elburjánzó állandó torzsalkodás miatt képtelen vagy huzamosabb ideig tevékenységedre összpontosítani. Legjobb, ha keresel magadnak egy nyugodt, csendes zugot, és elvonulsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL