Napi horoszkóp - 2018-06-03

Kos

Kedves Kos! Célodat elérted: szívügyekben ma nem ismersz akadályt. Kivéve akkor, ha partnered bejelenti, hogy véget vet kapcsolatotoknak. Erre is el lehetsz készülve. A szakítás megviselhet, de gyorsan túlteszed magad rajta. Érdeklődésedet tán máris felkeltette valaki, és mindent elkövetsz annak érdekében, hogy mielőbb meghódítsd.

Bika

Kedves Bika! Csendben, elégedetten morzsolgatod a perceket, mindegyik hoz magával valamit, ami örömmel tölt el, meggondolásra késztet. Ám bármilyen színesek, sokfelé ágazóak is gondolataid, mondandójuk ugyanaz: „szép az élet!” Nem túlságosan eredeti felismerés, de értéke nem eredetiségében van, hanem abban, hogy valóban így érzed.

Ikrek

Kedves Ikrek! Olyan régen voltál már társaságban. Kifogás gyanánt a legkülönbözőbb mentségeket, magyarázatokat ötlötted ki mindig. Ezek közül a legenyhébb az volt, hogy úgyis kellemetlen, unalmas emberek. Most egyszerre kiderül, hogy kedvesek, barátságosak, és remekül érzed magad közöttük. Némelykor előítéletes vagy kissé, nemde?

Rák

Kedves Rák! Folytatod a tegnapi lustálkodást. Teheted, mert szeretteid igencsak türelmesek hozzád. Igaz, te is tudsz néha kedves lenni, főként, ha el akarsz valamit érni. A pihenésre már különben is rászorultál, hiszen annyi gondod-bajod van mindig. Persze arról se feledkezz meg, hogy e problémákat többnyire saját magadnak okozod.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Erősnek érzed magad, észre sem veszed az apróbb akadályokat. Nyáron még a viharok is megsokszorozzák energiádat. De a sziporkázó napsütés és a madárcsicsergés olyan szárnyalásra késztet, hogy a többiek képtelenek követni. Nálad ideálisabb partnert képzelni sem lehet. Aki most ismer meg, ellenállhatatlannak talál.

Szűz

Kedves Szűz! A nagyvárosi strandok nem pótolják a jó levegőt, a friss vizet, de ma be kell érned ezzel. Próbáld megtalálni a legkevésbé zsúfolt szegletet, és add át magad végre az édes pihenésnek. Vigyázz azonban a napsugarakkal, csúnyán leéghetsz! A víz, az úszás viszont minden mennyiségben ajánlott. Vedd könnyedre ezt a napot.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nemcsak a szerelemben vagy csapongó, munkádban is elbizonytalanodtál. Gyakran kacsingatsz más munkahelyek felé. Nem biztos, hogy hosszú távon ez kifizetődő. Persze a legegyszerűbb, ha megfutamodsz a problémák elől, de ezt később többszörösen megbánhatod. E vasárnapon lesz rá alkalmad, hogy átgondold lehetőségeidet.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kimerítő hét volt, nem vitás, és ezért nem is vágysz másra, csak egy kis pihenésre. Ne légy most telefonközelben, mert egyszerűen nem tudsz ellenállni a csábításnak. Ha mégis a „szobafogságot” választod a természet helyett, meghiúsul a kikapcsolódás, és marad a hétvégi munka, no meg a vele járó újabb idegeskedés.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ne vitatkozz felesleges részleteken, ne csinálj bolhából elefántot, mert ezzel elronthatod egyébként ígéretesen alakuló kapcsolatodat új üzletfeleddel. Ha déltájban úgy érzed, hogy kezdesz fáradni, szökj el, és menj úszni, vagy napozni. Ez a kis kikapcsolódás a nap további részében biztosítja energia szükségletedet.

Bak

Kedves Bak! Előre nem látott kiadások, veszteségek sújthatnak, és mert futsz a pénzed után, további kiadásokba vered magad. Ne hagyd, hogy mások diktáljanak, ne az ő szempontjaik legyenek rád nézve kötelezőek. A rossz „szakembert” nyugodtan engedd szélnek, kapsz helyette másikat. Luxus kiadásokra viszont most ne sajnáld a pénzt.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Kellemes, szép vasárnap volna a mai, ha nem merülnél el a lelkiismeret-furdalásban. Lehet, hogy keményebben fogalmaztál, lehet, hogy ebben-abban tovább mentél, mint szabadott volna. Most már mindegy. Eső után köpönyeg? – értelmetlen volna. Elégedj meg azzal, ami van. Hiszen a csendes, békés együttlét is együttlét.

Halak

Kedves Halak! Megcsömörlöttél a körülötted történtektől. Így aztán örülhetsz, hogy ma viszonylagos nyugalom uralkodik. Kicsit kifújod magad, rendbe szeded gondolataidat, ernyedten lebegve pihenteted tagjaidat. Csak akkor változtatsz helyet, ha olyan kérdésekkel találod szemben magad, amelyek kizökkentenének ebből a nyugalmadból…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL