EZOTÉRIA

A mágikus igazgyöngy szerelmi üzenete - Húzz egy lapot, és fogadd be bölcs üzenetét

Szerző:
Szabó Anna
Az igazgyöngyöket mindig is különleges hatalommal ruházták fel, hiszen nem csak meseszépek, de rendkívül értékesek is. Emellett a gyöngy a szépség, a jólét és a szerelem jelképe is. Elfogadsz hát egy üzenetet, bölcs tanácsot a szerelmi életeddel kapcsolatban a mágikus igazgyöngytől, amely belelát a sorsodba és képes neked megmondani, mit kellene tenned?

 

Az igazgyöngynek mindig is óriási jelentőséget tulajdonítottak a különböző kultúrákban. A keresztényeknél a tisztaságot és Isten szeretetét jelképezi, míg a hinduknál a szerelem és szűziesség szimbóluma. Japánban a szerencsét társítják hozzá. Mindemellett pedig sokszor még a termékenységet is jelképezi. Most pedig előtted a lehetőség, hogy kapj egy jó tanácsot, intelmet, egy üzenetet a mágikus igazgyöngytől a szerelmi életeddel kapcsolatban!


Készen állsz fogadni? Ha igen, akkor bízd magad a megérzéseidre és húzz egy lapot!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL