Napi horoszkóp - 2018-06-02

Kos

Kedves Kos! Minden úgy alakul, ahogy eltervezted, a sikerélmény fellelkesít. Egy pillanatig sem vagy tétlen, fáradhatatlanul munkálkodsz azon, hogy emlékezetessé tedd a nagy eseményt. Jó kedved mindenkire ráragad a környezetedben, és szinte kivirulsz a dicséretektől. A te nagy napod ez, és dicséretedre váljék, hogy nem rontod el.

Bika

Kedves Bika! Végre azt teszed, amit akarsz, senki sem szólhat bele, nem nógathat, sürgethet, úgyhogy élsz is a lehetőséggel: nem csinálsz semmit. Ülsz a babérjaidon, mintha a te érdemed volna, hogy végre eltelt a hét. Fittyet hánysz mindenre, élvezed a tétlen órákat. Míg eszedbe nem jut egy új gondolat a munkáddal kapcsolatban.

Ikrek

Kedves Ikrek! Hetek óta készülsz elmondani valamit partnerednek, de egyik napról a másikra halogatod. Addig csinálod ezt – szokásod szerint -, amíg mondanivalód elveszíti időszerűségét, és csak keserű szájíz marad utána. Ez a nap alkalmas arra, hogy megtedd. Vágj bele, ne húzd-halaszd a dolgot, csak annál rosszabb, nehezebb lesz.

Rák

Kedves Rák! Itt a nyár, de te ezt csak a nagy hőségen tudod lemérni. Túlságosan elfoglalt vagy mostanában, pedig törődhetnél a nyári szabadság megtervezésével is. Év közben azonban szinte semmit nem tettél félre, így nem gazdálkodhatsz túl sok pénzből. Most bánod csak ezt igazán, mert legszívesebben azonnal elutaznál valahova.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma csak a beteg Oroszlán marad otthon. E jegy szülöttei most oly tágasnak érzik a világot, hogy örömükben a hegyeket is képesek volnának elhordani. Te se késlekedj! Autóval, biciklivel, gyalog, mindegy, csak indulj útnak. Lelkesedésed környezetedre is átragad, így megint a törzsfőnök szerepében tetszeleghetsz.

Szűz

Kedves Szűz! Ismét a csúcson vagy. Kár volna ezt a napot elfecsérelni, gondoskodj egy emlékezetes programról. Annyi kastélyt felújítottak az elmúlt időkben, látogassatok meg egyet kedveseddel. Ez a szép környezet előcsalogatja a régi emlékeket. Ha az éjszakát is az ősi falak között töltitek, feledhetetlen élményben lesz részetek.

Mérleg

Kedves Mérleg! Jó hangulatban telik a nap, főleg, ha barátaiddal töltöd. Mindenképp valami olyan programot szervezz, ahol nem kell különösebben viselkedni, olyan helyre menjetek, ahol nem kell nagyestélyiben villogni – ugyanis ilyen környezetben nem tudsz kellően feloldódni. Szervezzetek egy kerti partit e szép kora nyári estén.

Skorpió

Kedves Skorpió! Új barátokra tehetsz szert, és bár még az első benyomásokat értékelheted, úgy látszik, őszinte emberekre találtál. Ha továbbra is ilyen jó kapcsolatot leszel képes fenntartani, nem kétséges, hogy hosszú időre megoldódnak gondjaid. Ez attól is függ, hogy ők mennyire tartják fontosnak a veled kialakult kapcsolatot.

Nyilas

Kedves Nyilas! Pihend ki egész heti fáradalmaidat. A legjobb, ha ezt valamilyen otthoni aktivitással kezded. Elmaradt háztartási teendőidet most már ne halaszd tovább. Légy ma szeretteiddel kedves és simulékony. Találd ki gondolataikat, járj a kedvükben. Ezzel ismét helyreállíthatod az utóbbi időben megtépázott otthoni renomédat.

Bak

Kedves Bak! Nagyon rosszul aludtál, a hajnal már talpon ér. Ha érzed, hogy nincs nyugtod, jobb, ha azonnal hozzálátsz a tennivalóknak, mert úgyis hiába gyötörnéd magad az ágyban. Feszültségeidet igyekezz tevékenységgel levezetni! Percekre előkerülhet a csatabárd, de szerencsére észnél leszel, és képes leszel elsimítani a vitát.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A tegnap esti hevenyészett mondatok még mindig bántanak. Pontosabban kellett volna fogalmaznod, hisz így minden félbe maradt, csupán a meglévő kérdőjelek szaporodtak meg néhánnyal. Ma határozottabbnak, összeszedettebbnek érzed magad. Vegyél valami ajándékot, és beszéld meg kedveseddel azt, amit tegnap nem sikerült.

Halak

Kedves Halak! Habozó természetednek nem tesz jót a környezetedben uralkodó légkör. Azt világosan látod, hogy a nem egyértelmű, egymásnak ellentmondó intézkedések még jobban elmélyítik a válságot. És az is nyilvánvaló, hogy a színfalak mögött csúnya játék folyik… Ne habozz, határozd már el, hogy nem sátorozod be magad túlságosan.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL