2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Átok eltávolítása tárgyakról - Tisztító rituálé

Veled is előfordul, hogy amikor a megörökölt ékszeredet viseled, mindig baj történik veled? Vagy amióta megvetted azt a régi antik bútort a bolhapiacon, folyton rossz dolgok érnek téged, esetleg szeretteidet? Bizony, könnyen előfordulhat, hogy átkozott tárgy van a birtokunkban vagy legalábbis olyan, ami rengeteg negatív energiát hordoz. Ám ezzel a tisztító rituáléval megszabadulhatsz az átoktól!

 

Vannak, akiknek hatalmukban áll tudatosan átkot tenni egy tárgyra. Szerencsére ez a ritkább esett. Ám az átok létrejöhet nagymértékű gonoszság, harag és gyűlölet esetén is, mint energialenyomat. Az viszont egyenesen gyakori, hogy negatív energiával fertőzzük meg tárgyainkat. Amikor pedig egy ilyen tárgy kerül a birtokunkba, pechesek, szerencsétlenek leszünk, testi és lelki kellemetlenségek egyaránt érhetnek. Minden tárgy képes átvenni az energiát, szóval a nagymamád örökölt gyűrűjén is lehet, meg a piacon vett antik komódon is.

Sőt, azzal is kell számolni, hogy időnként a szellemek egyes tárgyakhoz csapódnak és „beléjük költöznek”. Amennyiben nem túl erősek, akkor ez a varázslat őket is kiűzi a tárgyból.

Ha kellemetlen tüneteket veszel észre, vagy egész konkrétan tudod, hogy azóta mennek rosszul a dolgaid, mióta meg van az a bizonyos tárgy, első körben érdemes lehet megpróbálkoznod ezzel az egyszerű tisztító rituáléval, ami segíthet megszabadulni az átoktól.

Kellékek

8 fehér gyertya

Víz

Fehér zsálya füstölő

 A varázslat menete

A legjobb, ha szombati fogyó hold idején – sürgős esetben bármikor – a tárgy méretétől függően az oltárodnál végezd el a rituálét vagy az átkozott tárgy közelében. Tehát kisebb tárgy esetén tedd azt az oltár közepére és gyújtsd meg a 8 gyertyát meg a füstölőt. Ha nagyobb a tárgy, akkor akár rá is teheted a kellékeket vagy helyezd a közelébe.

Mielőtt belekezdenél, tisztítsd ki az elmédet és csak a célodra koncentrálj. Légy erős, magabiztos, és higgy a sikerben, azután mond el a következő fohászt:

Hatalmas Isten, ki minden fény és jóság ura vagy, adj erőt, hogy kiűzzem a gonoszt eme tárgyból és megszabadítsam minden földi rossztól!”

Ezután egy kis tál szenteltvízben keverj el sót. Ha az adott bútor, tárgy ékszer anyaga engedi, - mert nem teszel kárt benne - akkor sós vizet spriccelj rá, ha nem, akkor csak szentelt vizet a következő szavakkal: „Megszentelt vizem messzire kergessen el! Tüzes vassal égessen ki téged onnan, ahová befészkelted magad!”

Majd vedd kezedbe a füstölőt és lóbáld meg felette a tárgyat  a  füstben vagy pedig füstöld vele körbe tárgyat: „A szent zsálya ereje minden negativitást kiűz belőled.  Lecsupaszítalak teljesen és majd én fénnyel és pozitivitással töltelek meg. Megszentellek téged, védelemmel ruházlak fel, hogy ne hozhass többé bajt a fejemre!

Ezzel kész is vagy. Lehetőség szerint még ne használd az éjszaka, viszont másnap viselheted, amennyiben ékszer vagy legalább érintsd meg, kerülj vele kapcsolatba és töltsd fel a saját energiáiddal!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

A kelták figyelemreméltók voltak, nagyszerű feltalálók, akik járatosak voltak a természeti rituálékban, szoros összeköttetésben voltak a földdel és a tengerrel. Hírnevüket mágia és mítosz lengte körül. Most megismerhetünk néhány elemet a gyógyító gyakorlataikból.

Tovább »
Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Érthető, hogy sokszor a legkevésbé sincs hangulatod a memória játékokhoz meg a különböző feladványok elvégzéséhez, hiába tudod, hogy csak pár perc az egész, meg hogy milyen jó szolgálatot teszel vele az agyadnak! Talán egy kis motiváció kellene ahhoz, hogy megjöjjön hozzá a kedved! Egy cuki kutya vajon a segítségedre lesz abban, hogy nagyobb lelkesedéssel keresd meg a képeken a hibákat?

Tovább »
Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Ha szeretnél valami igazán érdekeset megtudni önmagadról, akkor most nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a rózsát, mely a leginkább elbűvöl, és máris olvashatod a hozzátartozó személyiségjellemzést! Rögtön kiderül, melyik személyiségtípusba tartozol, ha teszteled magad!

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép