2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázsold elő vágyaid tárgyát az 5 ősi kelta szimbólum segítségével

Wadolowska Balogh Orsolya

Mindenki vágyik valamire. Ki szerelemre, pénzre, sikerre, különleges képességekre. Te mire vágysz? Bármi is legyen az, talán pont megkaphatod az 5 ősi kelta szimbólum segítségével! Ezek a szimbólumok önmagukban is erősek, mágikusak, de ha egy varázslatban használja fel őket az ember, még inkább felerősödnek és biztosítják a sikert! Érdemes próbára tenned őket, hiszen csak nyerhetsz velük!

Varázsold elő vágyaidat az 5 kelta mágia segítségével

Varázsold elő vágyaidat az 5 kelta mágia segítségével

Képességeid felerősítése a kelta csomóval

A kelta csomó az örökkévalóságot jelképezi, ugyanakkor felerősíti a varázslatokat és a mágikus képességeket. Éppen ezért, ha szeretnéd, hogy a te tisztánlátásodat, érzékelésedet, gyógyító erődet, bármely mágikus képességedet felerősítse, a következőt kell tenned szombaton, növő holdkor:

Nem éppen a legegyszerűbb minta, de hát a sikerért meg kell küzdeni! Rajzold fel a homlokodra és karcold bele egy lila gyertyába. Ha úgy érzed, nagyon nem megy, akkor nyomtasd ki és úgy erősítsd a gyertyára és a homlokodra, csak előtte töltsd fel energiával. Gyújtsd meg a gyertyát, majd végy egy ametiszt követ a kezeid közé és kezdj relaxálni. Vizualizáld, hogy lila színű energiamező vesz körbe, ami átjártja a csakráidat és felerősíti a képességeidet. Mikor azt tapasztalatod, tele vagy energiával, mond el az igét: „Az ősi isteneket kérem, hogy tüzeljék fel képességeimet. Lobbanjon lángra bennem a szikra, mely isteni adományaimat beindítja.”

Ezután maradj még, vizualizálj, koncentrálj és érezd, hogy átjár az erő. Amikor úgy gondolod, sikerült elfújhatod a gyertyát és tedd éjszakára a szimbólumot és a követ a párnád alá.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Ha a tükröket ügyesen helyezzük el a lakás különböző pontjain, optikailag megváltoztathatjuk a helyiséget, sőt, akár ki is bővíthetjük. De óvatosan kell bánni velük, hisz sok pozitív hatásuk mellett károsak is lehetnek. Akár még a párkapcsolatunk is tönkre mehet egy rossz helyre tett tükör miatt.

Tovább »
Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Ez a gazda nem találja a feleségét, és nagyon zavarban van. De biztosan ott van. Talán te vagy az, aki megteheti, hogy segít a szerencsétlen embernek. Ám jobb, ha tudod, hogy ez egy cseles feladvány!

Tovább »
Az égbolt üzenete - Mire van a legégetőbb szükséged jelen életszakaszodban?

Az égbolt üzenete - Mire van a legégetőbb szükséged jelen életszakaszodban?

Az alábbiakban olyan kártyalapokat láthatsz, melyek az egy-egy égboltot ábrázolnak. Ha az ösztöneidre hallgatsz, akkor pontosan ki tudod választani, melyik az, amely a legközelebb áll hozzád. A választott kártyalap egy üzenetet tartogat a számodra, mely életed jelen szakaszával kapcsolatos. Húzz hát egy lapot, és elmélkedj el a neked szóló üzeneten!

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép