2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázsold elő vágyaid tárgyát az 5 ősi kelta szimbólum segítségével

Wadolowska Balogh Orsolya

Mindenki vágyik valamire. Ki szerelemre, pénzre, sikerre, különleges képességekre. Te mire vágysz? Bármi is legyen az, talán pont megkaphatod az 5 ősi kelta szimbólum segítségével! Ezek a szimbólumok önmagukban is erősek, mágikusak, de ha egy varázslatban használja fel őket az ember, még inkább felerősödnek és biztosítják a sikert! Érdemes próbára tenned őket, hiszen csak nyerhetsz velük!

Varázsold elő vágyaidat az 5 kelta mágia segítségével

Varázsold elő vágyaidat az 5 kelta mágia segítségével

Képességeid felerősítése a kelta csomóval

A kelta csomó az örökkévalóságot jelképezi, ugyanakkor felerősíti a varázslatokat és a mágikus képességeket. Éppen ezért, ha szeretnéd, hogy a te tisztánlátásodat, érzékelésedet, gyógyító erődet, bármely mágikus képességedet felerősítse, a következőt kell tenned szombaton, növő holdkor:

Nem éppen a legegyszerűbb minta, de hát a sikerért meg kell küzdeni! Rajzold fel a homlokodra és karcold bele egy lila gyertyába. Ha úgy érzed, nagyon nem megy, akkor nyomtasd ki és úgy erősítsd a gyertyára és a homlokodra, csak előtte töltsd fel energiával. Gyújtsd meg a gyertyát, majd végy egy ametiszt követ a kezeid közé és kezdj relaxálni. Vizualizáld, hogy lila színű energiamező vesz körbe, ami átjártja a csakráidat és felerősíti a képességeidet. Mikor azt tapasztalatod, tele vagy energiával, mond el az igét: „Az ősi isteneket kérem, hogy tüzeljék fel képességeimet. Lobbanjon lángra bennem a szikra, mely isteni adományaimat beindítja.”

Ezután maradj még, vizualizálj, koncentrálj és érezd, hogy átjár az erő. Amikor úgy gondolod, sikerült elfújhatod a gyertyát és tedd éjszakára a szimbólumot és a követ a párnád alá.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Légy kész a kalandra. Nyílj meg az ismeretlen előtt és légy hajlandó kockáztatni. Lépj túl a kulturális normák által megszabott korlátokon.

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

A találkozás lehetősége bizonyos. Isteni beavatkozásról van szó, amely katalizátorként működik, hogy lendületbe hozza imáid beteljesülésének folyamatát. Gondosan figyelj oda az új emberekre, akiket az életedbe küldünk. Fel fogod ismerni őket, hiszen ismerősnek tűnnek majd, kellemes és biztonságos érzést keltve.

Tovább »
 Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 18. - Június 24.

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 18. - Június 24.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép