2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

10 kardinális lecke, amelyet minden embernek meg kell tanulnia az életben

Sokszor csak túl későn ismered fel, mit is kellett volna tenned, és rengeteg lehetőséget szalasztasz el az életben, pedig az önmegvalósítás mindennél fontosabb. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, az, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél. Csak így tekinthetsz vissza életed végén elégedetten a múltra.

Engedd el mindazt, ami nem fontos, ne vesztegesd az idődet haszontalanságokra. Értékeld azt az időt, amit magaddal tölthetsz, és töltsd el azt okosan. Ne foglalkozz a mérgező vagy éppen egoista emberekkel. Minden elvesztegetett perc számít, mert az az idő már sosem tér vissza többé, töltsd az idődet olyasmivel, amit igazán szeretsz.

Minden embernek meg kell tanulnia ezt a 10 kardinális leckét

Minden embernek meg kell tanulnia ezt a 10 kardinális leckét

Steve Jobs fogalmazta meg igazán tökéletesen

 „Amikor 17 éves voltam, elolvastam egy idézetet, amely úgy szólt, „élj úgy minden nap, mintha ez lenne az utolsó napod, akkor biztosan beleadsz mindent.”

Néztél már a tükörbe úgy, hogy azt kérdezted magadtól, hogy ha éppen az adott nap lenne az életed utolsó napja, vajon mindent megtettél, amit akartál? Ha túl sokszor az a válaszod, hogy „nem tudom”, akkor bizony valamin változtatnod kell.

A legfontosabb, hogy minden ember egyedi, és mindenkinek sajátos életútja van. Gondolj úgy a dolgokra, hogy ha nem tudod saját magad és a tetteid komolyan venni, akkor másoktól és magától az élettől hogyan várhatnád el azt, hogy pozitív visszajelzéseket kapj? El kell tehát kezdened végre komolyan venni magad és valóban hasznos, értékes tetteket cselekedni. Csak így teremthetsz rendet a korábbi zűrzavarban. Íme, néhány olyan lecke, amit érdemes szem előtt tartanod:

NAPOLEON HILL - AZ ERŐ ÚTJA


Napoleon Hill egy elveszettnek hitt kéziratából készült könyvét tarthatod a kezedben. A nemrég napvilágot látott anyag 1941-ben készült el, szerzője kézikönyvnek szánta azoknak, akik próbáltak kiemelkedni a nagy gazdasági világválság csődjéből.

Az önfejlesztő irodalom atyjaként számon tartott, méltán világhíres Napoleon Hill Az erő útja című könyvében nagyon fontos üzenetet ad át olvasóinak; jelenünk nem feltétlenül határozza meg a jövőnket.

Legyél akármilyen szorult helyzetben, legyenek akármennyire borúsak a kilátásaid, tudatában kell lenned annak, hogy birtokodban van AZ ERŐ, amit szándékaid szolgálatába állíthatsz. Jól példázza mindezt a történelem számos nagy formátumú, sikeres személyiségének élettörténete, melyeket Te is megismerhetsz. Az inspiráló elbeszélések rávilágítanak, hogy az erő sokszor teljesen kiszámíthatatlan módon lép működésbe, hogy elvezessen a sikerig.

Formáld át gondolkodásmódod, vidd sikerre Te is azt, amihez a legjobban értesz! Ez a kézikönyv segít, hogy észrevedd és működtesd az erőt. Ha elsajátítod Napoleon Hill saját kezűleg összeállított, mindmáig praktikus, örök érvényű leckéit, az élet olyan lehetőségeket nyit meg előtted, melyekről korábban nem is álmodtál.

Rendeld meg itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Légy kész a kalandra. Nyílj meg az ismeretlen előtt és légy hajlandó kockáztatni. Lépj túl a kulturális normák által megszabott korlátokon.

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

A találkozás lehetősége bizonyos. Isteni beavatkozásról van szó, amely katalizátorként működik, hogy lendületbe hozza imáid beteljesülésének folyamatát. Gondosan figyelj oda az új emberekre, akiket az életedbe küldünk. Fel fogod ismerni őket, hiszen ismerősnek tűnnek majd, kellemes és biztonságos érzést keltve.

Tovább »
 Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 18. - Június 24.

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 18. - Június 24.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép