2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

10 kardinális lecke, amelyet minden embernek meg kell tanulnia az életben

Sokszor csak túl későn ismered fel, mit is kellett volna tenned, és rengeteg lehetőséget szalasztasz el az életben, pedig az önmegvalósítás mindennél fontosabb. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, az, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél. Csak így tekinthetsz vissza életed végén elégedetten a múltra.

Engedd el mindazt, ami nem fontos, ne vesztegesd az idődet haszontalanságokra. Értékeld azt az időt, amit magaddal tölthetsz, és töltsd el azt okosan. Ne foglalkozz a mérgező vagy éppen egoista emberekkel. Minden elvesztegetett perc számít, mert az az idő már sosem tér vissza többé, töltsd az idődet olyasmivel, amit igazán szeretsz.

Minden embernek meg kell tanulnia ezt a 10 kardinális leckét

Minden embernek meg kell tanulnia ezt a 10 kardinális leckét

Steve Jobs fogalmazta meg igazán tökéletesen

 „Amikor 17 éves voltam, elolvastam egy idézetet, amely úgy szólt, „élj úgy minden nap, mintha ez lenne az utolsó napod, akkor biztosan beleadsz mindent.”

Néztél már a tükörbe úgy, hogy azt kérdezted magadtól, hogy ha éppen az adott nap lenne az életed utolsó napja, vajon mindent megtettél, amit akartál? Ha túl sokszor az a válaszod, hogy „nem tudom”, akkor bizony valamin változtatnod kell.

A legfontosabb, hogy minden ember egyedi, és mindenkinek sajátos életútja van. Gondolj úgy a dolgokra, hogy ha nem tudod saját magad és a tetteid komolyan venni, akkor másoktól és magától az élettől hogyan várhatnád el azt, hogy pozitív visszajelzéseket kapj? El kell tehát kezdened végre komolyan venni magad és valóban hasznos, értékes tetteket cselekedni. Csak így teremthetsz rendet a korábbi zűrzavarban. Íme, néhány olyan lecke, amit érdemes szem előtt tartanod:

NAPOLEON HILL - AZ ERŐ ÚTJA


Napoleon Hill egy elveszettnek hitt kéziratából készült könyvét tarthatod a kezedben. A nemrég napvilágot látott anyag 1941-ben készült el, szerzője kézikönyvnek szánta azoknak, akik próbáltak kiemelkedni a nagy gazdasági világválság csődjéből.

Az önfejlesztő irodalom atyjaként számon tartott, méltán világhíres Napoleon Hill Az erő útja című könyvében nagyon fontos üzenetet ad át olvasóinak; jelenünk nem feltétlenül határozza meg a jövőnket.

Legyél akármilyen szorult helyzetben, legyenek akármennyire borúsak a kilátásaid, tudatában kell lenned annak, hogy birtokodban van AZ ERŐ, amit szándékaid szolgálatába állíthatsz. Jól példázza mindezt a történelem számos nagy formátumú, sikeres személyiségének élettörténete, melyeket Te is megismerhetsz. Az inspiráló elbeszélések rávilágítanak, hogy az erő sokszor teljesen kiszámíthatatlan módon lép működésbe, hogy elvezessen a sikerig.

Formáld át gondolkodásmódod, vidd sikerre Te is azt, amihez a legjobban értesz! Ez a kézikönyv segít, hogy észrevedd és működtesd az erőt. Ha elsajátítod Napoleon Hill saját kezűleg összeállított, mindmáig praktikus, örök érvényű leckéit, az élet olyan lehetőségeket nyit meg előtted, melyekről korábban nem is álmodtál.

Rendeld meg itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Ha a tükröket ügyesen helyezzük el a lakás különböző pontjain, optikailag megváltoztathatjuk a helyiséget, sőt, akár ki is bővíthetjük. De óvatosan kell bánni velük, hisz sok pozitív hatásuk mellett károsak is lehetnek. Akár még a párkapcsolatunk is tönkre mehet egy rossz helyre tett tükör miatt.

Tovább »
Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Ez a gazda nem találja a feleségét, és nagyon zavarban van. De biztosan ott van. Talán te vagy az, aki megteheti, hogy segít a szerencsétlen embernek. Ám jobb, ha tudod, hogy ez egy cseles feladvány!

Tovább »
Az égbolt üzenete - Mire van a legégetőbb szükséged jelen életszakaszodban?

Az égbolt üzenete - Mire van a legégetőbb szükséged jelen életszakaszodban?

Az alábbiakban olyan kártyalapokat láthatsz, melyek az egy-egy égboltot ábrázolnak. Ha az ösztöneidre hallgatsz, akkor pontosan ki tudod választani, melyik az, amely a legközelebb áll hozzád. A választott kártyalap egy üzenetet tartogat a számodra, mely életed jelen szakaszával kapcsolatos. Húzz hát egy lapot, és elmélkedj el a neked szóló üzeneten!

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép