2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 sorozatgyilkos, akik titkosírással leplezték tetteiket - Hátha Te megfejted őket!

Mivelhogy a szakértőknek még mindig nem sikerült megfejteniük az összeset, pedig nem mostanában történt esetekről van szó. Sötét és rejtélyes gyilkosságok ezek, ahol állítólag az elkövető rejtjeles üzenetekben írta meg a tetteit vagy éppen a személyazonosságát. Van, ahol sikerült megfejteni ezeknek a zseniális, de bűnös elméknek a rejtélyjeles leveleit, de még mindig maradtak megoldatlan bűnügyek! Talán te képes leszel megfejteni őket!

Ez az 5 sorozatgyilkos titkosírással leplezte tetteit

Ez az 5 sorozatgyilkos titkosírással leplezte tetteit

Titkosírás Paul Rubin hasán

1953 január 20-án a philadelphiai repülőtértől nem messze egy nagytermetű férfi tetemére bukkantak egy árokban. Annyi cián volt a szervezetében, hogy az 10 felnőttel is végzett volna. Ráadásul olyan vastag szemüveget viselt, hogy az már nagyítószámba ment. A férfinél egy csomó furcsa dolgot találtak: tollpisztolyt találtak meg egy náci repülőgépről készített képet, aminek hátoldalán a France Field, Panama szerepelt, illetve egy másik kép Rodin, A gondolkodó szobráról. Továbbá egy 38-as kaliberű golyót, egy műanyag hengert, ami robbanószerkezetek része szokott lenni és a Galaxy Science Fiction 1953. februári kiadásának számát. Hamarosan megtudták, hogy egy ortodox zsidó családból származó egyetemista a halott, Paul Rubin.

Egyesek arra tippeltek, hogy egy orosz kém lehetett Paul Rubin, és ezt főleg a hasára ragasztott, gépelt titkosírásírással írt szövegből következtették. Csak egy-egy jól olvasható név volt rajta, mint amilyen a Conan és a Dulles. Ráadásul a két név, két fontos, korabeli amerikait takart. John Foster Dullest akkoriban nevezte ki Eisenhower elnök az Egyesült Államok külügyminiszterének. Dr. James Conant, aki meg korábban Harvard Egyetem elnöke volt, rövidesen német nagyköveti kinevezésre tett szert.

A talált írást a hasán a mai napig nem fejtették meg.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

A kelták figyelemreméltók voltak, nagyszerű feltalálók, akik járatosak voltak a természeti rituálékban, szoros összeköttetésben voltak a földdel és a tengerrel. Hírnevüket mágia és mítosz lengte körül. Most megismerhetünk néhány elemet a gyógyító gyakorlataikból.

Tovább »
Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Érthető, hogy sokszor a legkevésbé sincs hangulatod a memória játékokhoz meg a különböző feladványok elvégzéséhez, hiába tudod, hogy csak pár perc az egész, meg hogy milyen jó szolgálatot teszel vele az agyadnak! Talán egy kis motiváció kellene ahhoz, hogy megjöjjön hozzá a kedved! Egy cuki kutya vajon a segítségedre lesz abban, hogy nagyobb lelkesedéssel keresd meg a képeken a hibákat?

Tovább »
Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Ha szeretnél valami igazán érdekeset megtudni önmagadról, akkor most nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a rózsát, mely a leginkább elbűvöl, és máris olvashatod a hozzátartozó személyiségjellemzést! Rögtön kiderül, melyik személyiségtípusba tartozol, ha teszteled magad!

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép