2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 sorozatgyilkos, akik titkosírással leplezték tetteiket - Hátha Te megfejted őket!

Mivelhogy a szakértőknek még mindig nem sikerült megfejteniük az összeset, pedig nem mostanában történt esetekről van szó. Sötét és rejtélyes gyilkosságok ezek, ahol állítólag az elkövető rejtjeles üzenetekben írta meg a tetteit vagy éppen a személyazonosságát. Van, ahol sikerült megfejteni ezeknek a zseniális, de bűnös elméknek a rejtélyjeles leveleit, de még mindig maradtak megoldatlan bűnügyek! Talán te képes leszel megfejteni őket!

Ez az 5 sorozatgyilkos titkosírással leplezte tetteit

Ez az 5 sorozatgyilkos titkosírással leplezte tetteit

Titkosírás Paul Rubin hasán

1953 január 20-án a philadelphiai repülőtértől nem messze egy nagytermetű férfi tetemére bukkantak egy árokban. Annyi cián volt a szervezetében, hogy az 10 felnőttel is végzett volna. Ráadásul olyan vastag szemüveget viselt, hogy az már nagyítószámba ment. A férfinél egy csomó furcsa dolgot találtak: tollpisztolyt találtak meg egy náci repülőgépről készített képet, aminek hátoldalán a France Field, Panama szerepelt, illetve egy másik kép Rodin, A gondolkodó szobráról. Továbbá egy 38-as kaliberű golyót, egy műanyag hengert, ami robbanószerkezetek része szokott lenni és a Galaxy Science Fiction 1953. februári kiadásának számát. Hamarosan megtudták, hogy egy ortodox zsidó családból származó egyetemista a halott, Paul Rubin.

Egyesek arra tippeltek, hogy egy orosz kém lehetett Paul Rubin, és ezt főleg a hasára ragasztott, gépelt titkosírásírással írt szövegből következtették. Csak egy-egy jól olvasható név volt rajta, mint amilyen a Conan és a Dulles. Ráadásul a két név, két fontos, korabeli amerikait takart. John Foster Dullest akkoriban nevezte ki Eisenhower elnök az Egyesült Államok külügyminiszterének. Dr. James Conant, aki meg korábban Harvard Egyetem elnöke volt, rövidesen német nagyköveti kinevezésre tett szert.

A talált írást a hasán a mai napig nem fejtették meg.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

A bölcs és megvilágosodott Buddha ezúttal a csillagjegyeknek intézi az üzeneteit. Vajon mi életed legfőbb kihívása, amivel szembe kell nézned, és amivel akár egész életedben is küzdhetsz? A nagymester kiolvasta a csillagjegyedből és most felhívja rá a figyelmedet, hogy tudatosan nézhess vele szembe!

Tovább »
10 női gesztus, melynek képtelenek ellenállni a férfiak - Őszintén felsorolták!

10 női gesztus, melynek képtelenek ellenállni a férfiak - Őszintén felsorolták!

Mitől szexi egy nő? Nos, Drága Hölgyeim, azt hiszem, darázsfészekbe nyúltam ezzel a témával, ugyanis ez egyben megfoghatatlan, ám rendkívül egyszerű is. Születésetektől fogva bennetek rejlik, de nem mindig tudjátok, hogyan kell ezt használni. Íme, azok a dolgok, melyek egyszerűen ellenállhatatlanná tesznek titeket a szemünkben.

Tovább »
Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Az egyiptomi Tefnut az eső, a víz, a harmat, a földön található minden nedvesség, és általuk a termékenység istennője, aki ezúttal azt jövendöli meg, ha tudni szeretnéd, hogy mit fog elmosni a közelgő őszi eső az életedben. Talán a bánatot, a rossz időszakot vagy a régi dolgokat? Húzz egy lapot, és kiderül!

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép