SZÁMMISZTIKA

Milyen kihívások és akadályok várnak rád az életben? - Megmutatja a kihívásszámod

Szerző:
Szabó Anna
A számmisztika segítségével megismerheted az életben rád váró kihívásokat és lehetőségeket, illetve azt is megmutatja, hogy milyen irányba érdemes indulnod vagy min kellene változtatnod. A folyamatos fejlődés elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban sikeres légy. Életed során 4 fő kihívásban van részed. Minden kihívás egyben tanulság is, hiszen sokat tanulhatsz minden eléd gördülő akadályból.

 

Az életben 4 fő kihívás van, melyek eltérő életszakaszban jelentkeznek, a fő kihívás pedig a születéstől a halálig tart, ami egyben a harmadik kihívás. Ám maguk a kihívások nem kapcsolódnak konkrétan az életed bizonyos éveihez. Minden kihívás, amellyel szembesülnöd kell, már a születésed napjától adott, és mindig az éppen aktuális időpontban fogsz szembesülni vele.


Az első kihívás a születésed első napjától a harmincas évek közepéig tart. A második kihívás az első véget érése után 55-60 éves korodig érvényes. A fő kihívás tulajdonképpen egy egész életre szól. A negyedik kihívás pedig a 60-as évek közepétől kezdődik.
Így számold ki a kihívásszámodat


Az első ciklus a születésedtől egészen 36 éves korodig tart, ebből levonva az életedet determináló számot. A következő két ciklus mindegyike 9 évig tart. A negyedik és egyben utolsó ciklus pedig a haláloddal zárul le.


A kihívásszám a születésed dátumán alapul. Mindig úgy számolj, hogy a számjegyek összegét redukáld egyjegyű számra.


Az első kihívásszám a születésnapod és a születési hónapod különbsége

A második kihívásszám a születési év és a születésnapod különbsége.

A harmadik kihívásszám az első és a második kihívásszám különbsége.

A negyedik kihívásszám a születési éved és a születési hónapod különbsége.

 

A kihívásszámok jelentése

 

 

 


 

ezotéria számmisztika önismeret önismereti teszt joslas jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL