2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Rossz szokás elleni varázs - Hogy leszokj végre valahára!

Mitől szeretnél megszabadulni? Szeretnéd letenni a cigit vagy a boros üveget? Jó volna többé nem rágni a körmödet vagy beteges rendszermániádat hagynád már magad mögött? Vagy az a te rossz szokásod, hogy folyton negatívan gondolkodsz és állandóan féltékenykedsz? Ez az egyszerű és gyorsan működő varázslat mindenféle rossz szokást segíthet legyőzni! Támogasd meg egy kis mágiával a törekvéseidet!

 

Mert természetesen ez a varázs sem ígér csodát. Kell, hogy mellette a mindennapokban is törekedj arra, akár minden lehetőséget megragadva, hogy leszokj róluk. Ellenben nem veszítesz azzal semmit, ha elvégzed, hiszen ártani nem árt és csak nyerhetsz vele! Bármilyen rossz szokásod is legyen, amitől szeretnél megszabadulni, arra kiváló ez a könnyű és gyors segítséget nyújtó mágia. Mivel azt mondják, hogy javarészt minden fejben dől el, ezért a varázslat célja, hogy megszűntesse a rossz szokásoddal kapcsolatos vágyat, ingert, ami kiváltja.

Kellékek

7 fekete gyertya

21 kis cetli

Toll

Fémtálka

A varázslat menete

Fogyó hold idején, szombati napon kezd a mágiát, amit utána 21 napon át kell végezned. Írd fel a cetlikre a rossz szokásodat, valahogy így: „Többé nem dohányzom, mert nincs rá igényem.” vagy „Többé nem gondolkodok negatívan, mert eszembe sem jut.”

Minden alaklomnál gyújtsd meg a gyertyákat, hunyd le a szemeidet. Relaxálj a célodra és képzeld el, hogy már nem iszol, nem dohányzol, nem vagy féltékeny. Azt lásd, amilyen lenni szeretnél a vágyad nélkül.

Utána mond ki hangosan: „Felhagytam az X-el (nevezd meg a szokást), többé nincs rá igényem sem pedig késztetésem!”

Ezután égesd el a kis papírt. Végezd el ugyanígy a varázslatot, a következő 21 napon is és a legvégén a tálkában elégetett papírokat és a csonkig égett gyertyákat temesd el, mert ezzel fogod végérvényesen lezárni a rituálét, illetve jó esetben megszabadulni a rossz szokásodtól.

Fontos, hogy mindennap maximális hittel és energiával végez, ne legyenek kétségeid a sikerrel kapcsolatban!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

A kelták figyelemreméltók voltak, nagyszerű feltalálók, akik járatosak voltak a természeti rituálékban, szoros összeköttetésben voltak a földdel és a tengerrel. Hírnevüket mágia és mítosz lengte körül. Most megismerhetünk néhány elemet a gyógyító gyakorlataikból.

Tovább »
Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Érthető, hogy sokszor a legkevésbé sincs hangulatod a memória játékokhoz meg a különböző feladványok elvégzéséhez, hiába tudod, hogy csak pár perc az egész, meg hogy milyen jó szolgálatot teszel vele az agyadnak! Talán egy kis motiváció kellene ahhoz, hogy megjöjjön hozzá a kedved! Egy cuki kutya vajon a segítségedre lesz abban, hogy nagyobb lelkesedéssel keresd meg a képeken a hibákat?

Tovább »
Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Ha szeretnél valami igazán érdekeset megtudni önmagadról, akkor most nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a rózsát, mely a leginkább elbűvöl, és máris olvashatod a hozzátartozó személyiségjellemzést! Rögtön kiderül, melyik személyiségtípusba tartozol, ha teszteled magad!

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép