2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Rossz szokás elleni varázs - Hogy leszokj végre valahára!

Mitől szeretnél megszabadulni? Szeretnéd letenni a cigit vagy a boros üveget? Jó volna többé nem rágni a körmödet vagy beteges rendszermániádat hagynád már magad mögött? Vagy az a te rossz szokásod, hogy folyton negatívan gondolkodsz és állandóan féltékenykedsz? Ez az egyszerű és gyorsan működő varázslat mindenféle rossz szokást segíthet legyőzni! Támogasd meg egy kis mágiával a törekvéseidet!

 

Mert természetesen ez a varázs sem ígér csodát. Kell, hogy mellette a mindennapokban is törekedj arra, akár minden lehetőséget megragadva, hogy leszokj róluk. Ellenben nem veszítesz azzal semmit, ha elvégzed, hiszen ártani nem árt és csak nyerhetsz vele! Bármilyen rossz szokásod is legyen, amitől szeretnél megszabadulni, arra kiváló ez a könnyű és gyors segítséget nyújtó mágia. Mivel azt mondják, hogy javarészt minden fejben dől el, ezért a varázslat célja, hogy megszűntesse a rossz szokásoddal kapcsolatos vágyat, ingert, ami kiváltja.

Kellékek

7 fekete gyertya

21 kis cetli

Toll

Fémtálka

A varázslat menete

Fogyó hold idején, szombati napon kezd a mágiát, amit utána 21 napon át kell végezned. Írd fel a cetlikre a rossz szokásodat, valahogy így: „Többé nem dohányzom, mert nincs rá igényem.” vagy „Többé nem gondolkodok negatívan, mert eszembe sem jut.”

Minden alaklomnál gyújtsd meg a gyertyákat, hunyd le a szemeidet. Relaxálj a célodra és képzeld el, hogy már nem iszol, nem dohányzol, nem vagy féltékeny. Azt lásd, amilyen lenni szeretnél a vágyad nélkül.

Utána mond ki hangosan: „Felhagytam az X-el (nevezd meg a szokást), többé nincs rá igényem sem pedig késztetésem!”

Ezután égesd el a kis papírt. Végezd el ugyanígy a varázslatot, a következő 21 napon is és a legvégén a tálkában elégetett papírokat és a csonkig égett gyertyákat temesd el, mert ezzel fogod végérvényesen lezárni a rituálét, illetve jó esetben megszabadulni a rossz szokásodtól.

Fontos, hogy mindennap maximális hittel és energiával végez, ne legyenek kétségeid a sikerrel kapcsolatban!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Ha a tükröket ügyesen helyezzük el a lakás különböző pontjain, optikailag megváltoztathatjuk a helyiséget, sőt, akár ki is bővíthetjük. De óvatosan kell bánni velük, hisz sok pozitív hatásuk mellett károsak is lehetnek. Akár még a párkapcsolatunk is tönkre mehet egy rossz helyre tett tükör miatt.

Tovább »
Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Ez a gazda nem találja a feleségét, és nagyon zavarban van. De biztosan ott van. Talán te vagy az, aki megteheti, hogy segít a szerencsétlen embernek. Ám jobb, ha tudod, hogy ez egy cseles feladvány!

Tovább »
Az égbolt üzenete - Mire van a legégetőbb szükséged jelen életszakaszodban?

Az égbolt üzenete - Mire van a legégetőbb szükséged jelen életszakaszodban?

Az alábbiakban olyan kártyalapokat láthatsz, melyek az egy-egy égboltot ábrázolnak. Ha az ösztöneidre hallgatsz, akkor pontosan ki tudod választani, melyik az, amely a legközelebb áll hozzád. A választott kártyalap egy üzenetet tartogat a számodra, mely életed jelen szakaszával kapcsolatos. Húzz hát egy lapot, és elmélkedj el a neked szóló üzeneten!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép