SZÓRAKOZÁS

Sztárok régen és ma - 2. rész

Szerző:
Szabó Anna
Költői a kérdés, hogy miért tűnnek mindig olyan tökéletesnek a sztárok? Természetesen, mert jókora summát hagynak stílustanácsadójuknak. Szeretnél bizonyítékot is? Íme néhány befutott sztár ma és még azokból az időkből, mikor nem tellett neki szakemberre!


Kate Winslet 1998-ból még Leo oldalán, és napjainkban egy filmpremieren.

 

 

„Nem tudjátok véletlenül merre van a koncert?” Kérdezhette volna Jessica Simpson még feltörekvő csillagként 2000-ben ebben a talpig rózsaszín párducmintás ruciban. Mára azonban már levetkőzte régi állatbőrét, ezáltal szexi és divatos lett.

 

 

Katherine Heigl szappanopera sztár még 1995-ben és napjainkban.

 

 

2007-ben a nagy port kavart visszatérési kísérlet után Britney Spears tavaly már mindent beleadott. Többek között a Versace kisestélyit is!

 

 

Shakira hastáncával robbant be a köztudatba, amit csak kiemelt ruhája. Mára inkább szuper-elegáns estélyiben virít.

 

 

Angelina Jolie 1998-ban csábító fekete ruhában és bőrkabátban, majd terhessége alatt csupa-csupa selyemben.

 

 

Anne Hathaway bár ma már a klasszikus elegancia megtestesítője, azért ő is volt bohókás, farmeres fiatal lány. Nem is volt az olyan régen, hogy így lépett a nagy közönség elé, konkrétan 2001-et írtunk amikor az első kép készült.

 

Eva Longoria Parker 2001-es választása a vörös szőnyegre egy bőrpatchwork szerkó. Ki hinné, hogy mára ő az egyik hollywoodi divatdiktátor.

 

Drew Barrymore sokat fejlődött 1993 óta. Napjainkban már ő is szuperdivatos sztárnak számít.

 

 

Volt idő, amikor a picurka Fergie kiegészítőként néhány pár neccharisnyát dobott fel karjaira. Mára azonban ezek is felbecsülhetetlen értékű ékszerek, melyeket vőlegényétől Josh Duhameltől kapott.

 

 

Tudjuk, hogy Gwen Stefani stílusikon és azt is, hogy megihlette a japán popkultúra, de ez azért mégis csak túlzás volt.

 

 

Az egész világon rengetegen követték a Rachel stílust, de vajon hányan látták ebben a szerelésben. Mára már nehéz elképzelni, hogy belőle lett a kifinomult ízlésű Jennifer Aniston, a világsztár, akit mindenki követ.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL