2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

10 kiváló módszer, hogyan érdemes rendszerezni a ruhákat! - Íme, a praktikus elrendezés technikája

„Mit vegyek fel?” Ezt a kérdést minden nő legalább egyszer felteszi magának naponta, emiatt is érdemes úgy rendszerezni a ruhákat, hogy könnyedén megtaláld azt, amire szükséged van. Próbáld ki az alábbi tippeket, melyek segítenek abban, hogy szem előtt legyen az, amit éppen viselni akarsz. Szánj időt minderre, mert nagyon sokat jelent a praktikus elrendezés!

Érdemes rendszerezni a ruhákat ezzel a 10 módszerrel

Érdemes rendszerezni a ruhákat ezzel a 10 módszerrel

1. Rendszerezd a ruháidat, alakíts ki csoportokat

Először is rendszerezned kell a ruháidat, ennek okán azonban elengedhetetlen, hogy minden darabot átvizsgálj és rendezd őket csoportokba:

- azokat a darabokat, amelyekre már nincs szükséged és nem hordod már őket, érdemes leválogatni. Gondold át, hogy mit nem viseltél az elmúlt évben? Persze, ha éppen kihagytad a legutóbbi síszezont, még nem feltétlenül kell kidobnod a síruhádat. Légy magaddal szigorú, és amire már nincs szükséged, szabadulj meg tőle. Ajándékozd el olyanoknak, akik rászorulnak, és ne feledd, így több hely marad az új és divatos daraboknak.

- azokat a darabokat, amelyeket rendszeresen hordasz és azokat a kiegészítőket, amelyek sűrűn rád kerülnek, szintén válogasd külön.

- legyen egy harmadik csoport is, amelybe a bulizós darabok, az alkalmi ruhák, a kismamaruhák és a sportos ruházat tartozik.

- rendezd az egyes ruhadarabokat szezonok szerint is csoportokba, érdemes kettő, de akár négy szezonra is bontani a ruhákat. Azok a darabok legyenek kézközelben, amelyekre az adott szezonban szükséged van.

- helyezd azokat a darabokat is előtérbe, amelyeket éppen el akarsz vinni kitisztítani vagy éppen megvarratni, emellett azokat a ruhákat is érdemes kézközelben elhelyezni, amelyek például a fogyásra inspirálnak.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

A bölcs és megvilágosodott Buddha ezúttal a csillagjegyeknek intézi az üzeneteit. Vajon mi életed legfőbb kihívása, amivel szembe kell nézned, és amivel akár egész életedben is küzdhetsz? A nagymester kiolvasta a csillagjegyedből és most felhívja rá a figyelmedet, hogy tudatosan nézhess vele szembe!

Tovább »
10 női gesztus, melynek képtelenek ellenállni a férfiak - Őszintén felsorolták!

10 női gesztus, melynek képtelenek ellenállni a férfiak - Őszintén felsorolták!

Mitől szexi egy nő? Nos, Drága Hölgyeim, azt hiszem, darázsfészekbe nyúltam ezzel a témával, ugyanis ez egyben megfoghatatlan, ám rendkívül egyszerű is. Születésetektől fogva bennetek rejlik, de nem mindig tudjátok, hogyan kell ezt használni. Íme, azok a dolgok, melyek egyszerűen ellenállhatatlanná tesznek titeket a szemünkben.

Tovább »
Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Az egyiptomi Tefnut az eső, a víz, a harmat, a földön található minden nedvesség, és általuk a termékenység istennője, aki ezúttal azt jövendöli meg, ha tudni szeretnéd, hogy mit fog elmosni a közelgő őszi eső az életedben. Talán a bánatot, a rossz időszakot vagy a régi dolgokat? Húzz egy lapot, és kiderül!

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép