2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Pünkösdi rózsa varázs a boldog házasságért

Wadolowska Balogh Orsolya

Kevesen tudják, de a pünkösdi rózsa, illetve a bazsarózsa a jó szerencse és a házasság szimbóluma. Ha boldog és szerencsés házasságra vágysz, ahol nagy köztetek a szerelem, az egyetértés, mindent megtudtok beszélni, ahol a hűség és őszinteség alap, és mindig jut egy kis gyengédség is, végezd el Pünkösdvasárnap vagy hétfői napon ezt az egyszer, gyönyörű és hatásos mágiát!

 

Nem sok mindenre lesz szükséged, mert főleg a szépséges és illatos bazsarózsákon lesz a hangsúly. Egyébként tudtad, hogy Pünkösd napját ezer éve virággal köszöntik Európa legtöbb országában? Illetve, hogy nem csak a szerencse és boldogság szimbóluma, hanem a piros pünkösdi rózsa, magának a Szentléleknek a szimbóluma, mert szirmait tüzének lángnyelveivel azonosítják? Most, hogy ezt is tudod és szeretnéd a házasságodat boldoggá varázsolni, végezd el ez varázslatot és bízzunk abban, hogy rövid időben belül megmutatkozik a kívánt hatás!

Kellékek

3 szál pünkösdi rózsa (a legjobb, ha egy piros, egy fehér és egy rózsaszín)

1 piros gyertya

1 fehér gyertya

1 rózsaszín gyertya

1 közös kép rólatok

1-1   hajszál tőletek vagy ruhadarabjaitok cérnaszálai, bármi, amit összetudsz kötni

Varázslat menete

Pünkösdvasárnap vagy hétfő napján az esti órákban helyezz minden kelléket az oltárra. A virágokat még ne tedd a vázába, tedd őket az oltárra. A piros gyertyába karcold bele a „szerelem”, a fehérbe a „hűség és őszinteség” a rózsaszínbe „gyengédség” szót. Utána meggyújthatod őket.

Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy boldogok vagytok. Részletesen vizualizáld a boldog házasságotokat, hogy miben mutatkozik meg nálatok. Amikor úgy érzed, feltöltött a látvány energiával és erővel, vedd a kezedbe a piros rózsát (az sem baj, ha mind egyszínű!) és mond: „Piros, mint a szentlélek maga, áldja meg az Isten szerelemmel és szeretettel ezt a házasságot!”

Csókold meg a virágot, majd tedd a vázába, és fogd a fehéret a kezedbe, és így folytasd: „Olyan fehér, mint a hó, soha ne essék folt egymás való hűségen, mert kapcsolatunk alapja az őszinteség és a bizalom.”

Megint csókold meg a virágot, tedd a vázába és vedd magadhoz a rózsaszínűt és mond: „Színe, mint a most született csecsemőé, bánjunk hát egymással gyengéden és megértően.”

Ismét csók, majd vázába helyezés. Ezután fogd a kezedbe a két hajszálat vagy cérnaszálat, bármit, ami tőletek származik és kösd össze e szavakkal: „Ezennel újra egybekelünk a Szentlélek áldásával, áldja meg az ég ezt a házasságot sírig tartó boldogsággal.”

Amit összekötöttél, tedd az oltárra a képetekre. 

Ez lenne a varázslat első fele. Hagyj mindent az oltáron és egy hét múlva vasárnap vagy hétfőn (amikor a varázslatot is csináltad) ásd el a rózsákat és az addig leégetett gyertyacsonkokat azzal együtt, amit összekötöztél e szavakkal: „Földanya tápláló méhébe helyezem, hogy szerelmünk újra és újra felserkenjen.”

Ezennel készen is van a varázs. Sok boldogságot kívánunk!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Ha a tükröket ügyesen helyezzük el a lakás különböző pontjain, optikailag megváltoztathatjuk a helyiséget, sőt, akár ki is bővíthetjük. De óvatosan kell bánni velük, hisz sok pozitív hatásuk mellett károsak is lehetnek. Akár még a párkapcsolatunk is tönkre mehet egy rossz helyre tett tükör miatt.

Tovább »
Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Ez a gazda nem találja a feleségét, és nagyon zavarban van. De biztosan ott van. Talán te vagy az, aki megteheti, hogy segít a szerencsétlen embernek. Ám jobb, ha tudod, hogy ez egy cseles feladvány!

Tovább »
Az égbolt üzenete - Mire van a legégetőbb szükséged jelen életszakaszodban?

Az égbolt üzenete - Mire van a legégetőbb szükséged jelen életszakaszodban?

Az alábbiakban olyan kártyalapokat láthatsz, melyek az egy-egy égboltot ábrázolnak. Ha az ösztöneidre hallgatsz, akkor pontosan ki tudod választani, melyik az, amely a legközelebb áll hozzád. A választott kártyalap egy üzenetet tartogat a számodra, mely életed jelen szakaszával kapcsolatos. Húzz hát egy lapot, és elmélkedj el a neked szóló üzeneten!

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép