2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 18. - Arnold, Levente
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Pünkösdi rózsa varázs a boldog házasságért

Wadolowska Balogh Orsolya

Kevesen tudják, de a pünkösdi rózsa, illetve a bazsarózsa a jó szerencse és a házasság szimbóluma. Ha boldog és szerencsés házasságra vágysz, ahol nagy köztetek a szerelem, az egyetértés, mindent megtudtok beszélni, ahol a hűség és őszinteség alap, és mindig jut egy kis gyengédség is, végezd el Pünkösdvasárnap vagy hétfői napon ezt az egyszer, gyönyörű és hatásos mágiát!

 

Nem sok mindenre lesz szükséged, mert főleg a szépséges és illatos bazsarózsákon lesz a hangsúly. Egyébként tudtad, hogy Pünkösd napját ezer éve virággal köszöntik Európa legtöbb országában? Illetve, hogy nem csak a szerencse és boldogság szimbóluma, hanem a piros pünkösdi rózsa, magának a Szentléleknek a szimbóluma, mert szirmait tüzének lángnyelveivel azonosítják? Most, hogy ezt is tudod és szeretnéd a házasságodat boldoggá varázsolni, végezd el ez varázslatot és bízzunk abban, hogy rövid időben belül megmutatkozik a kívánt hatás!

Kellékek

3 szál pünkösdi rózsa (a legjobb, ha egy piros, egy fehér és egy rózsaszín)

1 piros gyertya

1 fehér gyertya

1 rózsaszín gyertya

1 közös kép rólatok

1-1   hajszál tőletek vagy ruhadarabjaitok cérnaszálai, bármi, amit összetudsz kötni

Varázslat menete

Pünkösdvasárnap vagy hétfő napján az esti órákban helyezz minden kelléket az oltárra. A virágokat még ne tedd a vázába, tedd őket az oltárra. A piros gyertyába karcold bele a „szerelem”, a fehérbe a „hűség és őszinteség” a rózsaszínbe „gyengédség” szót. Utána meggyújthatod őket.

Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy boldogok vagytok. Részletesen vizualizáld a boldog házasságotokat, hogy miben mutatkozik meg nálatok. Amikor úgy érzed, feltöltött a látvány energiával és erővel, vedd a kezedbe a piros rózsát (az sem baj, ha mind egyszínű!) és mond: „Piros, mint a szentlélek maga, áldja meg az Isten szerelemmel és szeretettel ezt a házasságot!”

Csókold meg a virágot, majd tedd a vázába, és fogd a fehéret a kezedbe, és így folytasd: „Olyan fehér, mint a hó, soha ne essék folt egymás való hűségen, mert kapcsolatunk alapja az őszinteség és a bizalom.”

Megint csókold meg a virágot, tedd a vázába és vedd magadhoz a rózsaszínűt és mond: „Színe, mint a most született csecsemőé, bánjunk hát egymással gyengéden és megértően.”

Ismét csók, majd vázába helyezés. Ezután fogd a kezedbe a két hajszálat vagy cérnaszálat, bármit, ami tőletek származik és kösd össze e szavakkal: „Ezennel újra egybekelünk a Szentlélek áldásával, áldja meg az ég ezt a házasságot sírig tartó boldogsággal.”

Amit összekötöttél, tedd az oltárra a képetekre. 

Ez lenne a varázslat első fele. Hagyj mindent az oltáron és egy hét múlva vasárnap vagy hétfőn (amikor a varázslatot is csináltad) ásd el a rózsákat és az addig leégetett gyertyacsonkokat azzal együtt, amit összekötöztél e szavakkal: „Földanya tápláló méhébe helyezem, hogy szerelmünk újra és újra felserkenjen.”

Ezennel készen is van a varázs. Sok boldogságot kívánunk!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

10 kelta gyógyító elem, amit a mai napig alkalmazhatunk

A kelták figyelemreméltók voltak, nagyszerű feltalálók, akik járatosak voltak a természeti rituálékban, szoros összeköttetésben voltak a földdel és a tengerrel. Hírnevüket mágia és mítosz lengte körül. Most megismerhetünk néhány elemet a gyógyító gyakorlataikból.

Tovább »
Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Keresd meg a cuki kutyás képeken a különbségeket!

Érthető, hogy sokszor a legkevésbé sincs hangulatod a memória játékokhoz meg a különböző feladványok elvégzéséhez, hiába tudod, hogy csak pár perc az egész, meg hogy milyen jó szolgálatot teszel vele az agyadnak! Talán egy kis motiváció kellene ahhoz, hogy megjöjjön hozzá a kedved! Egy cuki kutya vajon a segítségedre lesz abban, hogy nagyobb lelkesedéssel keresd meg a képeken a hibákat?

Tovább »
Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Ha szeretnél valami igazán érdekeset megtudni önmagadról, akkor most nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a rózsát, mely a leginkább elbűvöl, és máris olvashatod a hozzátartozó személyiségjellemzést! Rögtön kiderül, melyik személyiségtípusba tartozol, ha teszteled magad!

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép