2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

7-es szám

 

Sokszor nagyon szeszélyes vagy és a hangulatod ingadozó. Ugyanakkor kiválóak az ösztönös megérzéseid és egyfajta olyan filozófus vagy, aki szeretné megérteni az őt körülvevő világot. Nagyon sok dolog jár egyszerre a fejedben, és rendkívül széles látókörrel bírsz. Ám ha valamit nem értesz, akkor hajlamos vagy kritikussá válni. A gondolataid és a látásmódod egészen egyedi, de sokak számára, akik kissé felületesebben gondolkodnak, először túl furcsának vagy újszerűnek is tűnhetnek.


Nem szeretsz félbehagyni semmit, mindent alaposan megtervezel, és szervezett életed van. Ha egy adott problémával szembesülsz, akkor egészen szokatlan módokon találsz rá megoldást, ám ez számodra teljesen természetes. Ahogy a körülötted lévők egyre inkább megismernek, igénylik is a veled való kommunikációt. A hetes szám ettől függetlenül gyakran társul a magányhoz, hiszen a nagyon különleges látásmóddal bíró emberek ritkán találkoznak. Nem egyszerű találni olyan valakit, aki megérti mindazt, ami a fejedben van. Ám ne aggódj, egyszer ez is eljön, és nagyon értékes, intelligens ember vagy.


Nagyon gazdag érzelemvilággal bírsz, ugyanakkor a legmélyebb érzéseidet megtartod magadnak, és az arcod nem mindig árulja el, mit is érzel éppen.

Vissza >>>

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hétfői csillagjóslat

Hétfői csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
3 gyógynövény, amely a leghatékonyabban oldja a stresszt

3 gyógynövény, amely a leghatékonyabban oldja a stresszt

A ma emberén sok a teher, ebből kifolyólag a stressz nagy arányban jelen van sokunk életében, talán még a tiédben is. Ha a megoldást nem a kemikáliákban keresed, akkor fordulj inkább a természet patikájához segítségért!

Tovább »
Mi rejlik a kör közepén? - Észbontó vizuális teszt

Mi rejlik a kör közepén? - Észbontó vizuális teszt

Hogy mitől olyan észbontó? Mert még a legjobb látással, forma és színfelismeréssel rendelkező embereket is megtréfálhatja és igazán vicces tud lenni az, amikor látni vélsz valamit, de kiderül, hogy teljesen más van ott! Ettől olyan csodás az agyunk, hogy szeret bennünket átverni, úgyhogy nem elég a puszta látásunkra hagyatkozni, hozzá is kell tudni társítani valamit a látottakhoz! Neked sikerül kibogarásznod azt, ami a színes körök közepén rejlik?

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép