2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

7-es szám

 

Sokszor nagyon szeszélyes vagy és a hangulatod ingadozó. Ugyanakkor kiválóak az ösztönös megérzéseid és egyfajta olyan filozófus vagy, aki szeretné megérteni az őt körülvevő világot. Nagyon sok dolog jár egyszerre a fejedben, és rendkívül széles látókörrel bírsz. Ám ha valamit nem értesz, akkor hajlamos vagy kritikussá válni. A gondolataid és a látásmódod egészen egyedi, de sokak számára, akik kissé felületesebben gondolkodnak, először túl furcsának vagy újszerűnek is tűnhetnek.


Nem szeretsz félbehagyni semmit, mindent alaposan megtervezel, és szervezett életed van. Ha egy adott problémával szembesülsz, akkor egészen szokatlan módokon találsz rá megoldást, ám ez számodra teljesen természetes. Ahogy a körülötted lévők egyre inkább megismernek, igénylik is a veled való kommunikációt. A hetes szám ettől függetlenül gyakran társul a magányhoz, hiszen a nagyon különleges látásmóddal bíró emberek ritkán találkoznak. Nem egyszerű találni olyan valakit, aki megérti mindazt, ami a fejedben van. Ám ne aggódj, egyszer ez is eljön, és nagyon értékes, intelligens ember vagy.


Nagyon gazdag érzelemvilággal bírsz, ugyanakkor a legmélyebb érzéseidet megtartod magadnak, és az arcod nem mindig árulja el, mit is érzel éppen.

Vissza >>>

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép