2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

7-es szám

 

Sokszor nagyon szeszélyes vagy és a hangulatod ingadozó. Ugyanakkor kiválóak az ösztönös megérzéseid és egyfajta olyan filozófus vagy, aki szeretné megérteni az őt körülvevő világot. Nagyon sok dolog jár egyszerre a fejedben, és rendkívül széles látókörrel bírsz. Ám ha valamit nem értesz, akkor hajlamos vagy kritikussá válni. A gondolataid és a látásmódod egészen egyedi, de sokak számára, akik kissé felületesebben gondolkodnak, először túl furcsának vagy újszerűnek is tűnhetnek.


Nem szeretsz félbehagyni semmit, mindent alaposan megtervezel, és szervezett életed van. Ha egy adott problémával szembesülsz, akkor egészen szokatlan módokon találsz rá megoldást, ám ez számodra teljesen természetes. Ahogy a körülötted lévők egyre inkább megismernek, igénylik is a veled való kommunikációt. A hetes szám ettől függetlenül gyakran társul a magányhoz, hiszen a nagyon különleges látásmóddal bíró emberek ritkán találkoznak. Nem egyszerű találni olyan valakit, aki megérti mindazt, ami a fejedben van. Ám ne aggódj, egyszer ez is eljön, és nagyon értékes, intelligens ember vagy.


Nagyon gazdag érzelemvilággal bírsz, ugyanakkor a legmélyebb érzéseidet megtartod magadnak, és az arcod nem mindig árulja el, mit is érzel éppen.

Vissza >>>

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

A legtöbb ember számára a gyerekkor mágikus idő volt. Éppen ezért hajlamosak vagyunk mindent megtartani, ami a szívünkhöz közel áll és szép emlékeket idéz. Nem számít, hogy milyen évtizedben nőttél fel, ez a cikk biztosan olyan emlékeket juttat majd eszedbe, amelyek felmelegítik a lelkedet.

Tovább »
Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Mindenki követ el hibákat, ez teljesen természetes, hiszen azokból tanulunk, általunk fejlődhetünk. Ezért nem szabad ostorozni magunkat, mikor hibát vétünk, hanem örülni kell a lehetőségnek, hogy tanulhatunk, és így kevesebb lesz az esélye annak, hogy legközelebb is elkövetjük. Vajon a csillagjegyed alapján te könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból?

Tovább »
5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

Minden kapcsolatban utalnak bizonyos jelek arra, hogy az ikerlángoddal vagy éppen a lelkitársaddal találkoztál, ahogyan arra is, hogy a találkozás karmikus volt-e, vagy csak megtörtént magától. Ha párkapcsolatodban felismered ezt az 5 jelet, akkor nagy a valószínűsége, hogy az nem véletlenül alakult ki, hanem előre el volt rendelve.

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép