Napi horoszkóp - 2018-05-11

Kos

Kedves Kos! Kedélyed ismét felhőtlen, talán azért, mert utazás előtt állsz, vagy remek programot szerveztél a hét végére. Jól teszed, ha kikapcsolódsz, és nem rontod el felesleges idegeskedéssel a szabadidődet. Elképzelhető, hogy jó híreket is kapsz. Így már mindjárt jobb kedvvel készülődhetsz a pihenésre.

Bika

Kedves Bika! Sok mindenhez volna kedved, de a munkához nincs. Munkahelyedet szűk cellának érzed. Szabadon szeretnél szárnyalni, mint a madár, de itt kell raboskodnod, ebben a sivár, lehangoló környezetben. Megremegsz, pedig odakint ragyog a nap. Este azért már bizakodóbb vagy, és kedvesed sincs ezzel másként.

Ikrek

Kedves Ikrek! Rábukkansz valamire, ami teljesen leköti figyelmedet. Elhatározod, hogy a végére jársz a dolognak, és addig nem nyugszol, amíg el nem éred célodat. Sok-sok fáradság után rá kell jönnöd, hogy az érdekes felszín alatt semmi, de semmi nincs, így csak az idődet pazaroltad. Ráadásul feleslegesen.

Rák

Kedves Rák! Most forrt ki igazán kollégáddal eddig vívott harcod. Nem figyeltél kellőképpen oda, eltaktikáztad a dolgaidat, nem készültél fel a téged ért támadásra. Váratlan a fordulat, nem is hitted volna, hogy a másikban ennyi gyűlölet lappang. A bajban azért szerencse, hogy többen kelnek segítségedre.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Micsoda megkönnyebbülés az, hogy ennek a hétnek is vége van. Azt tervezed, hogy végre kifújod magad. Bízvást remélheted, hogy jobbra fordulnak a dolgok. Voltaképpen egy kis gyengédségre vágysz a sok harc után. Hajtsd fejedet annak a vállára, akit nagyon szeretsz, és újra önmagadra találsz.

Szűz

Kedves Szűz! Ha tudsz, már ma indulj útnak, ne várd meg a hétvégét. Így nyersz egy napot, és a csúcsforgalmat is elkerülöd. Bár szinte minden terveiddel ellentétben sül el, jobb nem is lehetne. Csodálatosan indul a pihenés. Elhatározod, hogy ezentúl nem a szokott időben mész nyaralni, hanem június elején.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kapcsolataidat harmónia, munkádat sikerélmények, magánéletedet kiegyensúlyozottság jellemzi. A legapróbb változásra ugyanakkor minden összeomolhat, mint valami kártyavár. Ezért helyzetedet, pozícióidat meg kell erősítened. Légy tehát nagyon óvatos! Mindent gondos megfontoltsággal építs fel.

Skorpió

Kedves Skorpió! Sok év erőfeszítése vész kárba, ha nem értékeled, nem fogod fel a hír jelentőségét. Ilyenkor két rossz dolgot tehetsz: nem figyelsz fel rá, vagy „rádobsz még egy lapáttal”, és igyekszel magad még szebbnek, okosabbnak láttatni. Kerüld el azt, hogy a pozitív megítélés azonnal felszívódjon.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ez a szerelem napja a Nyilas szülötteknek. Ha eltávolodtak partnerüktől, egy váratlan esemény nyilvánvalóvá teszi, hogy minden konfliktus ellenére is összetartoznak. Flörtölő Nyilasok kalandja ma komoly kapcsolattá alakulhat, a magányosok pedig egy régi szerelem felbukkanására számíthatnak.

Bak

Kedves Bak! Immár sokfajta zötykölődésen túl, hirtelen váltások után kell, és jól is esik a pihenés. Szinte lehetetlen, hogy most találkozol az igazival, úgyhogy nem is érdemes keresgélned. Légy lezser, ne oszd be percre az idődet! Tartsd szem előtt, hogy a lehetséges 1001 variációból az 1002-ik fog bejönni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Eseményekben gazdag volt a hét, viseled is a nyomát. Fáradt vagy, fáj a fejed, össze-vissza ver a szíved, alig várod, hogy letedd a lantot. A hétvége azonban nem lesz olyan pihentető, mint amilyenre vágytál volna. Meglehet, váratlan események zavarják meg a békés, lustálkodásra szánt napokat.

Halak

Kedves Halak! Utolér a lelkifurdalás. Bánkódsz a tegnapi események miatt. Pedig abban reménykedtél, hogy egy könnyed mozdulattal lerázod magadról az egészet, és gondtalanul tovább állsz. Nem így történt. Az a bizonyos belső hang… És milyen megtörten szólalt meg. A legmélyéből… Mintha nem is a tiéd volna.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL