2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Megtalálod a kutyát a képen? - Kérlek, vidd haza, mert várják!

Egy kalandvágyó kutya kiszökött az erdőbe, hogy vadásszon, de legalábbis játékból megkergesse a vadakat. Viszont a gazdája nagyon várja haza.  Lennél olyan kedves, hogy segítesz neki megtalálni és ezzel együtt megóvd a szarvast is attól, hogy alaposan ráijesszen a kutya? Nagyon jó megfigyelőképesség kell ahhoz, hogy a kutyára nyomára bukkanj! Vajon rendelkezel vele? Most kiderítheted!

Mint a sok ehhez hasonló játék, ez is az 1880-as években készült. Nem egyszerű képnek szánták őket és még csak nem is pusztán a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek készültek ezek a rejtvények. Elvégre nagyon szórakoztatóak amellett, hogy mennyire hasznosak is!

Ez a feladvány is nagyon jó, amiben egy eltűnt kutyát kell megtalálnod a képen, hazajuttatni a gazdájához és ezzel együtt megóvni a szegény szarvast az ijedtségtől. Menni fog?

 

Megoldás

Sikerült? Akkor hadd gratuláljunk, kiváló megfigyelő vagy! A kutya gazdája biztos hálás neked! Ha nem, akkor pedig van még mit gyakorolnod és reméljük, hogy a kutya idővel haza megy magától is!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

A legtöbb ember számára a gyerekkor mágikus idő volt. Éppen ezért hajlamosak vagyunk mindent megtartani, ami a szívünkhöz közel áll és szép emlékeket idéz. Nem számít, hogy milyen évtizedben nőttél fel, ez a cikk biztosan olyan emlékeket juttat majd eszedbe, amelyek felmelegítik a lelkedet.

Tovább »
Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Mindenki követ el hibákat, ez teljesen természetes, hiszen azokból tanulunk, általunk fejlődhetünk. Ezért nem szabad ostorozni magunkat, mikor hibát vétünk, hanem örülni kell a lehetőségnek, hogy tanulhatunk, és így kevesebb lesz az esélye annak, hogy legközelebb is elkövetjük. Vajon a csillagjegyed alapján te könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból?

Tovább »
5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

Minden kapcsolatban utalnak bizonyos jelek arra, hogy az ikerlángoddal vagy éppen a lelkitársaddal találkoztál, ahogyan arra is, hogy a találkozás karmikus volt-e, vagy csak megtörtént magától. Ha párkapcsolatodban felismered ezt az 5 jelet, akkor nagy a valószínűsége, hogy az nem véletlenül alakult ki, hanem előre el volt rendelve.

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép